Календар на клуба.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Колеги изравям тази тема защото идеята е много добра и вече има доста качествени снимки http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=8213 , а и има още 2-3 месеца до 2007-а година, такаче дайте да направим най-накрая едни качествен и красив календар

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
То всички сме "ЗА", но за да се направи такова нещо трябва да се приготви определена сума парички, а като се стигне до събиране на пари ще се окаже, че само 10-20 човека ще изпратят. Един многолистов пълноцветен календар 50х70см ще струва минимум 4-5 лева за печат, като поне 500-1000 броя трябва да се отпечатат (даже може и повече, не съм много в час с цените в момента) плюс някаква сума за предпечатната подготовка (поне 500 лева мин.) ...
По-добрият вариант е да се подхвърли идеята на "Порше БГ" и ако те се навият, да финансират изработката с наши снимки и тяхна реклама ...
По-добрият вариант е да се подхвърли идеята на "Порше БГ" и ако те се навият, да финансират изработката с наши снимки и тяхна реклама ...
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
рАми аз заради тоя календар си нашарих едната костенурка но не съм и направил фотосесията щото не се получава шаренията и на калниците и защото видях, че работата не върви сериозно, но ако ще се прави календар ще измисля нещо за да кандидатствам с материал.
Иначе благодарение на тоя календар обрах точките на Боксер сбирката.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”