Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 23 яну 2008 10:43

тцтцтц да поругаеме Plumber
:roll: :lol: :twisted:

Потребителски аватар
XPLOD119
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: Asz 2005г

Мнениеот XPLOD119 » Сря 23 яну 2008 11:51

4 ден не пуша и честно казано не ми се пуши. Спрях ги защото имах проблеми с оросяване на крайниците от ден два се вижда разлика с ръце те ми преди като изляза на вън ставаха лилави сега почва да се вижда ефект. Едно голямо браво на тези който са ги отказали, а тези който все още пушат помислете за здравето си

Това ли искате
Изображение

Сори за гнусната снимка но много хора ще се замислят. Поздрави

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Сря 23 яну 2008 13:32

Plumber написа:
perin написа:секс когато,ти се пуши
това е рецептата

Че тя жена ми трябва да стои цял ден разкрачена и да чака :) Аз нещо не удържам фронта.По някое време на деня ми се допушва зверски и си запалвам по 2-3 цигари на ден :oops:

:lol убийте ги с камъни :!:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Сря 23 яну 2008 16:08

Че колегата по на горе си е прав.Ако заклет пушач за да спре цигарите постоянно трябва да оп.ва жена си,тя постоянно требва да е на прицел. :D

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Сря 23 яну 2008 16:24

От 3 дена не съм палил стискам зъби но виждам че не ми е трудно без цигари.Сега като помириша дим от цигари и ми става гадно.

Потребителски аватар
kickd0wn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickd0wn » Сря 23 яну 2008 16:32

Bahama man написа:От 3 дена не съм палил стискам зъби но виждам че не ми е трудно без цигари.Сега като помириша дим от цигари и ми става гадно.

А като помиришеш храна озъбваш ли се заплашително? :BBQ

Потребителски аватар
Vladsman1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vladsman1 » Сря 23 яну 2008 16:52

Всичко опира до волята на човека. Аз от 2 месеца не пуша. А до тогава по кутия кутия и нещо(на последък беше син вайсрой) на ден (ако не се пие вечерта), та мисля спадам към заклетите пушачи(или спадах). Не казвам, че не ми се пуши. Напротив пуши ми се, особенно като съм на маса с бутилка, ама стиска зъби и така. А това за секса с жената не съм го пробвал ама май теорията малко куца поради следната причина: Преди като пушех и имах жена винаги ми се припушваше след секса, та по таз логика аз не трябва да слизам от нея и след всеки път, все повече и повече ще ми се пуши и аз все повече и повече... (тук мечо Пух да не се обажда) и с все по-голямо настървение. Па тя жената ще взема да избяга ве (както и направи ама аз тогава си пушех).

ПП: Ако чуете, че съм спрял и алкохола, да се готвите да ядете жито. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 23 яну 2008 21:43

Bahama man написа:От 3 дена не съм палил стискам зъби но виждам че не ми е трудно без цигари.Сега като помириша дим от цигари и ми става гадно.

Бе как като не палите 3 дни и вече гадно ви мирише?Тц тц тц...само аз ли нямам грам воля тука? :oops:

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Сря 23 яну 2008 22:06

Аз от 2 седмици не пуша и не ми мирише гадно, споко, не си единствен, а и волята не ми е силна страна:).......но за тези 2 седмици не съм си дърпал дори.....да те успокоя досега съм опитвал 4-5 пъти и предишните повече от 3 дни не съм издържал......сега си помагам с табекс и може и да си внушавам, но този път ми е много по-лесно от предишните (то си личи и от резултата де).....

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Сря 23 яну 2008 22:07

Аз от 2 седмици не пуша и не ми мирише гадно, споко, не си единствен, а и волята не ми е силна страна:).......но за тези 2 седмици не съм си дърпал дори.....да те успокоя досега съм опитвал 4-5 пъти и предишните повече от 3 дни не съм издържал......сега си помагам с табекс и може и да си внушавам, но този път ми е много по-лесно от предишните (то си личи и от резултата де).....

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Сря 23 яну 2008 22:39

То и аз доката дъвчех табекса си мислех че е лесно.Проблема е после след като го спреш :) Аз го спрях че адски гадно ми беше в устата.Все горчиво и кофти се чуствах от него.Иначе не ти се пуши вярно е.

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Сря 23 яну 2008 23:32

Plumber написа:

Бе как като не палите 3 дни и вече гадно ви мирише?Тц тц тц...само аз ли нямам грам воля тука? :oops:

Не си само ти бате, натали казах какво стана с мен,след 6 тия ден ,припалих и от тогава пак по малко. Незнам ,май ще трябва да изчета всичките страници на темата от ново,че да набера малко кураж... то егати наказанието пък :( Но пак ще пробвам :) Поздрави. :да:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Чет 24 яну 2008 0:35

Чалъма е да няма до вас хора пушачи, като има някой който е запалил и малко ми се иска но се старая да не искам цигара.При положение че няма пушач до вас е по-лесно при мен така започна стадия на отказване...

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Чет 24 яну 2008 7:22

Bahama man написа:Чалъма е да няма до вас хора пушачи, като има някой който е запалил и малко ми се иска но се старая да не искам цигара.При положение че няма пушач до вас е по-лесно при мен така започна стадия на отказване...

Точно така е! Другото нещо е, че в началото се примиряваш с мисълта, но поне при мен, колкото повече време минава - толкова повече ми се пушиииииииииииииии :x

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Чет 24 яну 2008 9:39

Plumber, доколкото помня ти табекса го спря! Аз ще изкарам схемата докрай - в момента съм на 3 хапчета и ми остават още 5 дни......мисля че е нормално, ако си още на 5 хапчета и го спреш да ти се пуши....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”