Явно имаме "социални грижи" и се прави най-доброто за децата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: Явно имаме "социални грижи" и се прави най-доброто за децата
Кой крив,кой прав няма никакво значение,това не може да се случи през 21-ви век в страна членка на европейския съюз 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Не знам мене ме побиха тръпки като го гледах тоя клип.. и просто не знам аз как бих отреагирал.. най-много да бях утрепал някой там..
покрай това нещо ще се вдигне яко шум!
Кви хора са това?
Детето вика за помощ!
Ебати нещасниците
Кви хора са това?
Детето вика за помощ!
Ебати нещасниците
- fifcho
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1994
- Контакти:
Ако това се случи с мойте деца ще има смъртни случай, а тия така ако ми дойдат с удоволствие ще им покажа какво е приятно изкарване в северозапада

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ти само се моли да не ти се случи... да не се случва на никой, и главно на деца.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
а си мислех ,че вече не мога да плача 

- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Не знам мене ме побиха тръпки като го гледах тоя клип.. и просто не знам аз как бих отреагирал.. най-много да бях утрепал някой там..
Кви хора са това?
Детето вика за помощ!
Ебати нещасниците
Сега гледах клипът.
През главата ми минаха същите мисли ...
Направо си заплаках ...

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Много ми е интересно как точно така стана че екип с камери е бил там да снима цялата простотия....нещо понамирисва цялата работа и то много ! Колко по-големи житейски трагедии се разиграват всеки ден представа си нямаме но покаже ли се една по телевизията и вече почват да се организират шествия и митинги! Това което се вижда по телевизията и това каква е ситуацията в действителност може да са много различни неща и никой няма право да се прави на съдник без да е запознат в детайли със случая ! Направо не е за вярване колко лесно се манипулира общественото мнение
Спомнете си за протеста на бакшишите в случая с убитите деца дето за малко да свалят правителството а после се оказа просто една превъртяла жена !

Колега,това че вчера на Бакаджика нямаше екип от камери да заснемат в реално време как автобуса мачка жива човешка плът,не намаля трагедията,нали??????Не е нужно да го видиш,за да осъзнаеш за какво стъава въпрос.А и става непредвидено.
Докато тук нещата са минали през съдебни инстанции,бащата сигурно е опитал всякакви методи и накрая е поканил най-вероятно телевизионен екип да даде гласност на проблема си.
Както и да е,ние българите сме си темерути и след месец най-много ще е забравено и едното и другото.
Докато тук нещата са минали през съдебни инстанции,бащата сигурно е опитал всякакви методи и накрая е поканил най-вероятно телевизионен екип да даде гласност на проблема си.
Както и да е,ние българите сме си темерути и след месец най-много ще е забравено и едното и другото.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
това мнение е много близо вероятно до истинатаjordanpar написа:Колега,това че вчера на Бакаджика нямаше екип от камери да заснемат в реално време как автобуса мачка жива човешка плът,не намаля трагедията,нали??????Не е нужно да го видиш,за да осъзнаеш за какво стъава въпрос.А и става непредвидено.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Много ми е интересно как точно така стана че екип с камери е бил там да снима цялата простотия....нещо понамирисва цялата работа и то много ! Колко по-големи житейски трагедии се разиграват всеки ден представа си нямаме но покаже ли се една по телевизията и вече почват да се организират шествия и митинги! Това което се вижда по телевизията и това каква е ситуацията в действителност може да са много различни неща и никой няма право да се прави на съдник без да е запознат в детайли със случая ! Направо не е за вярване колко лесно се манипулира общественото мнениеСпомнете си за протеста на бакшишите в случая с убитите деца дето за малко да свалят правителството а после се оказа просто една превъртяла жена !
Манипулирано, неманипулирано, запознат, незапознат няма значение !!! Отвеждат български деца(нищо, че са родени в Полша) насила от баща им !!!
Както каза колега, бащата се е опитал да спре тва безумие, но се стигна до него. С какво още трябва да си запознат за да отидеш на митинг или шествие ?!?!?!?!??!?!?
Кой крив кой прав - няма значение - Викът "ПОМОЩ!" на детето беше категоричен и еднозначен.
Ква е тая проста вагина - наречена "МАЙКА" дето се сетила за децата си след година без да им се обади, без да ги види.
Бащата си е напълно прав. Ако не беше извикал медиите едва ли някой щеше да повярва на разкази, че това е възможно та дори и в нашата мила Родина.
Според мен за жестоко любене е онзи магистрат отишъл да вземе децата на основание решение на Полския съд -къв е тоя съд и какви са неговите правомощия в България всеки сам да се досети.
Второто жалко нещо, че полицайте излязоха черните овце в случая полицайте и на никой не му идва на ума те изпълняват заповеди. Главния злодей остана извън кадър.
Вече ми е стана ясно какво е представлявало потурчването на България.
ПС: Нямам деца, не се трогвам лесно. Обаче тези кадри направо ме шокираха.
Браво МУСУРА - пусни го и в "Джу туб", както казваше една българка с перфектен англииски прикачи и субтитри да се види каква държава сме.
Ква е тая проста вагина - наречена "МАЙКА" дето се сетила за децата си след година без да им се обади, без да ги види.
Бащата си е напълно прав. Ако не беше извикал медиите едва ли някой щеше да повярва на разкази, че това е възможно та дори и в нашата мила Родина.
Според мен за жестоко любене е онзи магистрат отишъл да вземе децата на основание решение на Полския съд -къв е тоя съд и какви са неговите правомощия в България всеки сам да се досети.
Второто жалко нещо, че полицайте излязоха черните овце в случая полицайте и на никой не му идва на ума те изпълняват заповеди. Главния злодей остана извън кадър.
Вече ми е стана ясно какво е представлявало потурчването на България.
ПС: Нямам деца, не се трогвам лесно. Обаче тези кадри направо ме шокираха.
Браво МУСУРА - пусни го и в "Джу туб", както казваше една българка с перфектен англииски прикачи и субтитри да се види каква държава сме.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колеги,квото и да пишем нещата няма да се оправят в таз **ибана държавижа бЪлгария
,човека от видеото,потърпевшия баща ми е колега-Тошето(работи в Пловдивския ни представител като мен-приемчик на сервиза им),невероятно добър и скромен човек,на мравката път прави дет се вика,като го гледъм и ми е тъжно и то доста щот и аз може да съм на негово място а и всеки един от нас никой не е застрахован.Току що прочетох че той бил едва ли не правил сензация на гърба на драмата на семейството си едва ли не така го изкарват че е търси популярност като е викнал медийте- спрямо думите на правосъдния ни министър
Просто нямам думи е*ало си е майката тук, кво ше излезе от цялата работа незнам,но по-добре от това да си върне дечицата няма ,ма дали ще стане незнам - само мога да му пожелая успех Тошка с квот можем ще помага ме

Просто нямам думи е*ало си е майката тук, кво ше излезе от цялата работа незнам,но по-добре от това да си върне дечицата няма ,ма дали ще стане незнам - само мога да му пожелая успех Тошка с квот можем ще помага ме

Последна промяна от MITKO_DVD на Съб 30 май 2009 16:56, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Каквото и да е решил съдът, начинът по който взеха детето е... нямам думи...
http://bulgaria.actualno.com/news_242535.html
Егати правосъдието! Потресаващи кадри.
http://bulgaria.actualno.com/news_242535.html
Егати правосъдието! Потресаващи кадри.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мисля ,че това не трябва да оства във времето и да се забрави.Ние категорично доказахме ,че можем да бъдем единни. Спомнете си каузата за медиците. Все от някъде трябва да тръгне гражданското несъгласие с този извратен и неандерталски акт на насилие.
Не искам това да се повтори и мисля ,че тази тема трябва да бъде продължена по всякакав начин. Стикери ,теми по форумите, автопоходи и какво ли още не. Защото днес е този човек от Асеновград ,но утре може да бъде всеки един от нас.
Не искам това да се повтори и мисля ,че тази тема трябва да бъде продължена по всякакав начин. Стикери ,теми по форумите, автопоходи и какво ли още не. Защото днес е този човек от Асеновград ,но утре може да бъде всеки един от нас.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”