suggar :
Мойта кошница няма палене, **ах я в капризната, с нов акумулатор, нови свещи, в гараж и не ще...ще я водя да и праят клизма
suggar :
Мойта кошница няма палене, **ах я в капризната, с нов акумулатор, нови свещи, в гараж и не ще...ще я водя да и праят клизма
lud_dj написа:На мен ми се случи същата история миналата година септември...Аз му казвам прочети за кво си ми писал акта и той ми чете , че от неправилно изпреварване съм минал на нарушение прввишена скорост44 над допустимото
![]()
![]()
викам дай да вида на радара а той ми казва неможе минаха 7 секунди и е запаметено
разбрах че изгорях заради на някой друг скороста
...хубавото беше че аз карах със 79 над ограничението
parno написа:моя вече се счупи
УСБ съкинг унд фъкинг ю ин ди дупец
направил съм около 600-700 снимки с него
не препоръчвам вече (или поне не от техномаркет)
ся ще видим как са с гаранцийте
snupeca написа:
Bobi_S13 написа::shock ибаааа и чистачкааа па язе за тия пари, че си купим 2 кашона водка, и като му ухнем на жама, не лед ша махнем ми и уплатненията ша стопим.
brmbrm написа:...
Пробег над 180 000 км (незнам на колко точно е...)
...
batia написа:Kолега сори за спама но около 3 години когато купи голфа от мен! беше на 219000км а сега пишеш че е 187000км реални .Колега не си точен с колегите от форума.Успех с продажбата голфа е хубав.
simtol написа:КОпувам го тоя маркуч който има или знае каде има моля да пише,че големи ядеве..
alex_7656 написа:Моят приятел го заля с силиконово лепило, вкара вътре парче маркуч,понеже моят направо се беще разпаднал, а и доста масло имаще там, и след това го уби с бинт, се едно бинтова пръст.После отгоре черен изол.банд и заспа.
passat123 написа:Въпроса е следния първо да кажа проверих търсачката намерих поне 3 теми !
По - подобен въпрос ! Но работата е друга тука!![]()
Имам голф 4 Комби и тази зима от камъчките се е ударил подкалника точно острани !
на няколко места ( са станали ямички) и от лугата веднага е пробиво ръжда !
Правил съм опити педи за покриване на мястото с боя от
същия тип ! Но какво ще ме посъветвате да изкуря ли раждата или
да я мина със ръжд... преобразуватл !Но е малко мястото !
Съмнява ме със преобразователя да не навреда на околито на боята или паък с скурката !
И да обаркам цялата работа !
Благоаря за отговорите и съветите предварително!
въпрос написа:Ако може да ми дадете съвет щото смятам да си купувам и искам все пак и 3-то мнение
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!!!!!!!!!
отговор написа:аз също имам такова роло но е бензин дори е със сещият двигател добра покупка успехххх![]()
![]()
![]()
emko seat написа:Печка има пред дясна лява гума и миналата година в студа виеше....
kiko946 написа:аз имам дори подгрев на цицките
venci_wrc написа:интересува ли те голф 4 1.8 125 коня и 9000 бона кеш сериозен съм
Wolf III GTI написа: Продавам 2 броя предни спирачни апарати с накладки и 2 броя предни спирачни дискове 280 мм, вентилируеми, от Голф 3 ГТИ, мотор ABF....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта