Profesionalista написа:колега а пласт масовия капак на двигателя имам ли го ощецена

Profesionalista написа:колега а пласт масовия капак на двигателя имам ли го ощецена
rudoni написа:интересно какво е спирачната течност? дали не е хидравлична течност? май да? А?
sexpodmosta написа:Фейса малко по малко се превръща в бозица, не заради идеята му, а заради една немалка част от потребителите си. Имам приятели, които познавам в общи линии и по мое мнение не са най-общителните хора, но у фацата имат по 550-600 приятели.![]()
Това, което не ми харесва е, че всеки 2-ри участва в 1643 групи от типа : "Убичам сливи, но мразя моркУви... а за чушките нямам мнение, щот ни ги разбирам" - 5654 фена; "Като видя Угледало се гледам в него, щото и то ме гледа, БАСИ!" - 16212 фена; "Мразя шлюпки от семки в клавиатурата ми и ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ЗНАЯТ ТОВА!!!" - 8762 фена и т.н.![]()
Ферми, мафии, кафета-мафета за мен не са интересни и ми е все тая дали Пешо сади брюкселско зеле,Гергана ми праща 38 жълъда или "Евстати си купи трактор"... Аз лично играя покер някой път (макар там да е по-скоро бинго).
vaso18 написа:Profesionalista написа:колега а пласт масовия капак на двигателя имам ли го ощецена
![]()
че колегата от къде да знае дали го имаш
Дашо написа:Лъвчо написа:Не ме забравяйте
Извинявай Лъвчо, рус съм![]()
![]()
maxpayne
друго си е по български да се къпеш всяка неделя, после да излезеш с официалния анцунг за по една ракия, шопска и шкембе на фона на Наташа Джорджевич, а па като се прибереш да утепаш жената от бой.
vladtod® написа:В къщи от тръбата на Овъргаз.
Милата написа:Аз като една орисница ви предсказвам, че ще имате прекрасна, мила, красива, умна и много обичлива дъщеря, която е препоръчително да не се учи да тъче на вретено
genuine lover написа:Здравейте.Може би е малко късно,но сега се сетих.Преди година може би,един черен голф 4 беше спрял пред мойто училище(Джон Атанасов(София)).Аз бях на 4 етаж,когато чух много силен бас.До колкото разбрах колата беше с три 12инчови говорителя.Ако е някой от форума нека пише.Беше много добър звука
.
hooligans
Колега , ако чуваш още ясно баса , по добре се обърни към някое лечебно заведение
Бързият написа:hooligans написа:как се сети след една година ?
Е стига де колега такива неща забравят ли се .... голфо пред даскалото, музиката сватба..... спомен за цял живот
chakarov написа:Здравейте!
За момента съм най-новият форумник. Мога да Ви кажа, че сте поставени в черния списък на abv.bg, което означава, че всички, които се регистрират с поща от abv.bg, не могат да получат потвърждаващ линк, както се случи с мен.
Работя във фирма, която се занимава с информационни технологии и много добре зная какво значи това. Всичко се дължи на линковете, които изпращате в писмото. Смятат се за спам. Когато повторих (с малки изменения) регистрацията си, но с друга поща, нямаше проблем. Писмото пристигна на мига. А в abv.bg чакам вече 5-6 часа.
Дашо написа:
.. другото е без значение ...
dmax написа:... аз съм направил Абд турбо на моя сеат...
safet_d написа:тва поло е за една друга тема май"най-красивите VW в България"
Merdjan написа:Колеги бихте ли ме препоръчали
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта