В какво влагате парите си?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Интересно се развива темата. То е ясно, че рядко се намира някой, който да се чуди какво да прави с голяма сума пари, по простата причина, че повечето ги даваме за приживяване.
Както казва преподавателката ми от университета, сега е момента да се влагат пари само в недвижима собственост. Банките доколкото разбрах, малко се дърпат да обменят български лева в чужда валута, за да не профукаме тези пари в чужбина и да подпомогнем малко по малко за влизането на България в кризата.
Както казва преподавателката ми от университета, сега е момента да се влагат пари само в недвижима собственост. Банките доколкото разбрах, малко се дърпат да обменят български лева в чужда валута, за да не профукаме тези пари в чужбина и да подпомогнем малко по малко за влизането на България в кризата.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- impresa
- Автомобил:
- Двигател:

- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
ChampioN написа:Емби4, или просто го купи сега на борсата с уговорка zа доставка в бъде6то време и когато рипне продай опцията
Фючърсите са с доставка 2-3 мес. след закупуването - то дотогава няма да има промяна в положението. Мене ще ми трябва след годинка най-рано. Ако видите че икономиката на САЩ тръгва отново нагоре купувайте фючърси.
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”