1 по-скъп нощен труд
2 нарушава се нощната тишина и ще реват хората и то с право
3. телевизора каза че нЕма хора за нощен, въпреки че той е двоен
4. прави нещо бате ви бойко /аз не съм му фен/ но по други причини
ремонти требват, но те требе да бъдат в срок
ул. 202 на ТЕЦ-а я правиха до оня ден
срока беше началото на юли
направи я добре, но аз 3 месеца пътувах през центъра като идиот по 1 час и се вбесих, че не си спазиха срока
сега от петък затварят сливница от сточна гара до раковска
да знаете
Поредната простотия на бат' ви Бойко....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Натам отиват нещатаKaizer Soze написа:Е сега, като дойдете всички и София най-накрая стане 4-5 милиона (тва вече е сериозен град), тогава нема изобщо да минете от никъде и доникъде...![]()
Аз ще си купя половината Горна Малина, ще отглеждам боровинки и ще ме боли унъз работа дали мое минете през некъв прелез...

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Kingpin,айде да не пускаш таквиз провокиращи теми а? Ако беше я пуснал през 1994 год.може и да ти се вържат повече хора!Всички знаем каква е обстановката по улиците и пътищата,ако имаш нещо към някой кмет или политик не е мястото тук да се изявяваш!Темата е деликатна,но като гледам модовете са пуснали вече 4 страници,та ме навежда на някакви мисли 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:4. прави нещо бате ви бойко /аз не съм му фен/ но по други причини
така е ! това и аз казах

И КАТО стане премиер след предсрочните избори през септември дано продължава все така

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Kaizer Soze написа:Vizor написа:така е ! това и аз казахама по добре да прави нещо ПОРАДИ НЯКАКВИ ПРИЧИНИ отколкото да НЕ прави нещо по някакви и никакви причини
(
ко казах ся )
Бааахмааму, и аз се чудя кво каза...![]()
Обявявам те за Хераклита на форума (нал знайш - Хераклит, Бабаит, Полароид....).....
направо ако искаш за полароид ме обяви .. имам яка шапка и очила

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:Милослав написа: Кое е направил оне?
Метрото ли, което е изкопано още бая преди да се загови за него, вълнообразното Цариградско ли?
Единствения плюс е Арианата, която така се радвам да видя действаща.
хахахахаахах ти сериозно ли питаш, или лаф да стане ?????????
колко булеварди преди него бяха основно реконструирани, колко улици преасфалтирани или ремонтирани, колко градинки с нови детски съоръжения имаше.........само в моя квартал като се завъртя и се огледам що работа е свършена за една година ......
ами околовръстното което се строи....
ами колко още мога да изброявам неща които са свършени ......
а това кой как си върши работата е друга тема....
няма такъв човек дето да огреее на всякъде по вдяко време и всичко да светне в миг.....
твърде много са людете дето с десетилетия баха на хранилка в общината и сега им идва на въпреки....
не мисля че е работа на кмета да ходи лично да полага асфалт.... да мног неща са започнати преди него (метрото)І но не са се завършвали щото парите потъваха по разни схеми в разно джобове
и като почна да реже схемите наскачаха веднага "ощетените" и съботират работата му с всякакви начини......
Ок, що оня крадец Софянски не направи ли маса булеварди?
Ама накрая кво излезе че е трябвало да направи 5 пъти повече.
Аз не съм казал че тр лично да полага асфалта от Бат Бойко, но той и хората му тр да следят за тайм фрейма договорен за свършване на определена работа. В противен случай, той е един провален кадър.
Каквото и да ми разправяте няма как да ме убедите, че като мина по Цариградско и айдеее.
И още нещо, парите които се отпускат за направата на тези неща са напълно достатъчни, но след като се дръпнат парички за лични облаги остават вълнообразните булеварди на ББ.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Мечо .. Софиянски е (както сам се нарече) ПЪРВИЯ ДОКАЗАНО НЕКОРУМПИРАН ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ
Кой какво е крал няма значение важното е че след това никой нищо не може да докаже
и ти не можеш да кажеш, че е бил крадец защото това твърдение ще си замине като квантова теория доказана във ФВ форума от Мети примерно !

Кой какво е крал няма значение важното е че след това никой нищо не може да докаже

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
О, Господи ела си прибери вересиите. Всичко изисква време. От кога е кмет Бойко, от колко 3 години.
Тука един проект за кола се прави за година та и повече, вие искате цела София дао се оправи за 3 години.
Само дето хвана Вальо Топлото, му е достатъчно признание.
Още в колко общински фирми излезнаха далаверите.
Когато станаха взривовете в Челопечене, той беше пръв там, а къде беше Етем и другите мишки

Тука един проект за кола се прави за година та и повече, вие искате цела София дао се оправи за 3 години.
Когато станаха взривовете в Челопечене, той беше пръв там, а къде беше Етем и другите мишки

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
zdravko_dimitrov1986 написа:О, Господи ела си прибери вересиите. Всичко изисква време. От кога е кмет Бойко, от колко 3 години.![]()
Когато станаха взривовете в Челопечене, той беше пръв там, а къде беше Етем и другите мишки![]()

Върни се в “ОФФ-Топик - други”