Благодаря ти за разбиранетоVW_FEN написа:ОК, съгласин съм, нкога не съм казвал, че всички полицаи са добри, има и гадни хора. Но така е навсякъде. Та мисълта ми беше да не се нахвърляме всички срещу тях...

Благодаря ти за разбиранетоVW_FEN написа:ОК, съгласин съм, нкога не съм казвал, че всички полицаи са добри, има и гадни хора. Но така е навсякъде. Та мисълта ми беше да не се нахвърляме всички срещу тях...
ЕС имал списък на най-големите мафиоти у нас
Това, от което най-вече се опасява Брюксел, е възможността организираната престъпност да е по-мощна от правителството
11.12.2005
Липсата на напредък в разкриването на показните убийства на криминални босове, предизвиква голяма тревога в ЕС.
Според кореспондента на Би Би Си в Атина, това, от което най-вече се опасява Брюксел, е възможността организираната престъпност да е по-мощна от правителството.
Затова България е предупредена ясно, че най-късно до април трябва да постигне конкретни резултати, ако иска да влезе в ЕС от първи януари 2007 г.
Европейският съюз има списък с имената на най-големите криминални босове, които иска да бъдат съдени.
Сред тях са едни от най-богатите хора в България, натрупали богатствата си от престъпления като изнудване и вече са узаконили парите си.
Кореспондентът на Би Би Си допълва, че ЕС се опасява, че големите мафиоти са защитавани от хората, които трябва да ги арестуват.
www.arenabg.com написа:... вчера казаха 4е по ББС са говорили с ирония как от 1 месец се говори в бг само за Чората и как политици и висши полицай се сцепват да се извиняват че при акция е бил убит бягащ престъпник........
CellNet ™ написа:www.arenabg.com написа:... вчера казаха 4е по ББС са говорили с ирония как от 1 месец се говори в бг само за Чората и как политици и висши полицай се сцепват да се извиняват че при акция е бил убит бягащ престъпник........
А никнейма му превеждат ли си го?
izzo написа:Li4o написа:
Според теб САЩ, например, полицейска държава ли е?
От "силна" полиция могат да се плашат само бандитите - за обикновените хора животът ще е по-спокоен в пъти!
брато от тфа тука по полицейска държава НЕМА,
а съм бил и другаде. не говорим конкретно за определен
щат при това.
musura написа:...
mediapool.bg написа:Към решение чрез намаляване броя на училищата, учителите и повишаване качеството на образованието призова и ръководителят на мисията на МВФ за България Ханс Фликеншийлд на среща с министъра на труда и социалната политика Емилия Масларова. “Много отдавна трябваше да се предприемат реформи в образователния ви сектор. Не съм експерт, но в сравнение с други европейски страни имате прекалено много училища и учители, а учениците намаляват”, заяви Фликеншийлд като допълни, че качеството в образователния сектор у нас също се влошава.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта