zaro написа:ISRalien написа:Хайде стига сте си защитавали хляба!
![]()
![]()
![]()
![]()
Що за изказване е това?
Да не би да е незаконна дейност, престъпна, неморална, какво?
Не, просто имат изгода да не се приеме и за това настройват другите.
ISRalien написа:zaro написа:ISRalien написа:Хайде стига сте си защитавали хляба!
![]()
![]()
![]()
![]()
Що за изказване е това?
Да не би да е незаконна дейност, престъпна, неморална, какво?
Не, просто имат изгода да не се приеме и за това настройват другите.
ISRalien написа:Ама толкова са безопасни, те са направо като бебешки колички! Точно един такъв безопасен камион прегази и уби един приятел (има тема във форума за него). Шофьорът в момента си шофира с УСЛОВНА присъда от 2 години и 10 месеца.
Ама иначе са едни такива добрички.. И безопасни.. А колко пъти ме е изпреварвал камион като съм карал със 100 да казвам ли? А на магистралата колко камиони съм виждал в най-лява лента? А колко народ избиха по пътищата?
Хайде стига сте си защитавали хляба!
valsn написа:
Цитат:
Национален смс-референдум под надслов “Без ТИРоризъм в почивните дни” стартира днес в Габрово. Негови инициатори са независимият депутат Светослав Спасов и Движението за обновление на Българските региони и общини.
Ти верно ли си толкова малоумен или трупаш мнения?Аз твърдо съм ЗА.Лично съм ги виждал как карат през една от махалите на Габрово,караше зад мен,тир с турска регистрация щеше да ме резне в задницата,защото си намалих от 80 на 40-50,все пак влизам в населено място,а той спирачки,клаксон,аз на тротоара,а той ми ръкомаха и ме редеше нещо.Кофти е,че всички тираджии се заключват в кабините след подобна изцепка.Нека се вземе решение удовлетворяващо и двете страни-жители на съответните населени места и превозвачи.ChimeyJimmey написа:Къде да се движат, бре народе?!
Малко_Направен написа:Ти верно ли си толкова малоумен или трупаш мнения?Аз твърдо съм ЗА.Лично съм ги виждал как карат през една от махалите на Габрово,караше зад мен,тир с турска регистрация щеше да ме резне в задницата,защото си намалих от 80 на 40-50,все пак влизам в населено място,а той спирачки,клаксон,аз на тротоара,а той ми ръкомаха и ме редеше нещо.Кофти е,че всички тираджии се заключват в кабините след подобна изцепка.Нека се вземе решение удовлетворяващо и двете страни-жители на съответните населени места и превозвачи.ChimeyJimmey написа:Къде да се движат, бре народе?!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: D1D00 и 30 госта