в памет на моя Бъки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
batbobo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ужас

Мнениеот batbobo » Вто 21 окт 2008 18:34

Ужас колега, разбирам те напълно, току що докато четях темата ти и мен ме сполетя, СЪЖАЛЯВАМ НАИСТИНА.
Погребах го "МОЙТО МОМЧЕ" 13 годишен дърт пес на име АРИС
немски брак. Обърна му се днес стомаха незнайно защо и сърцето му не издържа операцията.
:wavecry

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Вто 21 окт 2008 19:01

Б*си ма*ката!!!
Жокер, извинявам се, че започвам така мнението си, ама няма какво друго да кажа!
joker написа:Моят Бъки ....умираше почти цяла година след като мръсните гейове от плажа на "Почивка"му хвърлиха отрова....

Знам, че няма да го върнеш, ама аз, честно казано, на твое място, хич няма да си седя, ами ще ида да им натроша кокалите! Ако решиш, пиши едно лично... знаеш за какво.
joker написа:....какъвто беше и той самият...нежен и гальовен до полуда с хората,които обичаше ...

Ето как се отплащат "хората" на едно добро и социализирано животно, което не е сторило никому нищо лошо... като му хвърлят отрова!!! А моя бил зъл... вече не мисля така!!! А аз, глупакът, даже бях тръгнал добричък и социализиран да го правя!!! Зъл ли? Неее, малко е зъл! Ще стане 10 пъти по-зъл оттук нататък! А това е лесно! Щото за пореден път ние хората показахме какви свине сме!

Жокер, искрени съболезнования! Знам, че думите от непознат звучат фалшиво и не успокояват, ама хич, но имам представа какво изпитваш в момента. За някои, това е "само едно куче", демек, какво пък толкова, но малцина сме тези, за които това един неподкупен, предан и саможертвен другар, който ти дава абсолютно безкористно цялата си обич и доверие, и както е поверил живота си в ръцете ти, така и пази твоя с цената на неговия. Но малцина са тези, които могат да го разберат. Той няма да ти се нацупи, няма да те напусне, винаги те обича безрезервно такъв какъвто си, с всичките ти кусури и недостатъци... Защото както той е ТВОЙ, така и ти си НЕГОВ! Той е една чиста душа, в която колебанията, подозренията, интригите, сплетните и завистта нямат място. Просто така е устроен! И понеже вярва в доброто в "хората", затова и изяжда отровата, която му подхвърлят!!!
Не мога да те успокоя, приятелю, даже сега ми се иска да не бях видял темата... срина ми се цялата вечер... Сипвам си за спомен и за вечен покой на Бъки.

А за малкия... помисли си дали вече не е дошло време ти да приемаш съвети от мен за възпитанието му, вместо аз от теб, както беше досега. И то за негово добро.

Много, ама много ме е яд за това куче!!! То беше еталон за ротвайлер!!!

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 21 окт 2008 19:10

joker, нека новото паленце те усмихва. Стопанин като теб ще бъде възнаграден с любовта и предаността на всяко живо същество.

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Вто 21 окт 2008 19:27

Сьжалявам и аз :( . Малко кьсно сядам зад компа но веднага ти предлагах от моите кучета(женската е бремена) ако имаше мьжко твое щеше да е(безвьзмездно) , идваш избираш и така, но щом си намерил друго.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 21 окт 2008 19:36

док, в това куче има частица от теб. очите му гледат и се отразяват в твоя характер и чувства...искрено се надявам да намериш нов четирикрак приятел....много ми харесва Бък...мразя тези кучета, защото ми изглеждат страшни, но точно твоето е някакси много мило....ще ни липсва на всички...надявам се да не промениш ведрия си характер и отличното чувство за хумор...смелост...

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 21 окт 2008 19:37

Колега, искрено съжалявам и те разбирам, каквото и да кажа ще ти бъде тежко, но си мисли, че е на едно по-добро място душицата и така е трябвало да стане.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 21 окт 2008 19:50

Не е от разрешените в някои циливизовани страни кучета за отглеждане - така, че съжаление от мен няма . Това е опасна за хората и децата порода ,това е тип бойно куче.

Не приемам такива, че било кротко и т.н.Уж било кротко, ама някое дете тича и хап..
Трябва и у нас най -после да се въведе закон за забрана за отглеждане на опасни породи кучета.
Някой да е чул за куче лавинно куче спасител - ротвайлер ?? или куче водач на слепи - ротвайлер ?? Някой да е чул за куче търсач на затрупани хора - ротвайлер??

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 21 окт 2008 19:54

kris11 написа:Не е от разрешените в някои циливизовани страни кучета за отглеждане- така, че съжаление от мен няма . Това е опастна за хората и децата порода ,това е тип бойно куче.

Не приемам такива, че било кротко и т.н.Уж било кротко, ама някое дете тича и хап..
Трябва и у нас най -после да се въведе закон за забрана за отглеждане на опастни породи кучета.
Някой да е чул за куче лавинно куче спасител - ротвайлер ?? или куче водач на слепи - ротвайлер ?? Някой да е чул за куче търсач на затрупани хора -ротвайлер??
крис не си много прав.... и пудел може да бъде злобен... пекинез също.... а и доколкото знам ротвайлера не е "бойна" порода - по-скоро "служебна" .... там спадат овчарки добермани и т.н... и не си мисли, че ротвайлер доберман, дори и питбул немогат да се обучат да спасяват хора :idea:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 21 окт 2008 19:56

Искренно съжалявам за загубата ти, дано бързо намериш друг също така верен приятел.

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doko » Вто 21 окт 2008 20:33

Най-най искренни съболезнования Жокер.

Потребителски аватар
slavi ivanov slavov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот slavi ivanov slavov » Вто 21 окт 2008 20:39

Крис 11 не е боино куче ве не се излагаи!!!!!! Това че трьшка много боини породи на "тепиха"не го прави боино. Всичко е вьпрос на вьзпитание. Доста инциденти станаха с тази порода в последните години и се наслагва хорската омраза вьрху тях. Вьрви вьв Германия да видиш вьв всеки двор се подават по две капацуни на ротваилери и гледат умно , а оградките им са по 60 см. дьрвени декоративни и никои не е ухапан никьде, като си вьрвиш из пьтя и не влизаш из чуждите дворове, един пьт научи ли се кучето краи забравяш за всичко, да не казвам че от тази порода има екземпляри по умни от някои индивиди от човешката раса. Кучето спада кьм кучета пазачи. Аз имам два звяра в двора таива и имам наблюдения, хем нямам време да се занимавам с тях, а Жокера както разправя че са биле всеки ден заедно смятаи.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Вто 21 окт 2008 20:45

Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.

Или както е казал народа "Пази, Боже, сляпо да прогледне!"

Потребителски аватар
vwg3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwg3 » Вто 21 окт 2008 22:03

Мойте съболезнования! Човек се привързва към животното,а то е единственото нещо ,което не го разочарова дори и за миг,и не го кара да съжалява за привързаността си ! ВЕРЕН ЦЯЛ ЖИВОТ! Лека му пръст на кутрето...

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Вто 21 окт 2008 22:29

Колега joker не те познавам...но нейде из дебрите на тоя форум,съм чел за радостите ти,и случки с любимеца.След като видях първия и втория пост,буца ми заседна.
искрено съжелявам... :cry:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 21 окт 2008 22:46

Е добре де как може да хвърлиш на това същество отрова бе? :evil:
Изображение

Върни се в “ОФФ-Топик - други”