Търся си компания за фитнес ....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
e
хайде и аз да се включа по темата, аз съм от "Дървеница" не съм много редовен с железата, че напоследък много работа, пък и аз трудно намирам компания
обикновенно ходя в залата на община студентска/ залата на Яснислав Тачев/ или поне преди беше
или в Студентски град има една две хубави залички / пък и студентките тренират/ това за "... я подай русата щанга.."
ми хареса
ако има желаещи можем да "блъскаме" заедно драснете на личната и ще се уговорим
че лятото идва

обикновенно ходя в залата на община студентска/ залата на Яснислав Тачев/ или поне преди беше
или в Студентски град има една две хубави залички / пък и студентките тренират/ това за "... я подай русата щанга.."

ако има желаещи можем да "блъскаме" заедно драснете на личната и ще се уговорим

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След като две години бях забравил колко е хубаво, онзи ден изтрещях и отидох да потичам във фитнеса ........
http://vwclub.bg/~tyan/Other/%c8%e7 ... e6.011.jpg
за две години средната ми скорост е паднала доста сериозно (8.58км/ч), все пак успях да изкарам един пълен час на 180-187 пулс и не се изложих напълно
.....
смятам до един месец да си върна старите постижения около 15 км в час......
Някой друг да цъка във фитнес център Младост ?
P.S като бях 58 кила правех 5 км за 15 минути .. което си беше доволно
http://vwclub.bg/~tyan/Other/%c8%e7 ... e6.011.jpg
за две години средната ми скорост е паднала доста сериозно (8.58км/ч), все пак успях да изкарам един пълен час на 180-187 пулс и не се изложих напълно

Някой друг да цъка във фитнес център Младост ?
P.S като бях 58 кила правех 5 км за 15 минути .. което си беше доволно

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ако някой търси евтин и непретенциозен фитнес/като тренирах ходих там и съм супер доволен/-намира се в Студентски град 33ти блок ,или зала Христо Ботев/с една карта можеш да посещаваш двата/.Цените който цитирам са от половин година поне ,но надали са се променили-преди 6 часа 1.5лв след тва 2 лв.Като копуваш карта може да ти легне и до лев посощението.Като влезнеш си дигаш колкото си искаш.Уредите са самоделки ,но много добре измислени и направени което е в пъти по-добро от непрофесионалните мултифункционални уреди който имат грозния навик да слагат в залите,дъмбели и щанги бол/което е от най-голямо значение/.Има и сичките му женски простотйй-патечки,матечки колела и т.н.Лошото е че като стане 8 часа и от хора неможеш да пръднеш
Ако някой иска сериозни тренировки без фалит-тва е мястото.Също така и за химииките има едно много хитро място в студентски-над зимния дворец в единия от блоковете-вносителби са на Уайдър и от леките неща има от пиле мляко ,а май вече и с "инжекциони" са се запасили.
P.S.В тия зали по ено време имаше примоция женска карта с неограничени посещения 10 лв. и имаше доста сносни "каки" ма от тях не можех да тренирам а само блея-дърва,блея-дърва.

P.S.В тия зали по ено време имаше примоция женска карта с неограничени посещения 10 лв. и имаше доста сносни "каки" ма от тях не можех да тренирам а само блея-дърва,блея-дърва.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Абе хора или вие сте много богати или аз съм голям измекяр.Кви са тия суми дето разправяте 5лв. на тренировкаАко трябва ще тичам по стадионите и ще се висна на лостовета ама по 60-120 лв. на месец за фитнес няма да дам.
Да не споменавам начи колко дадох миналата седмица за добавки

Е тоя фитнес дето ходя верно е некъф газарски ама ходя щото ми дават служебна карта

Върни се в “ОФФ-Топик - други”