Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Имате ли стикери на vwclub.bg

Да
663
39%
Не, няма и да си сложа
158
9%
Не, но бих желал/а
882
52%

Общо гласове: 1703
KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Имате ли стикери на vwclub.bg ?

Мнениеот KirilGeorgiev » Пон 19 окт 2009 12:36

Управата да вземе мерки и спрямо маршрутките защото и те много засичат.Колега ти :screwy ли си ? Всеки може да си лепи каквото иска по колата.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 20 окт 2009 0:06

T.C.T. написа:С две думи хора доказали се че заслужават да ги имат.Уравновесени хора,а не диви селтаци с комплекси които се мислят за царе на пътя.

И мислиш,че като недаваме стикери няма да има малоумници по пътя,няма да има комплексари и диви селтаци,както се изрази по-горе???? Ти май си се хванал бая сериозно за тази лепенка...Според мен нищо няма да се промени приятелю,но щом имаш ентусиазъм дерзай :) .Ако найстина вярваш ,че в това е проблема предложи на управата както се израяваш,по кой начин и при какви мерки ще се дават стикери на новодошлите колеги!!!А ако ли нямаш предложение,моля както теб така и другите колеги да спрат да разискват тази тема,заглавието и е друго :да:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 20 окт 2009 5:18

T.C.T. написа:Искам стикерите да не се раздавт на който и да било ,а на хора които ходят по сбирките и са доказали че са точни и запалени по марката.С две думи хора доказали се че заслужават да ги имат.Уравновесени хора,а не диви селтаци с комплекси които се мислят за царе на пътя.

А иначе имам лична случка та съм толкова изнервен. :evil:

Пък и мисля че за това е наречен така "VW Club" - клуб, частност от нещо а не самодейни селски турбогъзари с гоУф и Уепенка на клубО.

Спирам до тук,надявам се УПРАВАТА да земе мерки за по нататъчното раздаване на клубни символи...А ако не ги боли оная работа още по зле говори за "клуба" без управа с мнение по въпроса.

Ето го поредния, който очаква нещо от "УПРАВАТА" и е готов да плюе, ако тази "УПРАВА" не вземе спешно мерки за да реализира безумната му идея ...

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Вто 20 окт 2009 11:17

Добре философе :beat_butt2 ,излезте с УПРАВАТА и продавайте ако щете и ПОДАРЯВАЙТЕ на БИТАКА стикери на всеки мангал и селтак само щото имал голф :lol: Голямо VW-общество ще стане...Умните хора са казали "Не е важно количеството а качеството"

Много ми е странно кое в "идеята ми" е безумно? - Че името на форума се петни от некви улични безсмъртни раЦери.Щом това е нормално ОК!.

ПП:Бях казал че "Спирам до тук" ,какъв беше смисъла от провокации?!
Като НИКОЙ от "Управата" mhihi не иска да вземе отношение по въпроса или поне да се изкаже НОРМАЛНО а не с нападки и заяждане - По добре си трайте ЮЖНИ ДУШИЦИ такива. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Вто 20 окт 2009 11:31

T.C.T. написа:Добре философе :beat_butt2 ,излезте с УПРАВАТА и продавайте ако щете и ПОДАРЯВАЙТЕ на БИТАКА стикери на всеки мангал и селтак само щото имал голф :lol: Голямо VW-общество ще стане...Умните хора са казали "Не е важно количеството а качеството"

Много ми е странно кое в "идеята ми" е безумно? - Че името на форума се петни от некви улични безсмъртни раЦери.Щом това е нормално ОК!.

ПП:Бях казал че "Спирам до тук" ,какъв беше смисъла от провокации?!
Като НИКОЙ от "Управата" mhihi не иска да вземе отношение по въпроса или поне да се изкаже НОРМАЛНО а не с нападки и заяждане - По добре си трайте ЮЖНИ ДУШИЦИ такива. :Mr Green Fun

Добре !
Ами хайде щом имаш идеи ги сподели с Управата.... знаеш как да се свържеш с тях ... на ЛС
Иначе е много лесно да се дава акъл ! В това най-много ни бива ! Аман :не:
Направи нещо за обществото на VW ... идеи е мн лесно да се дават... реализирането е трудно ! Но на теб е лесно... на клавиатурата винаги е много лесно. :lol:
За всичко Управата е виновна mhihi
И не с този език :arrow: "По добре си трайте ЮЖНИ ДУШИЦИ такива." :!:

Очакваме твоето предложение за решение на проблема ! :roll:

Потребителски аватар
actros1846
Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
Двигател: AFN 1999

Мнениеот actros1846 » Вто 20 окт 2009 11:33

От тази недля вече и аз имам стикерче на задния джам :beer

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Вто 20 окт 2009 12:24

Извинявам се за спама предварително.
T.C.T. този език спрямо останалите е грозен .
T.C.T. написа:По добре си трайте ЮЖНИ ДУШИЦИ такива.

И си в нарушение спрямо: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=121461
Лош език
Тонът няма как да се покаже в мнението, но все пак се усеща. Регистрираните потребители не са съвсем анонимни и носят отговорност за това, което пишат. В този форум има нулева търпимост към мнения с лични нападки, обидни думи и псувни. Изтриването на тези мнения ще е най-малкото, което екипа на форума ще предприеме.

И по-добре се извини.
И какво те е изнервило толкова?
T.C.T. написа: А иначе имам лична случка та съм толкова изнервен. :evil:

Защото, лични случки всеки ден със сумати народ като почнеш от : таксита, маршрутки, градски транспорт, млад шофьори, учебни коли, и завършваш ако щеш и в метрото в интернет по телефона в банята като ти спре топлата вода ..... (ето сутринта се къпах със студена вода топлата дойде като вече бях останал без пломби по зъбите).
И съм против идеята ти за стикерите, защото познавам хора които казват, че като видят форумна кола и знаят, че става дума за културни хора.

Потребителски аватар
T.C.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T.C.T. » Вто 20 окт 2009 12:59

VW-fenka написа:Очакваме твоето предложение за решение на проблема ! :roll:

Идеята съм я дал ако ми прочетеш коментарите ще я видиш,не мисля да пиша всяко нещо по десет пъти, защото някой го мързи да прочете,а се хваща само за "две думи" от моите постове "не всички да имат стикери" прочетете внимателно и ще вникнете в същноста КОЯТО Е : "Негативното влияние на стикерите на НЕПОДХОДЯЩИТЕ КОЛИ" - което пък е пряко свързано със собственика които я управлява по такъв начин че да злепоставя ФОРУМА с действията си.

Всичко което исках е по умерено раздаване на стикерите. :да:

Pavcho2 написа:Извинявам се за спама предварително.
T.C.T. този език спрямо останалите е грозен .
T.C.T. написа:По добре си трайте ЮЖНИ ДУШИЦИ такива.

И си в нарушение спрямо: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=121461
Лош език
Тонът няма как да се покаже в мнението, но все пак се усеща. Регистрираните потребители не са съвсем анонимни и носят отговорност за това, което пишат. В този форум има нулева търпимост към мнения с лични нападки, обидни думи и псувни. Изтриването на тези мнения ще е най-малкото, което екипа на форума ще предприеме.

Не мисля че израза "Южни душици" е обиден,така че не мисля че има основание за извинение :Mr Green Fun

От тук нататък,просто няма смисъл да продължаваме ,ако някой има желание да направи нещо по-въпроса нека действа,ако ли не всичко си остава на тоя ХАЛ т.е. докато се лъжем че всико е наред,а то всъщност въобще не е,нищо не правим освен да си затваряме очите и да се самозалъгваме.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Вто 20 окт 2009 13:06

"Управата" по обективни причини не контролира кой си е сложил/не си е махнал при продажбата стикер, как и къде си го е поръчал - елементарно е да се сдобие човек при желаение - в първата рекламна агенция. Факт е че стикери има не само по фолксвагени, а и по опели, фордове, мерцедеси, бусове, джипове, софийския градски транспорт, междуградски автобуси и на задните части на колежка на съфорумец... Да ходиме да ги махаме ?! mhihi

Всеки си носи сам отговорността по смисъла на ППЗДП, като наличие/неналичие на стикер не касае нито личната отговорност, нито Клуба.
А колегата T.C.T. е предупреден за нарушаване на т.7.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 20 окт 2009 13:07

Стикерите може всеки да си ги направи сам.Дори и да спрат да се продават пак ще си правят хората.

Иначе аз имам,но моите са много малки и деикретни на задните прозорци.

Потребителски аватар
ivan_nenchev
Автомобил: Pasat B4
Двигател: 1Z 1994

Мнениеот ivan_nenchev » Нед 27 дек 2009 18:35

и аз искам около карлово каде мога да си купя

boi4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boi4eto » Вто 29 дек 2009 12:13

Имам дава на страничните прозорци,ето:
Изображение

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Вто 29 дек 2009 18:59

Аз махнах моите.

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Вто 29 дек 2009 19:05

beuchat написа:Аз махнах моите.

Защо ? :? :shock

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Вто 29 дек 2009 19:16

Weezy написа:
beuchat написа:Аз махнах моите.

Защо ? :? :shock

щото за никъв не я вършат
ония ден свирках , светках на една 3ка с огромен стикер ...няма никой братче
само видях в огледалото на колега устните му как издават коледно пожелание към майка ми и след това завих в моята си посока

Върни се в “ОФФ-Топик - други”