България или Чужбина

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 04 яну 2006 17:26

Всеки има право на избор!!! Който е решил да заминава - успех. Надявам се само след 6 месеца да не почнат да говорят "вие българите тва, вие българите онова", щото не е като да не се е случвало.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Re: USA му е майката!

Мнениеот guard » Сря 04 яну 2006 18:09

Perso написа:Поне за мене :))))
Какво му е хубавото тука? БКП? заплати? пътища? мизерия?

Прав си...........абе да ти кажа, не ги разбирам тези хора дето си мислят, че тук е добре..........или всъщност те си знаят че не е добре, обаче предпочитат да търпят......може и мазохисти да са незнам. :lol:

Аз лично не мога да си представя да остана тук........и на 30 да се събудя......да си се кача в невероятната кола.......Примерно Голф 3.......или нещо от тоя сорт.......да живея в мърлява София.......а повярвайте, на повечето места си е кочина.......дори и в София......дори и в Лозенец......и т.н...........не ми се търпи и шибания обслужващ персонал като продавачки и т.н..........характерни със заядливостта си........също не ми се търпи и хиляди още неща......но стига че ще напиша ода......

само ще кажа последно......това което ще ме прогони от БГ.......не толкова парите или каквото и да е друго........не са ми това проблема...........Адски много хора виждам в БГ който си мислят, че са над закона.......като се почне от политици, та през "Най-умните хора, който най-често се возят в коли от типа на ЕС класи, 7-ци и А-8", мислещи си че БГ им принадлежи, заедно с пътищата и небето.... те са лично моя символ за блестящ ум и интелигентност( :lol: )...та дори и тук в форума има такива дето си мислят, че са над закона.......може и да са.....но не трябва да е така......
Закона е над всички , и всички са равни пред него........от президента до рома, измислен е от умни хора и най-важното мъдри .....

А България е далеч от правова държава.......за съжаление.....

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 04 яну 2006 18:44

ако идеш в щатите например, ще видиш колко бързо ще почне да ти липсва хаоса тука :) Това са класови общества ако си мисли някой че като идеш там ще те приемат с хляб и сол много се бъркате дори и да си намерите читава работа сте ограничени в едни граници който не могат да се пресекат :) няма демокрация ... ще те третират като чужденец, никой не може да ме убеди че навън е по хубаво от тука !!!! бил съм, видял съм ..

.... това дали ще се качиш в G3 тука или в Хонда Цивик там е все същия дедов щото за по хубава кола ще ви иде една месечна заплата за застраховка ....
.... това че на запад всички са равни е голяма заблуда ...... шибаните непалци са незнайно защо с привилегии !!!!! тва ме уби идва някакъв непалец дето не плаща еди каква си такса, еди каква си застраховка, еди каква си такса ..... щях да падна хахахаххаха
.... и аз мислех по същия начин като тебе преди 4 години... но бях и видях :)
.... както и по рано казах ... тука има 100 причини да искате да се изнесете ... там има 100 причини да искате да се върнете ... навсякъде е същия хуй :)

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Re: USA му е майката!

Мнениеот Даскала™ » Сря 04 яну 2006 19:01

ChampioN написа: дори и тук в форума има такива дето си мислят, че са над закона.......може и да са.....но не трябва да е така......
...

Само с това се съгласих :да: Beer

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 04 яну 2006 23:58

Естествено България-тук са ми родители,роднини ,приятели-това е РОДИНАТА,земята,въздуха-"моя страна,моя България!!!!"

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Чет 05 яну 2006 0:40

Tyan написа:ако идеш в щатите например, ще видиш колко бързо ще почне да ти липсва хаоса тука :) Това са класови общества ако си мисли някой че като идеш там ще те приемат с хляб и сол много се бъркате дори и да си намерите читава работа сте ограничени в едни граници който не могат да се пресекат :) няма демокрация ... ще те третират като чужденец, никой не може да ме убеди че навън е по хубаво от тука !!!! бил съм, видял съм ..

.... това дали ще се качиш в G3 тука или в Хонда Цивик там е все същия дедов щото за по хубава кола ще ви иде една месечна заплата за застраховка ....
.... това че на запад всички са равни е голяма заблуда ...... шибаните непалци са незнайно защо с привилегии !!!!! тва ме уби идва някакъв непалец дето не плаща еди каква си такса, еди каква си застраховка, еди каква си такса ..... щях да падна хахахаххаха
.... и аз мислех по същия начин като тебе преди 4 години... но бях и видях :)
.... както и по рано казах ... тука има 100 причини да искате да се изнесете ... там има 100 причини да искате да се върнете ... навсякъде е същия хуй :)

Прав си, кажи им да спрЪт да прииждат тука, че ми писна вече .... :lol

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Чет 05 яну 2006 7:56

Tyan,

Мен в Щатите въобще не ми се и ходи.........ама хич не съм им фен...... :wink:

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Пон 09 яну 2006 20:26

Паааак ли такава тема......

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 09 яну 2006 22:43

Ице, я им кажи бре, да престане тоя спор, кажи как е живота там...

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Пон 09 яну 2006 22:55

твърдо за чужбина ,живял съм в Италия около 6 години ,учих даже там ,други хора -друг морал.Мечтата ми е да замина за щатите или Канада ,не ми липсват пари в Бг но съм тотално разочарован от всичко и всички -цялата държава ни е сбъркана -отделни еденици сме тия разбраните хора...а да знаете само с кви надежди се върнах и след 1 година осъзнах че съм сгрешил много

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 09 яну 2006 23:00

Ауууу щатите .... ти пък къде се натресе ... освен стара европа ....... на друго място не бих отишъл

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Пон 09 яну 2006 23:01

Tyan написа:Ауууу щатите .... ти пък къде се натресе ... освен стара европа ....... на друго място не бих отишъл
ми там имам познати само че трудно заминаването ама ще видим -ако стане че черпим целия форум - 100каси бира 50 кила картофи на некоя сбирка :lol:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 09 яну 2006 23:05

Успех щом те влече, имам още за около 5-6 години виза за там :) там отивам само на почивка .... големия канъон, ниагара, аспен, иелоустоун.......... Евала за картофките bowdown bowdown bowdown

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Пон 09 яну 2006 23:20

VW_FEN написа:Ице, я им кажи бре, да престане тоя спор, кажи как е живота там...

ам...върви ако го буташ........

КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМ ДА ДИСКУТИРАМ ВЪПРОСНАТА ТЕМА.
Тъпо е да седиш и да хулиш или хвалиш къде кфо, било дали вярно видял или по ТВ зяпал.....

Темата е започвана и други много пъти, и е по-стара от Библията със цели седем шибани страници.... Отговор ще се намери когато намерите и отговор на кое е първо - кокошката или яйцето... Айде аман.....

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Вто 10 яну 2006 1:27

Champion написа:
Аз лично не мога да си представя да остана тук........и на 30 да се събудя......да си се кача в невероятната кола.......Примерно Голф 3.......или нещо от тоя сорт.......да живея в мърлява София.......а повярвайте, на повечето места си е кочина.......дори и в София......дори и в Лозенец......и т.н...........не ми се търпи и шибания обслужващ персонал като продавачки и т.н..........характерни със заядливостта си........също не ми се търпи и хиляди още неща......но стига че ще напиша ода......

Хм, ти отдавна си мрънкаш, пък все тук си стоиш.... :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”