hooligans написа:Аз предлагам , всеки да почне да мрънка за преасфалтираното Цариградско , ебаси като се спускам , в колата все едно ми е Софийската филхармония , бурканите се удрят един в друг , а да не говорим, че здраво яйце не мога да закарам до вкъщи...![]()
предлагам всеки да почне да реве , че околовръстното стана с толкоз ленти , ибаси , аз вече не мога се оправя къде да влезна и къде да излезна от толкоз ленти... еххх да беше свързано с жената![]()
трето , трябва да се ограничат шоферчетата , кви са тия коли дето карате бе ейй , малко застудее , толкова пара излиза , че дупка не мога да видя![]()
и според мен не на последно место , трябва да се ограничи влизането по Софията , ама не с гражданство ами с книжка , мин 10 години книжка и влизаш , ако нямаш пеш бате...
![]()
1. Не може само да се мрънка ... някои хора правят всичко по силите си , но само с мрънкане не става....
2. Това че някой селски път към твоето село прилича на каруцарски , не означава , че всичко е така ... и към моето село си прилича на такъв ама само от мегдана до къмто нас...
3.Точно изброените от теб Булеварди , са доста хубави ...
4. И последно , предлагам да поемем иниациативата , лопата срещу глава ... всички се надигаме и почваме да преследваме тъпкачи на дупки и да ги бием с лопатите по главата ...

Прекалено работлив модератор , даже и главните букви ми поправял

И един , който и първо отделение дали има...

vanio pi4a написа:КОЛЕГИ АКО НЯКОИ МОЖЕ ,ДА МИ ОБЯСНИ, КАК И КОГА СЕ ПУСКАТ ПРЪСКАЛКИТЕ НА ФАРОВЕТЕ НА БОРА, щЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРЕН, АЗ КАКВО ЛИ НЕ ПРОБВАХ.