АААААААаа, крадци пожелавам ви да пукнете в мъки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Чет 16 окт 2008 20:26

Яла ми покажи, ама първо ще ми подпишеш една декларация, че не нося отговорност нито за женската, нито за ултрзвука, нито за тебе, става ли?
На моя веднъж една женска пит-булка mhihi се затича след пръчка, която АЗ бях хвърлил, и той я напраи на дреп за 10 секунди... едвам я оттървахме, добре че беше женска. Как не я претрепа не ми е още ясно, щотя видях на 2-3 пъти как хвърчеше във въздуха...
И къв ултра-звук ви гони ве? Имам приятел полицай-кучкар (със служебно куче) дет се закани, че ще дойде с такава джаджа и кво? Любо просто побесня още повече, едвам оттървах френда, а сега е в черния списък на най-мразените....
Нито се опитвам да налагам мнение в тая тема, нито нищо... казах и по-горе статистика на полицията: апартаменти с кучета не са рискови за обири... не че няма, но са много малък процент.
Всеки да си решава сам за себе си... еба го, аз ако съм некъв плюньо-изпаднал-наркоман-крадец и дет влизам на хората по къщите, та да отнеса техника дет на черния пазар ще и взема 100 лв. макс (колко да ми стигне за шотовете), да не мислите, че ще вляза при ротвайлер? И ще съм се подготвил преди това със спрейове и ултразвук? Хора, да не обираме банка? Говорим за наркомански набези и как да се защитим от тях... иначе за всичко си има начин.... за кучета-пазачи също.

П.С. А с питбул се справяш по най-елемантарния начин - само с един по-здрав и по-дълъг парцал... подаваш, кучето захапва и вдигаш горе... понеже не са особено тежки, нито пък особено умни, пъхаш го после в един чувал и готово... ама яла пъхни един 60-килограмов роти в чувал, да те видя... mhihi

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 16 окт 2008 20:54

колега пак казах моли се да не те стига пък другото бошлав работа незнам каква е била тая питбулка сигурно е била още бебе но пак казвам че съм виждал с очите си ко правят тея джаджи и най-интересното за теб ще е колега че точно на ротвайлер съм го вийдал в действие иначе за пит була си прав.А за наркоманските набейки те са повечето по колите в апартамента ти никой няма да доиде ако няма предварителна информация кога излизаш кога се прибираш какво има във вас и така на татък.А относно демонстрацията небих ти направил такава лоша услуга готин човек си не те познавам лично но не е и задължително от това какво чета което си писъл ми е достатъчно да го знам а ако го направя ще останеш разочарован от кученцето а то не е виновно и аз него вярвах докато не го видях с учите си.Както казах в първия мо пост него пожелавам това на никой.Спирам да говоря по тая тема щото наакахме на колегата темата

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Чет 16 окт 2008 21:15

Нищо лично, колега, ама аз си държа на моето...
Га некой успее да уплаши Любо, аз лично ще го черпя... mhihi
И ще му купя джаджата за колкото пари каже... от имам вупиуеща нужда от нея... mhihi да му я пускам редовно...

П.С. Питбулката беше на 3 години и беше едра като мъжкар, затова и налиташе на мъжки песове... не беше баш наред с главата... ама питбилката я мани... има една полянка дет го разхождам Любчо и кат ни видят, че се появяваме, общо взето оставаме сами на полянката... преди 2 седмици един лабрадор даде фиря с десния крак, а преди около месец един джак-ръсел си беше повярвал, та почти остана без уши... за една бройка само си спаси главата... то не че е за фала, ама си има кучета и кучета, това исках да кажа... ровайлерът е префектното куче за охрана - безстрашно, неподкупно, твърдо като бик и няма да отстъпи и на сантиметър от територията, която защитава....
Пак казвам... всяко куче се преодолява... но не вярвам наркоманите, дет обират жилища за техника, която ще й вземат после 100 - 150 лв., да са така добре подготвени. Нямам какво повече да добавя в темата, а и не искам да я превръщам в кучкарски чат.
Нека колегата да си прецени какво точно да предприеме. Съвети много, той ще си вземе каквото му изнася решение.

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Чет 16 окт 2008 21:58

Монтаж на СОТ.....и то след проучване има СОТ има и СОТ ....на моя етаж само аз не съм разбиван до сега...имам Сот от 9 г......това е цената на спокойствието....

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пет 17 окт 2008 17:56

Ronin написа:Монтаж на СОТ.....и то след проучване има СОТ има и СОТ ....на моя етаж само аз не съм разбиван до сега...имам Сот от 9 г......това е цената на спокойствието....

Съжалявам за случката, колега!
Иначе да ги набараш и :duel :rocketwhore :a boi de

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пет 17 окт 2008 21:34

Бе то да ги набараш ма пак им е малко :( колко му е един бой.А пък да прекалиш, ще го лежиш после :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”