Видял ли е някой полицай или кат-аджия с колан?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Пет 24 ное 2006 14:20

L&R написа:То да бяха само коланите нагледал съм се на нарушения от тези дето трябва да са за пример :D

Те не трябва да са за пример, въпреки, че е желателно да бъдат все пак..... :idea:
Идеята ми е, че те са, за да контролират(Контролни органи) :wink:

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Пет 24 ное 2006 14:44

POLO_SPORT написа:
L&R написа:То да бяха само коланите нагледал съм се на нарушения от тези дето трябва да са за пример :D

Те не трябва да са за пример, въпреки, че е желателно да бъдат все пак..... :idea:
Идеята ми е, че те са, за да контролират(Контролни органи) :wink:

Абе тука нищо не е за пример... И темата е от миналата коледа... Дани е честита новата Илядо Деветстотин ... ъъъ 2005 година ... :D

П.С. пък и как преядох на обед хич не ми се слага колан сега

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Съб 02 дек 2006 1:12

Катаджии глобяват колеги за колан
Министър и 50 депутати спипани от Нова тв в нарушения на пътя

22 катаджии бяха глобени и имат актове, защото карат без колан и не са включили късите светлини на колите си. Наказателната акция е резултат от разследване на Нова телевизия.
35 минути топрепортерът Васил Иванов снима с камера входа на КАТ - "Дървеница". От 33-ма униформени, които попаднаха в кадър, 30 бяха без колан или със загасени къси светлини. 22-ма от тях бяха служители именно на Пътна полиция. Въз основа на кадрите на Нова веднага им бяха съставени актове, с които им се отнемат по 10 точки от контролния талон и им се налага глоба. Служител на КАТ уставно изчете актовете на колегите си, а пък те признаха, че наказанията са справедливи. Репортажът за тях ще бъде излъчен в неделя. Още днес обаче ще бъдат показани и други пикантни кадри от разследването на Иванов. На тях се вижда как депутатите и шофьорите им също карат без колан, убедени в своята недосегаемост. Сред 50-те народни избраници, попаднали в обектива, са Тома Томов и Младен Червенаков от БСП, Николай Свинаров (НДСВ), Филип Димитров (СДС), Веселин Методиев (ДСБ). В кадър е влязъл и един министър нарушител.
Докато снимал, Васил Иванов получил вулгарни заплахи от служителя при бариерата на КАТ.
Аз не съм перфектният шофьор, правил съм нарушения. Но не може хората, които глобяват или пишат законите, да нарушават правилата, коментира репортерът. Идеята за разследването му дошла, след като разбрал, че 18 000 българи са глобени за каране без колан. А сред наказаните няма нито един полицай или депутат.
По закон без колан могат да са само бременните жени и шофьорите на такси, и то само ако возят клиент.

http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-12-02&article=170185

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Съб 02 дек 2006 1:26

Как ме дразнат гадните куки. Всички карат без колани, де що познавам полицаи колите им са със затъмнени джамове от-до, а иначе глобяват най-нагло обикновените шофьори. Даже съм чувал една кука която редовно си прави гонки на терминала (местното място дето се правят гонките) :evil: Мнението не цели да обиди институцията "Полиция" към която имам огромен респект, а просто е вдъхновено от онази "гнила" част от нея, която за съжаление е преобладаваща.

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Съб 02 дек 2006 8:08

Абе тия боклуци си правят,ама каквото си поискат,вие за едни колани! :beat_butt2

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Съб 02 дек 2006 21:42

днес по нова тв в "темата на нова" даваха за депутатите без колан, а утре вечер ще е за полицайте

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 03 дек 2006 1:59

oettinger112 написа:Абе тия боклуци си правят,ама каквото си поискат,вие за едни колани! :beat_butt2

С колан не съм виждал ама видях как в Карлово четирима пияни полицай с Лада Нива влезнаха през витрината на златарския магазин който се намира срещу полицията/същия магазин го обраха 2 пъти :lol: / :!:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 03 дек 2006 20:26

Доста безсмислена тема, но не по същество а в сравнение с действителността! Сега ако сестра ти е секретарка на кмета ще чакаш ли приемния ден за да влезеш,ако си лекар ще се молиш ли за направление и ще чакаш ли на опашка пред вратата на колегата,ако си учител ще напишеш ли двойка на детето на колежката си ...да не продъжавам с безбройните примери как всеки нарушава някакви правила просто защото има възможност. Така и полицайте си казват ..."началника е дебил,заплатата ми е малка,радиостанцията е набор 73,по цял ден се разправям с боклуци а сега са седнали да ме карат да си слагам и колан..." Просто неспазването на правилата при тях е компенсация която могат да си позволят просто защото са полицай,това е ! И аз ако бях в системата щях да мисля точно така,но понеже не съм си спазвам правилата и си гледам моята работа.

Потребителски аватар
Svetilio
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Svetilio » Нед 03 дек 2006 21:35

Stivi написа: ....

колега, прав си,но как може днес в гъста мъгла с видимост 20 метра в София / Драгалевци от 4 коли без фарове които видях/за мое и тяхно щастие/ 3 да са бели АСТРИ със сини надписи ?????
Ако искат да си слагат коланите, но представи си ,че се натресеш в такъв "връзкар" - кой ще е виновен!
някои неща си имат граници :evil:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 04 дек 2006 9:37

хихихихихих
готинка тема :)
от любимите ми
ха познайте по постовете къде се крие катаджията измежду назе :)
хихихихихи

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 04 дек 2006 9:45

карат си без колани и това е :wink: мой познати куки карат без колан и не му дреме :wink: едно че е и доста по голям чин от този дето го спира :wink: е какво ще му напише акт или ще се обади да дойде някой с по голям чин от спрения :lol: за да му тресне акт :lol: чакайте да стане скоро :wink:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 04 дек 2006 10:23

One написа:хихихихихих
готинка тема :)
от любимите ми
ха познайте по постовете къде се крие катаджията измежду назе :)
хихихихихи

Дано само да не визираш мен въпреки че поста ми звучи малко като защита на полицайте ! Трябва да отбележа че за мен най-голямата опасност на пътя не са бесните джигити с рискованите изпреварвания а прикритите в засада просяци /катаджий/ !

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 04 дек 2006 12:12

Скоро понятието граждански контрол ще придобие по-дълбок смисъл...

Потребителски аватар
Ivan kolev Ivanov
Автомобил:
Двигател:

Re: Видял ли е някой полицай или кат-аджия с колан?

Мнениеот Ivan kolev Ivanov » Чет 22 апр 2010 12:10

Здравейте, днес ме хванахе без колан, 50лв. глобата, за 200 метра бях без колан, само да я преместя, много кофти !

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Re: Видял ли е някой полицай или кат-аджия с колан?

Мнениеот Luciano » Чет 22 апр 2010 12:41

Полицай ли си :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”