Kaizer Soze написа:Само някой да ми обясни, какво е уникалното на Белоградчишките скали ?
1. Никъде другаде няма скали ?
2. Никъде другаде няма такива скали ?
На Марс има връх, който е висок 15 километра. Уникални са статуите на остров Пасха.
Някакси е неприятно да осъзнаеш, че тая държава няма с какво да се похвали, ние няма с какво да се похвалим и затова компенсираме със зле изложено патриотарство гарнирано с идеята, че не само ние сме уникални и велики, че и некъв баир също е попил от нашето величие.
Боли го света, къв баир си имаме. По-добре да започнем да произвеждаме Нобелови лауреати и да се хвалим с тях, иначе изглеждаме смешни.
Koлкото е зле изложен патриотизъм, толкова и мнението ти е олицетворение на българската комплексарщина. Белоградчишките скали са уникално (уникално - не мое или нечие мнение, а научно доказан факт) скално образувание. Уникално, т.е. няма други такива. Направи ли си труда да разгледаш другите кандидати за тази секция? Те с какво са по-уникални от нашите? Не са ни в държавата - друго няма. Аз бих се срамувал ако от устата ми излезе "тая държава няма с какво да се похвали", направо си е жалко! Но какво от това, нали на Марс има 15 километров връх - той е по-велик от България и е достоен за чудо на света... Както и Бразилия за членка на ЕС...
п.п. Гласувах по убеждение и личен вкус, не по зле изложения ми патриотизъм!