Търся си компания за фитнес ....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Чет 06 апр 2006 9:40

аз ходих вчера в ПЖИ на фитнес, новичък е, има всички уреди, евтинко е и няма много народ, за мен е идеален:))ако някой иска да ходим заедно да каже

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 06 апр 2006 11:44

Не знам струва, едно време се намираха фитнеси и за по левче :lol:
Сега мисля, че 2лв/ходене бих отделил, повече не ми се дават, т.е. около 25лв/месечно.

Потребителски аватар
pi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pi » Чет 06 апр 2006 12:36

e :wink: хайде и аз да се включа по темата, аз съм от "Дървеница" не съм много редовен с железата, че напоследък много работа, пък и аз трудно намирам компания :?
обикновенно ходя в залата на община студентска/ залата на Яснислав Тачев/ или поне преди беше
или в Студентски град има една две хубави залички / пък и студентките тренират/ това за "... я подай русата щанга.." :beer ми хареса
ако има желаещи можем да "блъскаме" заедно драснете на личната и ще се уговорим :wink: че лятото идва

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Чет 06 апр 2006 12:47

ами аз кудето ходя (в ПЖИ) е 2лв за една тренировка, мисля че карта за 10 пъти беше 20лв. а фитнеса е супер, уредите са нови, даже като ходих все още сглобяваха някой, много е чисто и си заслужава

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 06 апр 2006 12:49

Къде е ПЖИ?

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Чет 06 апр 2006 12:54

ПЖИ сега се казва ВТУ Тодор Каблешков, намира се межу Слатина и Дружба-1, има разни борси наоколо, не знам как по-точно да го опиша:))

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 06 апр 2006 12:58

Мисля, че се сещам, но ми е доста далечко на мен лично. Предпочитам нещо в южните квартали.

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Чет 06 апр 2006 13:05

ами на някой който му е близко, може да ходим заедно ако иска де:))аз понеже сам в дружба-1 и ми е идеално:))

Потребителски аватар
pi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pi » Пет 07 апр 2006 11:01

smurf написа:ами на някой който му е близко, може да ходим заедно ако иска де:))аз понеже сам в дружба-1 и ми е идеално:))

абе нали всички караме VW-та аз съм от Дървеница но мога да идвам с теб;) ще се уговорим пиши ЛС :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Чет 25 яну 2007 22:39

След като две години бях забравил колко е хубаво, онзи ден изтрещях и отидох да потичам във фитнеса ........

http://vwclub.bg/~tyan/Other/%c8%e7 ... e6.011.jpg

за две години средната ми скорост е паднала доста сериозно (8.58км/ч), все пак успях да изкарам един пълен час на 180-187 пулс и не се изложих напълно :) ..... :) смятам до един месец да си върна старите постижения около 15 км в час......

Някой друг да цъка във фитнес център Младост ?

P.S като бях 58 кила правех 5 км за 15 минути .. което си беше доволно :)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 25 яну 2007 22:55

Ако някой търси евтин и непретенциозен фитнес/като тренирах ходих там и съм супер доволен/-намира се в Студентски град 33ти блок ,или зала Христо Ботев/с една карта можеш да посещаваш двата/.Цените който цитирам са от половин година поне ,но надали са се променили-преди 6 часа 1.5лв след тва 2 лв.Като копуваш карта може да ти легне и до лев посощението.Като влезнеш си дигаш колкото си искаш.Уредите са самоделки ,но много добре измислени и направени което е в пъти по-добро от непрофесионалните мултифункционални уреди който имат грозния навик да слагат в залите,дъмбели и щанги бол/което е от най-голямо значение/.Има и сичките му женски простотйй-патечки,матечки колела и т.н.Лошото е че като стане 8 часа и от хора неможеш да пръднеш :cry: Ако някой иска сериозни тренировки без фалит-тва е мястото.Също така и за химииките има едно много хитро място в студентски-над зимния дворец в единия от блоковете-вносителби са на Уайдър и от леките неща има от пиле мляко ,а май вече и с "инжекциони" са се запасили. :lol:
P.S.В тия зали по ено време имаше примоция женска карта с неограничени посещения 10 лв. и имаше доста сносни "каки" ма от тях не можех да тренирам а само блея-дърва,блея-дърва.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 26 яну 2007 1:04

Аз ходя в АТАМА на ситняково ( с/у румънското ). Ако някой има мерак да ходи там - да свирка ;).
Цената с карта може да падне до 3.50/тренировка ( без карта 6 или 7 лева ).

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 26 яну 2007 1:22

Абе хора или вие сте много богати или аз съм голям измекяр.Кви са тия суми дето разправяте 5лв. на тренировка :!: Ако трябва ще тичам по стадионите и ще се висна на лостовета ама по 60-120 лв. на месец за фитнес няма да дам.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 26 яну 2007 1:24

Rabbit_TDI написа:Абе хора или вие сте много богати или аз съм голям измекяр.Кви са тия суми дето разправяте 5лв. на тренировка :!: Ако трябва ще тичам по стадионите и ще се висна на лостовета ама по 60-120 лв. на месец за фитнес няма да дам.

Да не споменавам начи колко дадох миналата седмица за добавки :).
Е тоя фитнес дето ходя верно е некъф газарски ама ходя щото ми дават служебна карта ;).

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Пет 26 яну 2007 1:24

Верно е малко множко! Колегата е прав!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”