rosy написа :
За следващото меропритие предлагам следните неща които да привлекат медиите:
- Мис Голф Перник (голфъра дава наградата)
- Бубето по бански работи на канала, тоест оправя коли

rosy написа :
За следващото меропритие предлагам следните неща които да привлекат медиите:
- Мис Голф Перник (голфъра дава наградата)
- Бубето по бански работи на канала, тоест оправя коли
vaskoto1 написа :
абе щом не пишеш от травматологията-значи все пак спира някак...
JoroKN написа:enigma79 написа:Barboukov написа:Аз ли не разбирам от жени или тия наистина не са хубави
Ами,красива са,като стар очукан зил
Затова има торбички за главата
vwfena написа:Ставаха момиченцата бреhooligans написа:Абе хитри и вървежни типчета сте![]()
За мен момичетата си бяха супер , бих ги любил![]()
Това , че вие искате перфектното и го получавате единствено в ръкоделието.... нека са грозни
Хулигана е прав..пък и народа го е казал: Кой подбира мастурбира.
escrime написа:Арна среща! Разтоварих от нервите през деня!![]()
Абе, какво му е на Хули на Половера?!![]()
Секссииииии!![]()
Някой бартер за Ц20ХЕ?!
Bubetooo написа:ЕЕе якаа срещаааа,много народ!![]()
Хули се вряза в мене и му падна бронятаили е имал тежка вечер снощи ,с неподходящата жена
![]()
Сексиииииииииииииии
br1lata88
vasstop
parno написа:нямам парно...
vw_power написа:ако някой има тези неща да пише - калника е с правоъгълен мигач
Последна промяна vw_power на Чет Юни 03, 2010 8:45 pm, променена общо 2 пъти
предна броня и десен калник тъмно син металик голф3
vasstop написа:А колата е... тъмно синя
Mihailov78 написа: Това е КОШМАРА за гнидите които барат коли (гръм да ги тресне, черен бик да ги закачи, ток у баня да ги тръшне, бел свет да не видат, бела змия отзад да ги уапе, всеки ден циганин да ги е*е)![]()
![]()
![]()
пп: Чакам си бирата и кебапите![]()
maxpayne написа:Здравейте,
В понеделник ставам на 18 и ще си търся партньор в живота. Решил съм - жена ще е!
Обаче не мога да се спра на вариант. Значи чувал съм, че има блондинки, брюнетки и червенокоси. Имало също и изрусени някакви. Също знам, че имало с големи цици, с малки цици и с цици като моите. За задниците важало същото. Обаче като питам приятел и всеки си държи на неговата жена и оплюва другите.
Искам да може да готви, ама и да изглежда добре и да става в леглото също така. Много ви моля помогнете - каква жена е най-добре да си взема??? Също така ако някой знае къде в София има жени да се продават?
rosy написа:Браво, всички интелигентни, сексапилни и готини пичове правим момичета![]()
![]()
Да е жива и здрава
chefito написа:Какво му е на начина на описване....то човека си е копирал обявата от мобиле...![]()
п.с. Трябва да има норматив - минимум 30 анкети дневно. Началството да назначи 2-3ма спамери да пишат анкети от рода на: "Ядеш ли си сополите?" или "Подмиваш ли се след като имаш дрисня от сините сливи дето ги яде оня ден на село?"
Night_elf написа:vwfena написа:Най-много ракийка ама хубава, след това уиски, бира и ако няма друго може и водка ама не съм и фен.
И после се натрови с бисквити нали
nasko_ruse написа:трябва да занеса колата на сервизза електроника а незнам къде че имам малък проблем с оборотите моля даите мнения и препоръки за ползваните от вас сервизи
chefito написа:hooligans написа:Bubetooo написа:hooligans написа:сега ,бяло винце със сметана и ягоди
![]()
![]()
![]()
Сметаната и ягодите от жена ли ги ядеше![]()
![]()
Аз до сега пих топло мляко
не , сам съм , ама не ми пречи да посрещам гости![]()
![]()
Трипъл плей желаете ли? Ще донеса лубрикант.....
Vento написа:... писнало ми е да чета тъпи теми, които се повтарят през ден... Иде ми да им отговарям така ...:
- "Лампата за масло се обажда" - Ами просто не й вдигай!![]()
- "Пасата не ми пали сутрин" - Ми пали го наобяд бе!![]()
- "нямам хубави спирачки" - Нормално, караш Голф 3! Купи си Ламбогини и ще имаш!
- "ABD губи водата" - ти се благодари, че останалите течности още не ги губи...
- "Диагностика AirBag?!" - свети ми лампата, ама не ми се дават 50лв. за диагностика - Ами чукни го в някое дърво, то ще си покаже бачка ли...![]()
- "Голф 3 ми готви изненада????" - Стискай палци да е приятна...![]()
- "Как най-сигурно да сваля предния прозорец?" - С чук! Действа безотказно и е най-сигурно!![]()
- "Проблем при палене VW Bora 2.0i" - ми не я гаси бе, пич...
- "Каква е цената за части на старо за голф 3 АЕЕ ?" - НИСКА!
- "Как се поставя това???" - Колеги някои знае ли къде точно стои тази пластмаса и най-важното как се поставя - Я да си върнеш капака на шахтата отдето си го взел![]()
- "разлика между реле 67 и 167" - разликата е 100!
- "Изчезва ми охладителна течност" - хвани частен детектив да я следи къде ходи мръсницата!
- "Какъв Голф 4 да си взема?" - ЛИЛАВ! В краен случай жълт![]()
- "Голф 3 1.4 - Тече масло" - а ти какво би предпочитал да тече - бензин или антифриз![]()
- "Проблем: Трудно влиза 5-а скорост" - или не я изкарвай, или си ползвай другите 4+R...
... и още , и още ....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта