stanislav zdravkov написа:Мечо,станислав съм на Сунай съученика,какво е между болтовото разтояние на джантите ако е 5x100.да му дам мойте на голфа те са 15ки.и да каже колко иска.Те 17ски лиса неговите.
Дали Мечо се е сетил

stanislav zdravkov написа:Мечо,станислав съм на Сунай съученика,какво е между болтовото разтояние на джантите ако е 5x100.да му дам мойте на голфа те са 15ки.и да каже колко иска.Те 17ски лиса неговите.
fedepros написа:та въпроснния фар не трябва да е над 10лв
за контакти тук или 0888985906 0878328738 0898759565
валидно само за софия
Deo88 написа:на горепосочената дата преди 14:00 някъде , съм в Пз. и се очертава час , а може и повече да бездействам . Ако някои прояви желание , може да ми се обади (0886454461) и да се видим . Тъй като не присъствах на сбирката , това е нещо като малка компенсацийка
п.с. Надявамсе , мнението ми да не отиде в "Бисери от Форума" !!!![]()
Лека вечер
L&R написа:format с инструмент за форматиране и ако няма развитие я подари на някой адвокат
Vizor написа:Като прочета "Благодаря на Веселин" се оплаших да не е нещо служебно..
globetrance написа:Амортисьори 85лв на бройка ,биощаин е марката ...поне на мен толкова ми излезе ..
hooligans написа:batko_vi написа:hooligans написа:Вечер като съм пиян - радио вероника
През деня - Витоша
караш пиян ??? вечер ?![]()
ми сутрин ли да карам пиян![]()
![]()
Drink and Drive
GALERIA написа:Моля ви от няколко дни слушам една песен и и се кефя много в колата. Така че ако не искате да я слушате и вие по светофарите ми кажете как се казва пее се "Сефело, сефелис ...... сефело конис сефелис яси ...... и пак Сефело сефелис....... "
Айде айде не се правете че не я знаете , гледам как си сменяте радиостанциите докато я слушам за да я намерите и вие![]()
cardan написа:
Галена - На линия
1. Търсиш нещо да те грабне.
Стреляш.. и каквото падне..
Искаш някаква интрига, ето имаш я.
Хайде, направи го с друга.
Давай, правиш ми услуга.
Няма смисъл да ревнувам.
Много поздрави!
Припев:
На линия или на две, със мене или не..
На линия, не искаш малко, искаш точно мен.
Докосвай ме, но без ръце, на вкус познаваш ме.
Наказвам те сега за всички след и преди мен..
Докосвай ме.. но без ръце..
Познаваш ме..
2. Сваляй! Падат за секунди..
Дрехи с теб не са им нужни.
Искаш някаква интрига, ето имаш я.
Хайде, с нея ви оставям.
С някой ще се забавлявам..
Давам повод да ревнуваш.
На линия ли си?
Припев:
На линия или на две, със мене или не..
На линия, не искаш малко, искаш точно мен.
Докосвай ме, но без ръце, на вкус познаваш ме.
Наказвам те сега за всички след и преди мен..
Докосвай ме.. но без ръце..
Познаваш ме..
Pichaga написа:не знам ....никакви бутилки не дават в ръчния багаж. Летях юни месец и една девойка пред мен от римски произход, отиваща да изкара за насъщния изпи 1,5 вода пред мен, щото бате не моа я фърла...
groznika написа:Тва ми звучи като педерас ама от време на време иначе си е хетеро
BOCOO написа:бръснар в родилното
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта