Протест ? Защо пък не ?? + Анкета
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявайте ,че се осмелих да предложа безмисления и глупав протест.Защо да протестираме всичко ни е супер.Ами да те попитам защо да не протестираме сега когато се обсъждаха цените на горивата.Навсякаде хората когато искат да бъдат чути протестират.Както беше във Франция ,както беше в Англия с авиолиниите ,както беше и в италия мисля ,че с транспорта.Но ние за какво да протестираме управниците ни са най добрите и ни предоставят най добрите условия за живот.Може и да не е най правилния протест срещу цените на горивата ,но не мислиш ли ,че има за какво да застанем срещу управниците ни.Толкова ли за 20г. не могат да се направят 2 магистрали.Или не може да си оправим столицата от дупките.Та ние сме 7 милиона( ако все още сме толкова) има градове 2 пъти и повече по големи от нашта държава.Но простете ми неблагоразумието да предложа да защитим гражданските ни интереси.Ако ти musura търсиш косури в всеки мои пост няма да стигнем доникъде.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Т.1
Значи няколко са причините държавата да се намира на това дередже.
Първа ... до 1200 година България е била населена от повече хора отколкото Англия ...... след това идват Турците минават през Византия като бръмбър сламка и следват тъжни 500 години на робство за нас..... Тъжно, но да приемем, че такива са били времената айде .....
Т.2
Втора, факта, че съюзниците правят десант през втората световна война от Сицилия а не през Балканския полуостров през юни 43 та.... е това ни вкара в такава затворена улица, че ни ба мама още толкова .......
Няма да споря за плюсовете и минусите на тоталитаризма, капитализма и социализма, ясно е кой е най-успешният и разпространен строй ......
Въпроса за дупките и неуправеността и магистралите ...... тези който ни ръководят.... в по-голямата част все пак са си хора със стар Чип..... НО са такива главно заради точка 2.
Мене ми е симпатичен Милен Велчев защото е млад и защото не е като Катето Михайлова десети мандат вече. Сега ще кажат аууу брат му ауууу хотели ... ауууу самолети .... аууу космодрума Байконур .... ми тия хотели поне дават работа и внасят пари в хазната .. а другите политици които нямат хотели какво правят само дигат пушилка и имитират дейност ... що като има хубав проект внесен от опозицията, мнозинството винаги е против .... и обратното ,,,, защото трябва да се отчита дейност вместо да се работи за благото ..... и айде да минат тия четири годин ида н ипреизберат и да си купим нови S класи хахахахахахахаха поне като взимат пари поне и да вършат работа....
Аз казах защо не бих подкрепил този протест ... не съм против правото на човек да протестира ... против съм това че този протест е против цената на ГАЗ-та а не на всички горива
и второ защото мога да направя повече за себе си като изкарам пари от времето в което протестирам за загубена кауза.....
И най-накрая ... нещата ще се оправят
и то скоро, щаслив съм, че ще го доживея само трябва тия дето не са свикнали да работят да се изнесат в чужбина и да мият подове и тоалетни щото тука повече пречат, сега говоря така защото съм имал щастието да се устроя добре, но това е станало с цената на много труд на семейството ми и аз не забравям това ... има хора, по селата главно, цял живот занимаващи се със селско стопанство и е жалко че те не намират начин да оцеляват тук и емигрират в Португалия, Испания, Гърция където има какво да берат ....... но това, че са неквалифицирани иса негодни за друга дейност си е изцяло техен проблем .. такива хора има навсякаде .......
Учителите стачкували ... ми да си ходят ... нищо лично, но има толква млади кадри .... а незаменимо хора НЯМА !!!! Аз съм ученик бил до преди 4 години и мога да кажа че половината учители тогава не струваха ...... А сега положението е по-лошо ..... по тая логика всички да се дигнат на бунтове и протести, че направо да спретнем една гражданска война сигурен съм че ще се подобри положението ....
Заплатите ще се вигнат единствно когато всички работят повече
......
Лично съм замесен около няколко фирми който от 98-а до сега израснаха толкова много, от гаражни фирмички, до сериозни фактори с клонове в няколко градове и това стана с цената на много здраво бачкане ....... а не с протести при всеки малък проблем .... това искам да кажа, мое мнение си е и си го защитавам
не го налагам на никой, уважавам хората който пишат във форума ... и не се заяждам 
Значи няколко са причините държавата да се намира на това дередже.
Първа ... до 1200 година България е била населена от повече хора отколкото Англия ...... след това идват Турците минават през Византия като бръмбър сламка и следват тъжни 500 години на робство за нас..... Тъжно, но да приемем, че такива са били времената айде .....
Т.2
Втора, факта, че съюзниците правят десант през втората световна война от Сицилия а не през Балканския полуостров през юни 43 та.... е това ни вкара в такава затворена улица, че ни ба мама още толкова .......
Няма да споря за плюсовете и минусите на тоталитаризма, капитализма и социализма, ясно е кой е най-успешният и разпространен строй ......
Въпроса за дупките и неуправеността и магистралите ...... тези който ни ръководят.... в по-голямата част все пак са си хора със стар Чип..... НО са такива главно заради точка 2.
Мене ми е симпатичен Милен Велчев защото е млад и защото не е като Катето Михайлова десети мандат вече. Сега ще кажат аууу брат му ауууу хотели ... ауууу самолети .... аууу космодрума Байконур .... ми тия хотели поне дават работа и внасят пари в хазната .. а другите политици които нямат хотели какво правят само дигат пушилка и имитират дейност ... що като има хубав проект внесен от опозицията, мнозинството винаги е против .... и обратното ,,,, защото трябва да се отчита дейност вместо да се работи за благото ..... и айде да минат тия четири годин ида н ипреизберат и да си купим нови S класи хахахахахахахаха поне като взимат пари поне и да вършат работа....
Аз казах защо не бих подкрепил този протест ... не съм против правото на човек да протестира ... против съм това че този протест е против цената на ГАЗ-та а не на всички горива

И най-накрая ... нещата ще се оправят

Учителите стачкували ... ми да си ходят ... нищо лично, но има толква млади кадри .... а незаменимо хора НЯМА !!!! Аз съм ученик бил до преди 4 години и мога да кажа че половината учители тогава не струваха ...... А сега положението е по-лошо ..... по тая логика всички да се дигнат на бунтове и протести, че направо да спретнем една гражданска война сигурен съм че ще се подобри положението ....
Заплатите ще се вигнат единствно когато всички работят повече

Лично съм замесен около няколко фирми който от 98-а до сега израснаха толкова много, от гаражни фирмички, до сериозни фактори с клонове в няколко градове и това стана с цената на много здраво бачкане ....... а не с протести при всеки малък проблем .... това искам да кажа, мое мнение си е и си го защитавам

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Еми не мога да не се съглася с теб.Пресъздаде доста точно обстановката с страната.Но пак има едно "НО" или поне според мен.Аз разбирам много добре ,че е нужно здраво бачкане но ми е тъпо защото когато му е трудно на българина държавата вместо да го облекчи по някакъв начин тя още толкова го мачка.Аз не мисля ,че ще се промени нещо с този протест ,и че ако падне газта с 5 ст. ще си оправим живота.Опитах се да направя нещо което май няма да стане но все пак важното е че опитах.И дано дойде по скоро времето за което пишеш
.Не че се оплаквам ,устроил съм се колкото съм могъл ,но когато излезеш и в всяка кофа има поедин човек ти става някво тъпо не мислиш ли.Айде че спорът (по точно диалога) отиде твърде далеч по добре да я забравим тази тема.

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
tyo написа:Най-големите началници в държавата първи получиха отговор на писмото си до Дядо Коледа
15 мерцедеса S-клас купиха на Първанов, Станишев и др.
160 000 евро на парче от джоба на данъкоплатеца взе властта
Musura пак ли ще ми кажеш ,че нямало за какво да се протестира а ?Нека сега да си купят и по една вила в бояна ,по един джип за да не им друса по дупките в София (по възможност G-class) пък ние да си седим мирни и само да им се радваме на предизборните обещания.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И на мене ми е кофти че държавата се държи като мащеха .........
колкото до S класите това е НАГЛОСТ....... не виждам какво е лошото Еди кой си министър да се движи в Шкода Октавия например и вместо да вземат 15 да купят 50 и да се привърши с покупките за десет години напред ..... или си мислят че като са в Бронирани S класи това би могло да ги защити ........... хаха мамини златни... стари са им сегашните мечоци .. искат последен модел хахахаха

колкото до S класите това е НАГЛОСТ....... не виждам какво е лошото Еди кой си министър да се движи в Шкода Октавия например и вместо да вземат 15 да купят 50 и да се привърши с покупките за десет години напред ..... или си мислят че като са в Бронирани S класи това би могло да ги защити ........... хаха мамини златни... стари са им сегашните мечоци .. искат последен модел хахахаха
- ALiGaToR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аве на мен каквото и да ми приказвате аз съм си убеден, че всичките бензиностанции се управляват от някакви мафиоти които диктуват цените и искуствено си ги надуват. Така когато един дигне цената и всичките след него, щото ако продава дадена бензино или газостанция продава по-ефтино то много ясно, че всички ще си зареждат от там. А когато много хора купуват от теб, много ясно, че ще имаш и по-големи печалби. Само, че ако има такова нещо някой да продава по-евтино веднага на дадената бензино или газстанция и се пращат двма или повече едри мажаги които "информират" собственика, че това което прави не е много здравословно за него и му обесняват какво точно трябва да направи
за да не се разболее. Но ако дадения собственик се прави на глух и не се всушва в предписанията
, тези същите мъжаги го издебват някаде и му фърлят един здрав тупаник a boi de (най-малкото) или му севетят маслото bishop .
Ади сега ми кажете човек който иска да си има работа с тези чичковци. Само, че защо да си имат хората със тях като те им предлагат мног изгодна зделка. И така всички продава скъпо и няма конкуренция и сичките си печелят по повече и така всички са доволни осевн ние само че на кой му пука за нас, хората гледат пари да имат а ние да нямаме.
Според мен така стоят нещата, за вас незнам.

Ади сега ми кажете човек който иска да си има работа с тези чичковци. Само, че защо да си имат хората със тях като те им предлагат мног изгодна зделка. И така всички продава скъпо и няма конкуренция и сичките си печелят по повече и така всички са доволни осевн ние само че на кой му пука за нас, хората гледат пари да имат а ние да нямаме.
Според мен така стоят нещата, за вас незнам.
ALiGaToR написа:...Ади сега ми кажете човек който иска да си има работа с тези чичковци...
Тези чичковци /или тези, които ги пращат/ са нашите управници. Те са навсякъде /чичковците/ - в парламент, правителство, бизнес..., навсякъде. А ние чакаме те да ни оправят. Е нема да стане. Оправят ни, ама отзад. Да, ама на нас ни е добре и ще си бачкаме да си изкарваме парички, и не ни пука. Некои и вазелин нещат.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Румен Овчаров написа:Министър Овчаров обсъди мерки за намаляване на печалбите в търговията на дребно с петролни продукти
2 декември 2005 | 16:45
Агенция "Фокус"
София. Министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров се срещна с представители на Българската петролна и газова асоциация (БПГА), водени от нейния председател Андрей Делчев, съобщи правителствената информационна служба. На срещата бяха обсъдени вътрешните механизми за регулиране и намаляване на печалбите на дистрибуторите и търговците на дребно на петролни продукти. В разговорите участва и заместник-министърът на финансите Георги Кадиев.
Резултатът от предприетите мерки ще бъде улесняване на потребителите. В сравнение с другите страни българските търговци на дребно печелят много повече – около 17%. В Белгия например печалбата е 2,1 на сто, във Франция 7,6%, а в Италия 4,1 на сто, каза министър Овчаров.
Поемането на част от тежестта от повишените петролни цени за сметка на дистрибуторите ще бъде обсъдено на среща с членовете на асоциацията и до месец ще бъде представено на министър Овчаров.
Безмитните бензиностанции, лицензионните режими и задължителните запаси на дистрибуторите са част от въпросите, които членовете на БПГА представиха пред министъра.
Е дано да стане ,но се съмнявам.Но ако сега не се направи нещо то по добре да не се прави изобщо.Така все едно не ни пука колко струва бензина.
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На нас не ни пука за нас самите,по толерантни от нас няма.На запад са шовинисти,националисти и прочие фашизоиди...те не биха търпели и един ден такива като Костов,Кобурготски,Виденов,Софиянски и тем подобни мошенници.Политиците са за да не мислиш как ще въжеш двата края а при нас са олигарси...някои казват че малко работиме,е аз като работя по 12 часа колко повече трябва да работя за да взимам колкото един немец за същата работа?По добре да се търпи...колкото по зле толкова по бързо ще има осъзнаване,на нас по хубаво никой няма да ни направи освен ако сами не се постараеме,че после ще трябва и да си го отстояваме...уф ядосах се
Върни се в “ОФФ-Топик - други”