group® написа:Та кажете готини платени места, моля
пп. интересуват ме около София...
1. Панчарево/плажа - много зарибено и подържано местенце (3 лв. на пръчка и рибата по ценоразпис). Има, не само че пише на таблото, ами и наистина ги има: сом, пъстърва, есетра, шаран, щука, бял амур, каракуда
2. Требич - лови се шаран и канален сом, мисля че и пъстърва, ама не съм сигурен.
3. Безден, в центъра на селото - рибарника за пъстърва. ГОРЕЩО ти го препоръчвам - има и балканки и американки, и то в изобилие - ред вОда, ред риба и са много борбени! Пръчка не се плаща, рибата е по 8.50лв/кг. Изключително подържано и чисто местенце, с кръчме, пейки, абе рай. Рибата е просто деликатес - никъде другаде не можеш да си уловиш/купиш толкова чиста риба. На същото място има и още една локва, където можеш да се пробваш за щука - плаща се 5 лв. на пръчка, улова не се плаща.
4. Пак с. Безден, гьола с шараните - плаща се 3 лв. на пръчка по спомен и шарана май беше по 6.50лв.
5. Белопопци - много шаран даваше, отличен гьол. И сега чувам само добри отзиви
оттам.
6. Мало Бучино - отново добри отзиви отскоро, един приятел преди месец беше уловил там 13кг. шаро. Плаща се по 8 лв. на въдица, шарани могат се взимат между 2 и 5кг. - по-малки и по-големи се пускат. Има и пъстърва.
7. Богров
8. Негован
9. Герман
10. Суходол
11. Маслово
12. Пожарево
13. Петърч - шоколада
Има и още, но сега се сещам за тези дестинации.
Успех и наслука, после да пишеш какво си хванал