Pichaga написа:scuba написа:Varbona написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=147795
там пише че някъв търси велосипед.
Аз велосипед знам от къде да намеря.
Но не мога да наемря велосипед с КОНТРА. Така че горното мнение е:
ИЛИ модераторско своеволие с цел насаждане ограничения на обикновените юзери
ИЛИ чисто модерасторско заяждане
ИЛИ доказателство че модератора не може да чете
ИЛИ въпрсния човек не знае каква е разликата м/у контра и спирачка
..и продължение:
Varbona написа:Колега, ако се повгледаш в онази тема, ще видиш доста магазини, в един от тях аз купих колело С КОНТРА. В отговор на ироничните забележки:
по отношение на ограничаване никой модератор не може да се мери с майката-природа
ако ме познаваше никога не би казал че съм заядлив
умението ми да чета е обективен факт
а и разликата спирачка-контра ми е пределно ясна
та в крайна сметка, драсни ЛС и бих могъл да ти кажа де да идеш.
scuba написа:Varbona написа:..
ако ме познаваше никога не би казал че съм заядлив
умението ми да чета е обективен факт
..
Просто забелязвам, че прекалено често използвате тази емотка!!! Правите забележки за щяло и нещало и се изживявате като велик мод. тва е. Извинявам се Ваше Благородие гусин Мод ако съм наранил Вашата крехка душа и душевен мир, с желанието ми да напиша нещо против Вас. Посипвам си главата с пепел и се оттеглям в едномесечен модул по мое желание
@геле: Мисля че е 20". Но със сигурност мога да проверя довечера
Varbona написа:Нищо не си накърнил освен интереса на потребителите, а именно синтезирана информация, събрана в минимален брой теми, което е в основата на правило номер 3, в разрез с което е тази тема. На Малинов срещу пътеки е бъкано с колела, дори мога да погледна довечера, но при условие че ми обясниш каква е разликата контра-спирачка, преди да си влезеш там в самоволния модул.
Президента си е президент