VW_forever написа:bomber написа:аз несъм Митакнямам село деа...
Ясно!
Липсват ти яйцата...![]()
... не тези, а онези... кокошите![]()
Колко кори да ти изпратим, деа...
възможно най-много,деа

Колега много си прав, евалаpike написа:И защото темата е за липсването:
Благодарен съм на София,че пое цялата вълна икономически имигранти,измет и селяния.
Въобще не ми липсват,радвам се че по тази причина при нас се живее по-нормално.Най-искрено се надявам и да ги задържат при себе си.А пък ние от село ни е най-гот да идваме в София само по концертчета,театри и др. и след това моментално обратно,щото като гледам наистина незнам как я карате там.
Странното е,че май да си софиянец стана проклятие,а не гордост,както беше някога,но пак повтарям-на всички останали им е по-добре така.
аз съм срещал и другата крайност.... навиват се да работят за мижави пари, щото като дойдеш от село, 500-600 лв си е заплата... подбиват цената на работната ръка, работят 3-4 месеца и виждат всъщност колко е скъп живота тук, и се почва.... правителството, премиера, президента, бат бойко, мвр, кзп, и т.н всички са им виновни....хвърлят боклука през терасите, дънят чалгии до сутринта, не дават пари за асансьор, входно осветление и чистачка, не се унижават да измият веднъж седмично пред вратата си, паркират където им падне, гледат 3 кучета в апартамента.....VAB написа:Всички скочихте като ощипани...Болна тема а? Много лично приемате нещата...
Има доста стойностни хора от провинцията, който са се облагородили - научили са се до ползват кофи за боклук, да говорят без да миекат и да пърхат с ръчички, да уважават другите участници в живота...
Но като цяло масите който идват в София са от СГАН - решена да успее на всяка цена. Тая сган има голямо самочувствие и като пристигне на централна гара вече Софията и е у краката...
Мога да изпиша цял роман за психологията на аграра-софиянец, ама няма смисъл...
dj_tuhla написа:Само ще им кажа на "кореняците", че ако хипотетично по някаква причина си тръгнат хората, дошли в София последните 10-15 години, едно от първите работи дето ще станат е да им спре нета. Предполагам и много други неща.
dj_tuhla написа:Само ще им кажа на "кореняците", че ако хипотетично по някаква причина си тръгнат хората, дошли в София последните 10-15 години, едно от първите работи дето ще станат е да им спре нета.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта