Страхиле, не се занимавай батьо. Няма смисъл.
На който не му харесва - да не чете. Не сме ви вързали всичките за списанието, още по-малко за предаването. Имате си лично мнение - добре. Ние си имаме наше мнение - добре.
Гарантирам ви, че всеки един наш тест се бил обмислен и проведен по възможно най-внимателният начин, особено бил той на бързи автомобили. Най-малкото, защото сме шофирали чужди коли за стотици хиляди левове. После и ние сме били в тях.
И ако си мислите, че Англия спазват всички закони, докато правят тестове, по-добре се откажете от тезите си веднага.
Колега
Veso101, ще ти напиша нещо над което настоявам да се замислиш сериозно. Пиша ти го тук, а не в нашият форум, защото там би прозвучало грубо.
Аз не съм ти виновен, че си калпав шофьор и за своите 300 000 навъртяни километри (както ти сам твърдиш) не си карал автомобил, който е способен да развие над 200 км/ч (или поне не си карал с толкова). И очевидно нещата, ставащи по света не са ти много ясни. Едно Ferrari F430, например, ще е меко казано тъпо, ако го хванем и го караме в София, нали ?
Сега настоявам да ми дадеш точен и ясен пример с катастрофа на обществен път, в която е участвал тестван от Top Gear автомобил, и в която катастрофа са ПОСТРАДАЛИ "невинни" хора (не умряли, ПОСТРАДАЛИ)

Особено в тест на Top Gear. Имай предвид, че тази медия не свършва само в Англия и ние го доказваме. Очаквам добър и точен пример.
И преди да си ми казал "ама то трябва ли да стане за да го давам за пример" аз ще те контрирам - това става всеки ден!!! Дали ще е от мене, дали ще е от тебе - става. Катастрофите са ежедневие. Важна е статистиката. Виж колко пъти Top Gear са предизвикали ПТП, особено с жертви, на обществен път.
После се замисли дали ти караш по абсолютно всички правила на ЗДвП !!! Аз съм способен да се обзаложа с теб, че не го правиш !!! За това не те виждам в ролята на какъв си седнал да критикуваш други хора ??? Да си катаджия, който ме е хванал да летя с Porsche 911 Turbo на магистралата с 300 км/ч - седни и ме съди. Но ти си никой. Също както всички нас.