Golf_Gti2.0 написа::horror: Здравейте колеги, искам ако мовете да ми съдействате ако си одрева спортните пружини (червени), предницата ми ще падне ли по-ниско и с колко навивки да ги одрежа![]()
![]()
Амортисиорите са ми чисти газови (без примеси) и дали ще ми тропа ?
![]()
колеги помагаите щтот голфчето ми не мяса на нищо и направо не мога да го гледам сами вижте"москвич412"
![]()
Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Конкурс за неграмотни във форума!
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:айде стига бре ,
ако се окаже ужасен , няма да патуваш ли ?
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
The Red Guy написа:hooligans написа:айде стига бре ,
Е не бъдете лоши,сега и за 1 буква ли го почнахте Хулиганчето

- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snickers_ написа:Да го еба никгоа не сам си купувал радио за колата или по точно цд защото не ме е валнувало чак толко не ето че преди 3 дена си купих и днеска кво цд-то го нема направо ми е мъка ако на някой му предлагат Сони ГТ20 без документи или види некаде такава обява нека да ми прати телефон за контакти,на продавача пазим си гаранцията и там има некав сериен номер недай си боже да го намера заклевам се че ще гои закача с въже за колата и ще го тегля чисто гол,най вече копеляците от люлин тука са най масовите мизерии
snickers_ написа:ми ако ти акжем че ключовете си бяха на таблото по добре да со беха трагнали с целия голф да сам тотал щета поне нито голфа е на мое име собственика е накде в изпания щеше ме варне в първи клас ама явно е бил некав много спечениначе имам тапия навик ключовете да ми седат на таблото заради рпедшния щото беше сас затапени драшки и ключове не ми треаха и си ги оставях на табблото ап и супер много се дразна да седна вече в колата и да почна да тарса ключовте по джобовете
Много зле...
Kандидат № 1 !!!

Последна промяна от VW-fenka на Сря 18 фев 2009 22:20, променено общо 1 път.
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
The Red Guy написа:hooligans написа:айде стига бре ,
The Red Guy написа:sorry za latinicata, ama ne se sdarjah da ne otg. I pi6a ot tel. Da, nqma da mina ot tam, a prez St. Zagora! Na tebe kvo ti pre4i temata? Trafik li ti warti, pari li ti wzema? Ako ima ob6ta tema za infoto na pati6tata w stranata tam 6te pi6a! Ako nqkoj mod preceni da q potrie! Dotogawa mnogo zdrawe i mersi na otzowalite se kolegi!
Да си беше цитирал и твоето мнение , колега....

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
От телефона толкова
, виж става все по-интересно :d
P.S. Трите червени запетаи са бонус от мене
аре
тука почнахте и измислени грешки, да ми приписвате , аман
Колеги , в тази тема ще сложа всички теми отностно пътищата у Нас и по света!
Моля ,не пишете в темата, за да не спамим , а да остане единствено информативна и полезна!
Благодаря предварително.Модераторите, ако сметнат за добре , нека я сложат важна.
P.S. Трите червени запетаи са бонус от мене

- hooligans
- Модератор

комплексара , си е комплексар ....
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:комплексара , си е комплексар ....
Пред фактите и боговете мълчат, ти явно си повече от бог, има л.с., дай да не описваме темите
П.С. Запетаите пак
...., че и членуването

- buller
- Автомобил: Audi_Q5 FY
- Двигател: DJYA 2020
Re: ГРАМОТНИ ЛИ СМЕ?
jonn_krissy написа:В нашия краи цял ден вали сняг а по каналите казват че щяло да вали дажд.
Нема управия
jonn_krissy написа:В нашия край цял ден вали сняг, а по каналите казват, че щяло да вали дъжд.
Няма оправия.
Вече на няколко места срещам тази абсурдна грешка!
Колеги, четете от време на време и тази образователна тема! Една от малкото смислени напоследък...
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
peicho_petrov написа:и от добрицх схте се опитаме на се саберем и да помогнем с несхто пак после с банкета схте се залавяме![]()
- hooligans
- Модератор

The Red Guy написа:Нямаше да я пусна тази тема, ама вече наистина се дразня супер много и намирам за удачно да споделя с вас - от 3 часа постоянни токови удари, климатиците ми вкл. и изкл. като откачени, хладилникът и телевизорите и те. Мръзна като куче - щото нямаме парно, както и може би 70 % от хората в България, на мене майната ми, ама комшията ми има две малки деца - те как ще стоят така, като навън е -5, а? Колко още такива има? А аз си спрях всичко, щото знам ли - нямам излишни пари за нова техника, а и слушам съветите на тея от ЕОН - чуйте и вие
http://seat-bg.com/gallery/albums/userp ... 59/EON.wav
Казват: "спрете си електроуредите" - тея малоумни ли са бе! Навън е -5 ,посред зима! Нормални ли са, даже като съвет да го дават - трябва, да си вържат гащите, за да няма после: "Заради вас, ми изгоря това!". И най-тъпото е, че не мога да направя нищо - кво, ще им пиша писмо и ще ми пратят един поформа-отговор, с който най-галантно ,ще ми кажат, да вървя на майната си. Или защита на потребителя - те кво ще направят? Хора, нещата не са нормални изобщо, тва е супер елементарно - да си плащаш и да получаваш няква нормална услуга! КВО ДА ПРАВИМ?
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
.....
Последна промяна от The Red Guy на Чет 19 фев 2009 23:36, променено общо 1 път.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The Red Guy написа:Редакторът, поне поправяй както трябва, след "трябва" и преди "да" няма запетая, както и след слаганите от тебе запетаи слагай интервали... Смешен си!
Стига толкова !
Значи той е смешен, а ти какъв си?
Ти първи започна да се заяждаш с хулигана. Цитираш го за грешки, които и ти си допускал.
Има ЛС за тази работа.
Не съм адвокат на хулигана
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
VW-fenka написа:Не съм адвокат на хулигана![]()
Всичко е кул!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хора, излагате се, минете на лични! Да не говорим, че някои от поправките не са на място ...
Темата е за фрапиращи неграмотници, а не за това, как някой е сбъркал една - две запетайки или е изял буква ...
Темата е за фрапиращи неграмотници, а не за това, как някой е сбъркал една - две запетайки или е изял буква ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”