eras3r написа:NuNoOo написа:колеги взех си прозрачни стрелки,но трябва да сложа диоди под тези стрелки как и каде ще ги запоя тези диоди?
Kak? - с поялник
Къде? - на таблото
п.с. Съжалявам колега...слънцето нещо мее праснало по тиквата

eras3r написа:NuNoOo написа:колеги взех си прозрачни стрелки,но трябва да сложа диоди под тези стрелки как и каде ще ги запоя тези диоди?
Kak? - с поялник
Къде? - на таблото
п.с. Съжалявам колега...слънцето нещо мее праснало по тиквата
assd написа:що бе кво му е на тотото? за 1 лев и нещо цяла седмица живееш с надежда, надеждата е безценна в тия времена на криза
judasss написа:Иначе уж беше с черни фарове ся пак с нормални ... само си мениш мнението ти ....
dinkonikolaev написа:А бе боята за обувки се отми иначе в понеделник ще ги затъмня отвътре.
golden5 написа:На мен ми даде 8/100 смесен разход при-100км градско
chefito написа:Ако КНДР вкара още един гол, ще се напикая в гащите...Дикова трепе всичко живо
golfer написа:Оттеглям се въпреки, че съм агресивен тежко въоръжен пернишки тип с хомосексуални наклонности.
hooligans написа:боли ме фара , че нямаш стикери
Varbona написа:Вчера гледам на магистралата пред Пазарджик едни прогресивни моми бяха вдигнали рекламна табела: „Вувузела 5 лв! Вулводала – 20 лв.
rosy написа:
П.с. Искам да отбележа, за да вкарам и автомобилен елемент в темата, че кучето винаги го разхождам в близост до моя Голф
rosy написа: ...Което ми докарва извънредна и честа комуникация със непознати жени, които му се усмихват, на мен също, галят го и ме разпитват разни неща. Днес една ефектна блондинка докато си играеше с моя ме попита...
theraven написа:Просто и кажи, че ти и твоето кученце имате интерес към нейното котенце
rosy написа:Благодаря и моля без спам
heimdal написа:Йоркширския териер отдавна не е това което е. От ловец да служи като бълхарник.
Историята на породата показва две, скапани от промяна в предназначението, породи в тогавашното кралство.
Далматински дог да тича след карета, Йорката да се носи в ръце, че да събира бълхите от перуката на някоя си лейди. Щот тогава са се къпели веднъж годишно ...лятос![]()
До момента само далматинския дог е затъпял неимоверно, не съм виждал още даламтинец да е минал обучение ...както и български гражданин от ромски произход на шофьорски курс.
Йорката след успешна селекция в мини вариант е още по-трудна за отглеждане - голяма смъртност ...оттам по-рядка и по-скъпа ..
Франсетата си имат аналог на Йорки - малтийската болонка.
Малко обща информация, за да има що годе нещо полезно в поредния неизвестен експеримент.
И за да сме в тон с експеримента - въпрос:
какво ли мислят виетнамците в парка?
Според мен -> разглеждат менюто за вечеря.
arrougance написа:Не знам дали нарочно го оправиш или се стремиш да пускаш от малоумна по-малоумна тема, в която да се проявяваш по някакакъв начин и да се правиш на интересен, обаче не си, поне за мен. Доста плоски теми, изпразнени от съдържание и смисъл. Вземи се стегни малко и порасни, може ли да питаш за елементарни работи КАК ДА ЗАГОВОРИШ НЯКОЙ НЕПОЗНАТ И КВО ДА СИ ПРИКАЗВАШ С НЕГО.......Сигурно трябва бая задръстен да си, за да не можеш да кажеш две приказки на когото и да било. То и такива като теб трябва да ги има, за да избият някое и друго комплексче от тва, че не могат да забият две-три путки и че не могат да си кажат лафа на живо, иначе зад монитора сте най-големите отворковци и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта