На моя веднъж една женска пит-булка

И къв ултра-звук ви гони ве? Имам приятел полицай-кучкар (със служебно куче) дет се закани, че ще дойде с такава джаджа и кво? Любо просто побесня още повече, едвам оттървах френда, а сега е в черния списък на най-мразените....
Нито се опитвам да налагам мнение в тая тема, нито нищо... казах и по-горе статистика на полицията: апартаменти с кучета не са рискови за обири... не че няма, но са много малък процент.
Всеки да си решава сам за себе си... еба го, аз ако съм некъв плюньо-изпаднал-наркоман-крадец и дет влизам на хората по къщите, та да отнеса техника дет на черния пазар ще и взема 100 лв. макс (колко да ми стигне за шотовете), да не мислите, че ще вляза при ротвайлер? И ще съм се подготвил преди това със спрейове и ултразвук? Хора, да не обираме банка? Говорим за наркомански набези и как да се защитим от тях... иначе за всичко си има начин.... за кучета-пазачи също.
П.С. А с питбул се справяш по най-елемантарния начин - само с един по-здрав и по-дълъг парцал... подаваш, кучето захапва и вдигаш горе... понеже не са особено тежки, нито пък особено умни, пъхаш го после в един чувал и готово... ама яла пъхни един 60-килограмов роти в чувал, да те видя...