Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- XPLOD119
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: Asz 2005г
4 ден не пуша и честно казано не ми се пуши. Спрях ги защото имах проблеми с оросяване на крайниците от ден два се вижда разлика с ръце те ми преди като изляза на вън ставаха лилави сега почва да се вижда ефект. Едно голямо браво на тези който са ги отказали, а тези който все още пушат помислете за здравето си
Това ли искате
Сори за гнусната снимка но много хора ще се замислят. Поздрави
Това ли искате
Сори за гнусната снимка но много хора ще се замислят. Поздрави
- Vladsman1
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко опира до волята на човека. Аз от 2 месеца не пуша. А до тогава по кутия кутия и нещо(на последък беше син вайсрой) на ден (ако не се пие вечерта), та мисля спадам към заклетите пушачи(или спадах). Не казвам, че не ми се пуши. Напротив пуши ми се, особенно като съм на маса с бутилка, ама стиска зъби и така. А това за секса с жената не съм го пробвал ама май теорията малко куца поради следната причина: Преди като пушех и имах жена винаги ми се припушваше след секса, та по таз логика аз не трябва да слизам от нея и след всеки път, все повече и повече ще ми се пуши и аз все повече и повече... (тук мечо Пух да не се обажда) и с все по-голямо настървение. Па тя жената ще взема да избяга ве (както и направи ама аз тогава си пушех).
ПП: Ако чуете, че съм спрял и алкохола, да се готвите да ядете жито.

ПП: Ако чуете, че съм спрял и алкохола, да се готвите да ядете жито.
Аз от 2 седмици не пуша и не ми мирише гадно, споко, не си единствен, а и волята не ми е силна страна:).......но за тези 2 седмици не съм си дърпал дори.....да те успокоя досега съм опитвал 4-5 пъти и предишните повече от 3 дни не съм издържал......сега си помагам с табекс и може и да си внушавам, но този път ми е много по-лесно от предишните (то си личи и от резултата де).....
Аз от 2 седмици не пуша и не ми мирише гадно, споко, не си единствен, а и волята не ми е силна страна:).......но за тези 2 седмици не съм си дърпал дори.....да те успокоя досега съм опитвал 4-5 пъти и предишните повече от 3 дни не съм издържал......сега си помагам с табекс и може и да си внушавам, но този път ми е много по-лесно от предишните (то си личи и от резултата де).....
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Plumber написа:Bahama man написа:От 3 дена не съм палил стискам зъби но виждам че не ми е трудно без цигари.Сега като помириша дим от цигари и ми става гадно.
Бе как като не палите 3 дни и вече гадно ви мирише?Тц тц тц...само аз ли нямам грам воля тука?
Не си само ти бате, натали казах какво стана с мен,след 6 тия ден ,припалих и от тогава пак по малко. Незнам ,май ще трябва да изчета всичките страници на темата от ново,че да набера малко кураж... то егати наказанието пък

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bahama man написа:Чалъма е да няма до вас хора пушачи, като има някой който е запалил и малко ми се иска но се старая да не искам цигара.При положение че няма пушач до вас е по-лесно при мен така започна стадия на отказване...
Точно така е! Другото нещо е, че в началото се примиряваш с мисълта, но поне при мен, колкото повече време минава - толкова повече ми се пушиииииииииииииии
Върни се в “ОФФ-Топик - други”