Тема за бирата.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Opel Astra G
- Двигател: DTI
- Контакти:
Re: Каква бира пиете?
Това лято само бургаско!Това е бирата за мен,поне докато не я развалят!
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Не съм маханджия, пия всякаква 

- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
И аз съм за бургаското.Особено в Гърция ,дето бирата е 2-3 евра,бургаското от багажника си беше направо супер.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Каменица Старо пиво ми допада доста и от известно време съм на нея. Бутилката от 400мл ми идва много приятна като мярка. 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Последния път за в Гърция си взех 8 стекчета Старобърно директно от склада на Аванти за 1,46 лв. бройката.
-
- Автомобил: GolfIII
- Двигател:
Загорка Ретро, какво друго.
- yobremove
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: 1.9 AHF
+1 за Загорка Ретро.
-
- Двигател:
yobremove написа:+1 за Загорка Ретро.
На 50 съм и 25та година работя в пивоварна...всеки може да се досети коя. Фен съм на бирите и имам много изтънчен вкус- усещам хмела, захарността и алкохолното съдържание, послевкус и плътност на платото. Та доста бири съм опитвал, но най са ми по вкуса Ретрото и Бургаското. Каменицата ми сладни..но както са казали на вкус и цвят приятели няма. Та кой каквато му харесва да пие, само да е щастлив.
Наскоро опитах няколко вида Норвежка бира понеже жена ми работи там и срещнах доста добри екземпляри. Румънска опитах началото на пролетта и там останах приятно изненадан.
Наздраве и пийте отговорно и умерено. Никога не сядайте зад волана след употреба на алкохол и опиати.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
realprofesora написа:Та кой каквато му харесва да пие, само да е щастлив.
А е това вече е тост на място.Аз ще трябва да понамалявам газираното,щото зимно време гърлото се обажда по-често,но наздраве от мен на всички останали фенове на бирата.

- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
На мен даже и зимата с вечерята си ми върви биричката.Миналата седмица жената взела PERLENBACHER от лидъла и да ви кажа честно доста ми хареса.Опитайте я.
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
От година насам само Астика ПВЦ-бутилка. Другите Бг марки ги развалиха
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Каквато е на акция в Била, от една страна пестя някой кинт от бири/имам дете и трябва да си правя сметката/ от друга е добре да се сменя да не е една и съща, в бирата има доста вредни неща слагани за да издържи с години, ако някой пие една истинска бира тя ще се вкисне след няколко часа, тая бира в магазинната мрежа е пълна с боклуци. Пия я всеки ден по една, но сменям за да не е само една и съща, а ако някой може да се сдържи да не я пие още по добре. Това е лично мое мнение и не скандирам за него, просто казвам, а всеки си има глава на раменете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
betaserk написа:Каквато е на акция в Била, от една страна пестя някой кинт от бири/имам дете и трябва да си правя сметката/ от друга е добре да се сменя да не е една и съща, в бирата има доста вредни неща слагани за да издържи с години, ако някой пие една истинска бира тя ще се вкисне след няколко часа, тая бира в магазинната мрежа е пълна с боклуци. Пия я всеки ден по една, но сменям за да не е само една и съща, а ако някой може да се сдържи да не я пие още по добре. Това е лично мое мнение и не скандирам за него, просто казвам, а всеки си има глава на раменете.

-
- Двигател:
Mили колеги, тези които мислите, че в бирата има консерванти, само си помислете-Защо бирата се ПАСТьОРИЗИРА и се хаби енергия за този процес който не е никак евтин, след като има консерванти в нея. 25та година съм в бранша и мога да ви заявя няй-отговорно-Няма консерванти и Е-та в бирата. Има само пастьоризация-пропарване над 60*Ц .за да се убият веществата които развиват процеси на разваляне на бирата. Всеки ден пия по поне 4 бири и все още съм жив, 50 годишен изглеждам като на 39...може би е от консервантите. Майтап. А на колегата с болното гърло зимата ще му кажа само едно голямо наздраве с една студена бира..не спирам да я пия целогодишно.
http://prikachi.com/images.php?images/231/8941231i.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/231/8941231i.jpg
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Ок тогава, значи няма да се притеснявам
Един апптекар тука ми напълни главата с консерванти
Колега, щом си правиш домашна и е така няма да се притеснявам тогава. И да има нещо се надявам да е минимално, аз пия по една, защото не мога да спя ако изпия повече. И аз пия целогодишно биричка, друг алкохол не признавам.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”