Лудите мамчета бистрят турски сериал или по-точно главния герой
то не знам луди или загорели са повечето там
а този герой е бистрен в 3 теми с по 50страници
Ами естествено че ни спестяват битовизмите то оставаше и да дадът харун по джапанки как отива да изхвърля боклука
Момичета този филм на селскостопанска тематика ли ще е?. реших и аз да ставам фен, но тези лами и кози ми идват в повече , но е морален не отричам ето деколтета се обсъждат
Ако може във мойта история гл герой да бъде изигран от серхан яваш ще се съглася да се филмира
излязал Харун със харпун но станал на локум
Но внимавай, че той и без това нещата само с поглед ги върши
и после има да обяснявам на мъжъ ми че ние нищо не сме правили само ме погледна
и аз като теб, охкам пъшкам, даже и се тръшкам за Харун. Тази сутрин мъжът ми каза - харема е от жени, не от мъже. Ти ги навърви една колона. Естествено телефона ми звъни с Paramparca от Мелодия на сърцето. Снощи както гледаме, Кен като я засвири, Ламята спаска се опули и аз скачам и почвам да си търся телефона. Детето ме гледаше като изтървано, ужас
Каква ти "консумация" - че те даже по устата не се целуват, ами само по бузата. Тя Мелда е мно-о-о-го целомъдрена, преди сватбата не може! Макар, че й се иска!
Че закакво им е да консумират достатачно е само един по дълък поглед и ето ти наследник на фирмата
Консумацията на връзка е за простолюдието тук говорим за истински мъж
е кво искаш да кажеш, че благородниците се размножават чрез епруведка ли? или непорочното зачатие се повторило, потретило и т.н., ма ние не сме чули? както казва стара българска поговорка "кравата си сака бик"
Дали ако си сложа очила при срещата със Харун ще се предпазя от нежелана бременост
интересна идея! но и железни гащи да обуеш, може да влезнем във вица за червената шапчица и вълкът с оксижен
Чакаите сега да ви разкажа за снощтния си сън та сънувах че се запознавам със страхотен мъж Харун ли се казваше Хаккъ ли беше не разбрах но прекарахме един страхотен уикенд в Ава какво правихме там го оставам на въображението ви после той дойде да се запознае със нашите поканих го вкъщи но там го чакаше изненада насреща му беше брат ми аз въздъхнах облекчено но той остана разочарован че нямам сестра
Тук съм вече абе Харун чул че мъжа ми тази вечер е нощна и ми се тропна изведнъж няма да го връщам от вратата я консумирахме по един чай даже алкохол не му предложих че той като пиине /прави бебета/ става сложно и го изпратих да си ходи той иска да пие и едно кафе но незнам като ги обърка чай и кафе да не объркаме нещата
Йо ти не искаш ли да се присъединиш към моя клуб /ценители на овошките/ ще си садим дравчета като тези дето Харун се снима пред тях а него ще използваме само да ни рекламира производството че то покрай него и овошките се отрупват със плодове без да ги ашладисва човек