Как се справяте със студа?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Как се справяте със студа?

Харча повече за отопление
28
25%
Обличам се по-топло
24
22%
Пия повече (и чай)
7
6%
Не излизам навън
12
11%
Не се справям, студено ми е
23
21%
Не ми е студено!
17
15%

Общо гласове: 111
Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Пон 06 ное 2006 23:06

chefito написа:
nii написа:оо нема проблеми с новата 55-камерна дограма и някво хай-тек стъкло което отразява топлината няма грижи. парното едвам е пуснато а си е 22 градуса вътре.
ама тва стъкло освен топлината май отразява всичко щото вкъщи вече ни GSM-и бачкат, ни радио се хваща...

искам инфо....нито слушам радио нито искам някой да ме тормози по GSM-a а имам нужда от нова дограма :)

ми няква немска дограма (май няма значение ква е ) и някво КА-стъкло (изглежда нормално, от едната страна е леко огледално/лъскаво такова) мани майтапа сериозно дома нема радио нема ГСМ никви радиосигнали а преди си беше ок.
обаче парното едвам църцори а е жега яка. апартамента няма топлоизолация ...

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 07 ное 2006 0:48

О на мен мноо мноо неми е студено, с едно тънко якенце си карам цела зима, ама то аз като излизам съм в такси и после като се прибирам ама хич не съм сам :drinking: то нема за кога д ами е студено :wink:

Потребителски аватар
POLO GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO GTI » Вто 07 ное 2006 1:45

И аз съм си поръчал една дограма дето била немска, ама за КА-стъклата не съм чувал...за моите знам само, че стават много бавно- първо събират пясък(специален) от един таен плаж на луната, и после леят стъклото на марс, и сглобяват стъклопакетите на венера....Майтапа на страна, но са поръчани от почти месец, дограмата стана за една седмица(фирмата за дограмата е на комшията), а стъклопакетите още не са му ги доставили(дава поръчка на друга фирма, още щом вземе размерите).

Иначе от месец климатиците си бачкат редовно, че мойта любов много зиморничава 8)

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Вто 07 ное 2006 10:15

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown благодарности на бате Бо за перфоратора който ми дате и вече в детската стая е по-топло :banana с машината направих вътрешна изолация
бате Бо голЕм си :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”