Гафове по време на Секс 18+
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кой каза Заева Поляна ........някакви хорица си се пецкаха горе в един сив нисан съни ..... аз и един приятел отидохме до тях с Вентото и почнах да правя донъти около колата им....мацката много бързо се облече ...... след това си тръгнах и отидох да покарам по един друг забравен път......... където тия с нисана се появиха след 5 минути 

- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
Araliq написа:![]()
Я и аз да се похваля с една случка от лятото:
Тръгнали сме да се разхождаме с моя (вече бивш мъж) и къде-къде, ще се правиме на много влюбени и се качихме в Герман в пустошта да гледаме нощна София.
....
Обаче аз толкова дълго и продължително се смях, че някрая той ми се обиди
Затуй ли е бивш вече бре, Любомиро

По темата:
Таковаме си се с мойта, и тя се прави на отворена - иска да и свърша на циците... айде, айде, айде, ще свършвам, вадя, прицелвам... ама мерника крив, как се цели в такъв момент, а? Направо покрай нея преминава, а тя легнала с главата извън леглото... и нацелвам котката, която в същия момент се мъчи да се покатери на леглото

Няма такъв ВРЯСЪК, хора, животинчето се побърка

Едвам я хванах да я почистя после, още ми става жал за душичката като се сетя

Извод: Домашните любимци - вън!
- ///HAMANN///
- Автомобил:
- Двигател: AFN
- divaka
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 16vG60
преди 2 години отишли сме на море приятели,вечерта на дискотека както си му е реда,обаче на мен ми стана нещо лошо и реших да се прибера по ранно,прибирам се лягам си и по едно време единя приятел води една кифла,обаче толко бързо се нагарбиха ,от вратата за краката ,че нямамше време кога да се обелека и да излезна а пък и сам каде да се мотам,та викам си ще се правя че спя и се обърнах на другата страна да не ги смущавам обаче какъв ти сън то то пъшкане ,шлякане
,а мен ми смешно моя приятел почна по едно време да и разправя yes bitch,yes bitch и тва го издържах обаче по едно време и двамата паднаха от легото е тогава вече не издържах и като почнах да се хиля,и на тях им стана смешно ,е тогава вече си фанах дрешките и излезнах

и аз да кажа, въпреки че секс нямаше ама си помислиха
ми значи със сегашното ми гадже имаше дълъг период на опознаване и обичайно след първите срещи висяхме в колата ми, ама така доста си висяхме - често до сутринта и чакахме изгрева уж
бяхме в колата щото аз съм от люлин (
) а тя не е от софия и затова живее в студентски град на общежитие (не стояхме в общежитието щото живееше със сестра си и тя не ме харесваше още че се занимавам със сестричката и
ама както и да е) та така си висиме на предните седалки, обаче нали е тесен голф и и беше неудобно след 3-4 часа и реши да легне в скута ми и да си качи краката на седалката. а аз съм спрял на тротоара като некъв първия селянин (наоколо никакви коли паркирали) и по едно време виждам в огледалото за задно виждане патрулка, викам си ей сега ще дойдат и верно патрулката спира на няколко метра от мен, излиза полицайчето сигурно да ме пита кво правя там
почти стигна до вратата и тогава гаджето ми се надигна да види кво става, оня обаче как се засмя
посочи на колегата си в патрулката нещо и той се ухили много, някои хора почервеняха от срам (не аз - аз им се засмях също на органите на реда)
обърна се и така си тръгнаха пичовете, кой знае кои подред сме били дето ги заварват из квартала, само дето нищо не правехме
ама тва не е най интересното - след няколко дена пак си висяхме така, ама беше студено и ми се запотиха стъклата отзад. и към 3 часа реших да си ходя, направих обратен завой пред 20ти блок (където е забранено) и срещу улицата водеща към плаза и другите дискотеки хоп палка! спирам, отварям джама икато ме видя полицайчето ама мега хипер захилено вика 'пак ли ти бре човек? кво правиш пак тука
" и аз му викам - абе тука с гаджето пихме кафе и се хиля... а тоя вика "дааа бе, добре" и пак се смее и каза да се махам и да не правя обратен пак там
супер пич беше, пожелавам му само хубави неща и сега! много весел спомен ми остави, пък на гаджето още по-весел хехе

ми значи със сегашното ми гадже имаше дълъг период на опознаване и обичайно след първите срещи висяхме в колата ми, ама така доста си висяхме - често до сутринта и чакахме изгрева уж

обърна се и така си тръгнаха пичовете, кой знае кои подред сме били дето ги заварват из квартала, само дето нищо не правехме

ама тва не е най интересното - след няколко дена пак си висяхме така, ама беше студено и ми се запотиха стъклата отзад. и към 3 часа реших да си ходя, направих обратен завой пред 20ти блок (където е забранено) и срещу улицата водеща към плаза и другите дискотеки хоп палка! спирам, отварям джама икато ме видя полицайчето ама мега хипер захилено вика 'пак ли ти бре човек? кво правиш пак тука

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
хммм ....
бяхме на палатка на един язовир и един приятел се скрил в храстите с една мацка при което на нея и звъни тела и един друг вижда че е майка и и отива до храста и вика Г...... майка ти звани.... мълчание .... след малко се подава ръката и и взима тела ... след 20-30 секунди се чува от храста: звучно плюене и "здравей мамо какво правиш..." мълчание ... "ами нищо ние точно хапнахме"... мълчание .... и бурен смях на 6-7 момчета които бяхме от другата страна на храста
бяхме на палатка на един язовир и един приятел се скрил в храстите с една мацка при което на нея и звъни тела и един друг вижда че е майка и и отива до храста и вика Г...... майка ти звани.... мълчание .... след малко се подава ръката и и взима тела ... след 20-30 секунди се чува от храста: звучно плюене и "здравей мамо какво правиш..." мълчание ... "ами нищо ние точно хапнахме"... мълчание .... и бурен смях на 6-7 момчета които бяхме от другата страна на храста

-
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам моето голем гаф ли е, или просто е оставило дълбока травма върху психиката на брата на мойта бивша приятелка.Тя и тя една приятелка кво ли не съм е правил и кво ли не сме правили - Аз дето съм извратен се отвратих! Таа една вечер шото с нея мн се карахме и от бар едно друго сдърпахме се в бар-а аз тръгвам да си ходя ама е*е ми се 2 не виждам, обаждам и се тя вика айдеееее в нас.Та набързо се сдобрихме качваме се у Половера в тях уж никой няма ама на брат и спи в детската.Той хайвана 86 набор аз 89, тя и тя детето 89. И почваме лиготийки едно радване - не се бяхме плющяли сигурно месец и както си е пляскам аз тя почва- "да ч*кай ме, ти само ме ч*каш така" и такива неща от сорта "олее Петре кво ми правиш олее" таа нали има свършване ши има и бърсане.Ама 1 тънка стена ни дели с брат и.Сутринта ставам отиам до банята и брат й и той решил да посети банята (може и да е срал гада мръсен) и ме гледа опитва се да гледа лошо, ама аз у тях като у нас си гол по боксерки се мотам и в тоя момент уя на 12 часа като 100 годишен дъб се беше втвърдил и тоа ме гледа у патката и стана му гузно даже не ме пооздрави и излезна....
P.S. Мисля си, дали и той не е искал да ми се порадва така както ме гледаше не в очите, а 4 педи под брадичката..... Ше го оставим загадка....
P.S. Мисля си, дали и той не е искал да ми се порадва така както ме гледаше не в очите, а 4 педи под брадичката..... Ше го оставим загадка....

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Не е свързано с мен ама и аз да кажа, че голям смях падна тогава!
Историята се случва зимата.Работя в една сграда, която е с видео наблюдение.Отивам аз за дневна смяна и колегите от нощната викат ела да гледаш кво става тука.Пускат записите и гледам един негър (от най църните) подпрял (разбирай шибинг) една кака и я млати като гьостерица.Смях.Идва шефа малко по-късно. Викаме го ние да гледа и той...пули се човека и по едно време вика:
"Абе тоя с качулка ли е"
а ние заляни от смях:
"Не бе шефе. Тоя е негър"

Историята се случва зимата.Работя в една сграда, която е с видео наблюдение.Отивам аз за дневна смяна и колегите от нощната викат ела да гледаш кво става тука.Пускат записите и гледам един негър (от най църните) подпрял (разбирай шибинг) една кака и я млати като гьостерица.Смях.Идва шефа малко по-късно. Викаме го ние да гледа и той...пули се човека и по едно време вика:
"Абе тоя с качулка ли е"
а ние заляни от смях:
"Не бе шефе. Тоя е негър"

-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди около хиляда години работех в едни видеокасети под наем, а шефовете бяха свако ми и бащата на девойчето. И така една вечер, малко преди да затворя, много влажно се гледаме, ама няма къде ... в стаичката дето работех имаше една завеса и отзад натрупани разни кашони ... и ние там ... аз прав, девойката на колене, тъкмо ша припадна от кеф и в тоя момент се чува отварянето на вратата, аз бързо вдигам гащите, появяваме се и двамата иззад завесата и ... двамата шефове, барабар с майка и ... а ние двамата 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”