chefito написа:Никси слага серво на същата кола и всичко беше добре. Съвет от мен. Купи си гуми 155, напомпи ги повечко и няма да ти трябва серво

chefito написа:Никси слага серво на същата кола и всичко беше добре. Съвет от мен. Купи си гуми 155, напомпи ги повечко и няма да ти трябва серво
theraven написа:Моя па го оправи, щото стоеше на ебем страна по абсурден начин, като Сашето в библиотека
Gencho87 написа:При 3-ката е: натискаш МФА-то даваш контакт, махаш контакта като все още държиш МФА бутона, пак даваш контакт и тогава пускаш МФА бутона и готово, при 4-ката незнам дали е така. Ако искаш пробвай
Velko написа:Много рядко се отдавам на оффа, но....
Та, според мен: ти даваш предимство на момчето, което обаче се е приготвило да почака и с наслада пъха пръст в нос. Ти обаче неочаквано прекъсваш удоволствието му, едва ли не изискваш ноздрената ръка мигом да се спусне към скоростния лост... но не, момчето тъкмо е напипало твърдото топче и не реагира. Най-вероятно думите не са били много обидни, а нещо от рода на: "айде бе лек, глей, че си чистя нослето бе, сега ли реши да ме пуснеш?!".
Пролет е - нормално.
![]()
![]()
Колегата 420 май ще се окаже най-прав така като се замисля, защото явно съм го притеснил със сложната операция по завиването в този "критичен" момент със сондажа в дясната му ноздра.
kiko написа:аз се дразня само като се ползват американизирани псувни-фак,мада фака,шит и т.н....такива готини български псувни имаме,какви са тези лиготии мама му д'.а...
hooligans написа:ISRalien написа:Виж му размарите бе архитект
е толкова ли е трудно да се оправят бе програмист![]()
hooligans написа:
другото е , парти![]()
имаме си толкова хубава дума за това - свинщина
Vasseto написа:Здравейте колеги,
някой да е виждал какво представляват и от къде мога да купя такава чудо.Не искам все пак да закачвам найлонови торбички на чисто новата фасада на къщаща.
Bobi_S13 написа:ми монтирай ламби по ъглите - ем нема да е грозно, ем ще е практично
но вече там ще отидеш на тема - как да спра похода на нощните пеперуди с/у ламбите
hooligans написа:избии ги с пушка , мамка им лястовичевска
Pichaga написа:защото като почнат да акат така да се каже няма измиване...освен това фасадата като ти е чисто нова, боядисана, красива просто е грозно не сме морето все пак..
аз отглеждам три гнезда де и не съм ги бутал разбира се, но нови не допускам
аман от квартиранти без наем
vlado_882 написа:Изкупувам всякакви акумълатори ауомулатори !
boo_stz написа:... и много добри гуми бричистон ....
filipov написа:Здравейте колеги,
Да ви попитам дали може да се прави някакъв софтуерен ъпгрейд на бордовия компютър?
Примерно да му се инсталира някакъв софтуер. Мислех си за нещо от сорта да ми показва налягането на гумите?
Spoonk написа:Как да не може на мен ми показва със колко нютона съм си стегнал връзките на объвките,кръвно налягане ,пулс, и ядрено магнитен резонанс.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта