Какво стана с цените на горивата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво стана с цените на горивата?
не е до парите, печеля достатъчно за да храня 2 коли с разход над 13 на сто.
но не искам да ги давам за бензин след като мога да ползвам алтернативни начини на транспорт.
слезте от колите си, организирано или самосиндикално и чак тогава говорете за протести и блокиране на градове. автомобила е лукс, който не всеки може да си позволи. не е нормално да даваш половината от цената на автомобила си за месец гориво.
нещо е сбъркано.
но не искам да ги давам за бензин след като мога да ползвам алтернативни начини на транспорт.
слезте от колите си, организирано или самосиндикално и чак тогава говорете за протести и блокиране на градове. автомобила е лукс, който не всеки може да си позволи. не е нормално да даваш половината от цената на автомобила си за месец гориво.
нещо е сбъркано.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
golf_td написа:Протеста си е мирен - просто имаше недоволни господа и госпожици , които си имат много парички и не им пука и не искат да се бавят в колоната - е много такива си изпатиха - къде с псувни къде по друг начин - аз съм свидетел! а иначе това е само началото искахме по нормален начин да покажем че няма да стане - който не е с нас - значи е с тях - трябва да сме единни - и аз може да съм намирал по-хубави начини за протест , но тва значи да се разделим - едни така едни иначе, въпроса е да сме заедно "съединението прави силата"
О боже колко героично

10 комплексара ритат колата на една жена и я псуват
Това са малоумници, че и п**ки

Евала

Точно вас протестиращите ви водят за носа!
Вместо да беше спестил тия 100лв и да караш 2 седмици, ти отиде да протестираш, като незнаеш срещу кого, и нямаш ясни изисквания

Егати протеста

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ако са имали работа - да я отложат освен ако не е спешна и важна - повечето хора имаха следната работа - разходка в хубавото време в морската градина.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И какво общо имат управляващите с цените, като бензиностанциите са частни и всяка сама си избира от къде да купува и на колко да продава?
И мен не ме кефи, че Загорката е 3 лв, а Хайнекена 1.20, но няма да искам от Борисов да намали цената на бирата (защото бирената промишленост има много общо с горивната).
И мен не ме кефи, че Загорката е 3 лв, а Хайнекена 1.20, но няма да искам от Борисов да намали цената на бирата (защото бирената промишленост има много общо с горивната).
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
santo_trafficante написа:Гледам намерил си алтернатива като си боцнал газова уредба.vanko_VW написа:santo_trafficante написа:Така е и с бензина който не може го "отказва" и търси алтернатива
и така ли се решава проблема?
боцнал съм я аз, но баща ми не я е боцнал,комшията не я е боцнал и много други не са го направили, а и чесно да ти кажа съм я отгладувал 1 година
а този на нафта кво да каже
Преставам да пиша, че ще го обърна на политика

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
golf_td написа:...
Вземи си въздух и дишай спокойно

-
- Автомобил:
- Двигател:
е добре де - като е всичко частно - те за кво са там ? какъв е техния смисъл от тези ДЪРЖАВНИ ПОСТОВЕ, след като не могат да се месят никъде - държавата би следвало да си има лостове и системи за всичко, ако няма да ги създаде , ако трябва нови закони да се вкарат , те да му мислят, ние за кво ги избираме, цената на горивата е определяща за всичко, ако не - да вдигат минималната заплата като в европа като играем по техните правила, на нас ни писна да чакаме 20 години ... ножа опря до кокала и това е!
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
golf_td написа:Има много общо с протеста глобата за колана - ченгетата просто използваха момента да пишат глоби, при друга такава ситуация никога нямаше да имат пост на съответното място!
Хванали са те в издънка - без колан и отново виновна е полицията?! Ти си без колан. Ти!!! Как ще има общо с протеста?! Това, че си в протестно стадо значи, че може без колан или 'щото изразяваш "гражданска позиция" е позволено да си без колан?!
golf_td написа:аз не съм управляващ и имам право да не знам как ще стане това
Значи можа да опукаш 100лв за глупости, ама не можа да погледнеш дали пикаеш срещу вятъра. Не харесваме общите знаменатели, но един такъв си го знаем много добре - "Управляващите".
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
аз имам едно питане, което ме мъчи от известно време. до всички борещи се за европейска заплата.
Продукта, който произвеждате струва ли 1000 евро на месец?
въпроса е съвсем сериозен, и моля да ми отговорите сериозно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
фейсбук група "не!на високите цени на горивата" там хората мислят като мен и харесват всичките ми коментари, явно вие тук не сте от тях, а аз именно от тук разбрах за този сайт 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Хора без работа си харесват коментари и пречат на другите да си вършат работата 

- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Petrolhead написа:аз имам едно питане, което ме мъчи от известно време. до всички борещи се за европейска заплата.
заслужаваш ли такова заплащане което искаш?
това ли ти е въпроса?
-
- Автомобил:
- Двигател:
и защо да пречим да си вършат работата ? а колега как продукта който произвеждам да ми струва нещо, след като ние нямаме икономика , нищо не произвеждаме, разчитаме на търговия , а не на производство, защото политиката спъва всичко с изискванията си и данъците си и всеки малък и среден бизнес умира
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Чак ми се вижда плашещо... Все повече хора смята групите във Сурат-Тескерето за сила! Остава нещо и в петиция бг да се изкара, ако няма все още 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”