Здравейте хора, знаех си, че ще има тази вечер тема във форума ви, затова съм тук, да разбера малко подробности. Много едностранчиво за съжаление представяте станалото обаче, аз бях там (при дачиите, дето се смяхте;) ) откъм 4 без нещо и видях инцидента добре. Не мисля, че основната вина е на моториста, момчето мина на 2 пъти, като втория път, на връщане, се удари в някакви двама, дето бяха застанали на пътя му и не се мръднаха, сякаш изобщо не го видяха, че идва. Лично чух, когато мотора минаваше покрай мен, как гумата му задра в асфалта, опитвайки се да спре, но не можа,
определено не беше изпуснал мотора, а тия двамата стояха пред него като препарирани и не се и мръднаха. Моториста беше адски уплашен когато падна, личеше си, че е някакво лапе, каската му изхвърча на 3-4 метра напред, явно незакопчана, чух как веднага се започна с псувните към него, а той беше май най-зле. Това, че е бил без книжка и мотора без регистрация е пълен ужас за съжаление и никой няма право да се движи така, но това е положението. Наистина не ми стана ясно защо тия двамата пичаги стояха на пътя му, напълно съм сигурен, че са го видяли.
Ето една снимка от днес, когато линейката най-сетне цъфна.
Евала на всички, които помогнаха на момчетата да се съвземат, ударът си беше тежичък, хубаво е, че всички са невредими. Не искам да влизам в разпри с никого, но моля ви, въздържайте се от реплики относно шамари и бой, никой няма нужда от това в такава ситуация, особено пък вие с малките деца, ами ако нещо беше станало докато оня с турбината пилеше гуми и сума ти народ покрай него в непосредствена близост, а и както гумата се спука май накрая, ако нещо беше хвръкнало настрани? Недейте така с двойните стандарти, все мотористите са ви виновни.
Хайде, и безаварийна
Владо