TOP GEAR

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 24 окт 2008 17:41

Tomcat написа:
Kingpin написа:
Veso101 написа:Понеже във форума на TOP GEAR България подех една тема, по която ми казаха , че само аз мисля така, бих ви помолил, за вашето мнение, било тук или там.

http://f.topgear.bg/viewtopic.php?f=42& ... 114#p10114

И аз мисля, че само ти така мислиш :lol: :lol: :lol:

далеч не е само той. най-вероятно част от читателите ви ще се отдръпнат в следствие на безумствата който има в списанието.

Ужас :lol: :lol: :lol: Нали знаеш, че и да искаме, няма как да угодим на всички?

Потребителски аватар
kusho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kusho » Пет 24 окт 2008 17:48

безумства???? То цялото предаване барабар със списанието е абсолютна пуберщина.

Потребителски аватар
kamo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamo » Пет 24 окт 2008 18:33

Kingpin написа:
Tomcat написа:
Kingpin написа:
Veso101 написа:Понеже във форума на TOP GEAR България подех една тема, по която ми казаха , че само аз мисля така, бих ви помолил, за вашето мнение, било тук или там.

http://f.topgear.bg/viewtopic.php?f=42& ... 114#p10114

И аз мисля, че само ти така мислиш :lol: :lol: :lol:

далеч не е само той. най-вероятно част от читателите ви ще се отдръпнат в следствие на безумствата който има в списанието.

Ужас :lol: :lol: :lol: Нали знаеш, че и да искаме, няма как да угодим на всички?

И в другия форум казах, че арогантността не ви приляга.
Продължавай да мажеш... :(

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 24 окт 2008 18:56

Оооо и Кларксън го мрази половин Великобритания, всичките караванаджий, Малайзия, Корея, САЩ и оше много други заради това което говори хаха :) а й много пъти е казвал неща от типа "По добре да прекрачиш вратите на рая в горящата си шведска супер кола отколкото с катетър и бастун :)"

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Пет 24 окт 2008 19:20

Някой може ли да ми каже от кой епизод "нещото" от аватара на Пинг Понг :roll:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 24 окт 2008 19:23

kaiser666 написа:Някой може ли да ми каже от кой епизод "нещото" от аватара на Пинг Понг :roll:

май не е от епизод.. а от фотосесиите му..

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пет 24 окт 2008 20:25

Tyan написа:Оооо и Кларксън го мрази половин Великобритания, всичките караванаджий, Малайзия, Корея, САЩ и оше много други заради това което говори хаха :) а й много пъти е казвал неща от типа "По добре да прекрачиш вратите на рая в горящата си шведска супер кола отколкото с катетър и бастун :)"

Нямам нищо против , който и да е да отива по-дяволите в горящата си шведска супер кола, стига да не завлича и невинни със себе си.
Е това е идеята , която господата не разбират.
Защото в цивилизования свят тестове за скорост се правят по пистите а не по пътищата

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 24 окт 2008 20:31

в цивилизованите страни са строени писти за тази цел ... ;) тука си нямаме и всичко е писта:)

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 24 окт 2008 20:51

Страхиле, не се занимавай батьо. Няма смисъл.

На който не му харесва - да не чете. Не сме ви вързали всичките за списанието, още по-малко за предаването. Имате си лично мнение - добре. Ние си имаме наше мнение - добре.

Гарантирам ви, че всеки един наш тест се бил обмислен и проведен по възможно най-внимателният начин, особено бил той на бързи автомобили. Най-малкото, защото сме шофирали чужди коли за стотици хиляди левове. После и ние сме били в тях.

И ако си мислите, че Англия спазват всички закони, докато правят тестове, по-добре се откажете от тезите си веднага.

Колега Veso101, ще ти напиша нещо над което настоявам да се замислиш сериозно. Пиша ти го тук, а не в нашият форум, защото там би прозвучало грубо.

Аз не съм ти виновен, че си калпав шофьор и за своите 300 000 навъртяни километри (както ти сам твърдиш) не си карал автомобил, който е способен да развие над 200 км/ч (или поне не си карал с толкова). И очевидно нещата, ставащи по света не са ти много ясни. Едно Ferrari F430, например, ще е меко казано тъпо, ако го хванем и го караме в София, нали ?

Сега настоявам да ми дадеш точен и ясен пример с катастрофа на обществен път, в която е участвал тестван от Top Gear автомобил, и в която катастрофа са ПОСТРАДАЛИ "невинни" хора (не умряли, ПОСТРАДАЛИ) :idea: Особено в тест на Top Gear. Имай предвид, че тази медия не свършва само в Англия и ние го доказваме. Очаквам добър и точен пример.

И преди да си ми казал "ама то трябва ли да стане за да го давам за пример" аз ще те контрирам - това става всеки ден!!! Дали ще е от мене, дали ще е от тебе - става. Катастрофите са ежедневие. Важна е статистиката. Виж колко пъти Top Gear са предизвикали ПТП, особено с жертви, на обществен път.

После се замисли дали ти караш по абсолютно всички правила на ЗДвП !!! Аз съм способен да се обзаложа с теб, че не го правиш !!! За това не те виждам в ролята на какъв си седнал да критикуваш други хора ??? Да си катаджия, който ме е хванал да летя с Porsche 911 Turbo на магистралата с 300 км/ч - седни и ме съди. Но ти си никой. Също както всички нас.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 24 окт 2008 21:23

Написах там, ще напиша и тук.

Не е въпроса в това с колко караш, а в това, че списанието представя нарушаването на правилата като нещо съвсем нормално!

Имате тема във форума:

TOP GEAR написа:писна ми всеки ден да виждам хлапетий на 18-19 години да се правят на шумахер със лади и москвичи.Защото точно тези момчета се блъскат и убиват я брат-сестра ,я приятел в колите си.Писна ми всеки ден да чувам за добро утро един дебел чичко от BTV ,да ми казва-Днес има 15 тежки катастрофи с 4-загинали. :censored: Но какво можем да направим като съвестни граждани в автомобилите
1-слагаите колана даже да отивате до кръчмата отсреща
2-ако си на две ракии не се прави на големия мъжага дето алкохол на го хваща
3-не се прави на Шумахер с каквато и кола да е,ако все пак го искаш има места за това
Айде ако може направете това!!!

То е ясно, че TOP GEAR не ги е накарало да стават състезатели, но на някои им трябва много малко...

Това послание, цитираното и това в статиите са коренно противоположни! В статията пише ли, че сте обмисляли и планирали всичко много внимателно както твърдиш?

Ми един селски рацер, като прочете и ще си каже - я ония тарикати как карат, аз с москвича мога и по-добре тук около село щото знам и пътя...

И какво се случва после - четем: "22 годишен навлезе в насрещното и удари...." и 5 жертви... Някои хора гледат много телевизия!

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пет 24 окт 2008 21:25

Kingpin написа:Страхиле, не се занимавай батьо. Няма смисъл.

На който не му харесва - да не чете. Не сме ви вързали всичките за списанието, още по-малко за предаването. Имате си лично мнение - добре. Ние си имаме наше мнение - добре.

Гарантирам ви, че всеки един наш тест се бил обмислен и проведен по възможно най-внимателният начин, особено бил той на бързи автомобили. Най-малкото, защото сме шофирали чужди коли за стотици хиляди левове. После и ние сме били в тях.

И ако си мислите, че Англия спазват всички закони, докато правят тестове, по-добре се откажете от тезите си веднага.

Колега Veso101, ще ти напиша нещо над което настоявам да се замислиш сериозно. Пиша ти го тук, а не в нашият форум, защото там би прозвучало грубо.

Аз не съм ти виновен, че си калпав шофьор и за своите 300 000 навъртяни километри (както ти сам твърдиш) не си карал автомобил, който е способен да развие над 200 км/ч (или поне не си карал с толкова). И очевидно нещата, ставащи по света не са ти много ясни. Едно Ferrari F430, например, ще е меко казано тъпо, ако го хванем и го караме в София, нали ?

Сега настоявам да ми дадеш точен и ясен пример с катастрофа на обществен път, в която е участвал тестван от Top Gear автомобил, и в която катастрофа са ПОСТРАДАЛИ "невинни" хора (не умряли, ПОСТРАДАЛИ) :idea: Особено в тест на Top Gear. Имай предвид, че тази медия не свършва само в Англия и ние го доказваме. Очаквам добър и точен пример.

И преди да си ми казал "ама то трябва ли да стане за да го давам за пример" аз ще те контрирам - това става всеки ден!!! Дали ще е от мене, дали ще е от тебе - става. Катастрофите са ежедневие. Важна е статистиката. Виж колко пъти Top Gear са предизвикали ПТП, особено с жертви, на обществен път.

После се замисли дали ти караш по абсолютно всички правила на ЗДвП !!! Аз съм способен да се обзаложа с теб, че не го правиш !!! За това не те виждам в ролята на какъв си седнал да критикуваш други хора ??? Да си катаджия, който ме е хванал да летя с Porsche 911 Turbo на магистралата с 300 км/ч - седни и ме съди. Но ти си никой. Също както всички нас.

Вече сте ми противни с глупостите си , често, по-добре млъкни , не се излагай още повече.
Калпав щофьор съм бил и така нататък ,глупости на търкалета.
Това е основния проблем на самозабравилите се малоумници , ти като си карал автомобил който развива 200 км/ч , да не си станал Шумахер.

След като прочетох постовете на авторите и редакторите стигах до извода , че българският Топ гиър се списва от самозвани писачи които не знаят какво правят, а не от отговорни хора.

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 24 окт 2008 21:39

Veso101 написа:Вече сте ми противни с глупостите си , често, по-добре млъкни , не се излагай още повече.
Калпав щофьор съм бил и така нататък ,глупости на търкалета.
Това е основния проблем на самозабравилите се малоумници , ти като си карал автомобил който развива 200 км/ч , да не си станал Шумахер.

След като прочетох постовете на авторите и редакторите стигах до извода , че българският Топ гиър се списва от самозвани писачи които не знаят какво правят, а не от отговорни хора.

Ако ти покажа от къде ми минава фактът, че съм ти противен по какъвто и да е начин...ще се влюбиш в мене!!! :lol: :lol: Дали се излагам - това си е мой проблем. Смятам да рискувам :lol:

Сега понеже усетих тънката ти нотка на директна обида ще ти кажа само нещо, г-н Инженера. Първо Шумахер за да стане ШУМАХЕР е преживял много и все хубави катастроФКИ. Но е жив и здрав човека и не се сещам да е затрил някой друг??? А и аз не искам да съм Шумахер, той е робот. Но ти си пределно добре запознат с професионалното пистово каране и съм сигурен, че си наясно в какво се изразява пилотирането на състезателен автомобил на състезателна писта. Особено добре са ти ясни и приликите между каране в градски/извънградски условия и карането на писта.

Да, българският Top Gear се пише от самозванци и пишман-писачи, които нямат нищо общо с автомобилите и най-малкото могат да карат. Усещам известна нотка на завист :lol: :lol: Отговорни сме за това да си свършим работата, а на нас това ни е работата. Твоята обаче май ти е омръзнала, щом си решил да ставаш известен..макар и по тоя начин. Кулев ти го каза - не търси под вола.......дезодорант!!!!

Vlad777 защо ме караш да ти давам примери....с Холивуд, например??? Защо, когато излезе филмът "Бързи и яростни", например, не четох тия работи?

Нека ви задам един въпрос. Кой от вас се е качвал в Porsche 911 Turbo (примерно)? Кой от вас е видял на километража цифрата 340 км/ч и не е искал да го настъпи и да усети какво е? Кой от вас ще се качи на такава кола и няма да си скъса дрехите само и само да му даде яката газ? Що не пишете по едно протестно писмо до Pagani, Ferrari, Porsche, Aston Martin, BMW, Koenigsegg, SSC, Bugatti, Lamborghini и т.н. и не им споделите мъките си с ясното предложение да спрат да правят толкова бързи автомобили, че децата си мечтаят за тях и един ден, дай Боже, си купуват, качват се и карат с 300+ км/ч ?????????????????

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 24 окт 2008 21:44

Veso101, не можеш да съдиш хората по това, което са писали във форумът им по месторабота!!!

Подобни квалификации не са уместни. Много ясно, че ще пишат каквото се котира. Нали имат задача да правят списание, което се продава...

Списанието е младо. Сензациите в БГ са на почит. Явно са експериментирали. Дано се замислят над въпроса, че по този начин провокират именно тези рацери, дет ходят на дрАпки по сФетофарите... А пък има тема във форума - не бъдете рацери?!

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 24 окт 2008 21:50

Kingpin написа:Vlad777 защо ме караш да ти давам примери....с Холивуд, например??? Защо, когато излезе филмът "Бързи и яростни", например, не четох тия работи?

Представи си сега филма бързи и яростни, обаче направен в БГ. Не само сниман в БГ, направен в бг от БГ режисьор Ми то на българските рацери само това им трябва! Едно е да гледаш какво става в "америката", друго е да гледаш какво става на Бояна, Военна рампа, или магистрала Тракия... много по близо е и по-лесно за възприемане от обикновения рацер, който е минавал от там много пъти. Нали като мине следващия път ще си каже - еййй точно тука оня вдигна 300 от караулката до първия завой... Дай да видя, и без това съм тук, аз колко ще направя...

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 24 окт 2008 21:56

Vlad777 написа:
Kingpin написа:Vlad777 защо ме караш да ти давам примери....с Холивуд, например??? Защо, когато излезе филмът "Бързи и яростни", например, не четох тия работи?

Представи си сега филма бързи и яростни, обаче направен в БГ. Не само сниман в БГ, направен в бг от БГ режисьор Ми то на българските рацери само това им трябва! Едно е да гледаш какво става в "америката", друго е да гледаш какво става на Бояна, Военна рампа, или магистрала Тракия... много по близо е и по-лесно за възприемане от обикновения рацер, който е минавал от там много пъти. Нали като мине следващия път ще си каже - еййй точно тука оня вдигна 300 от караулката до първия завой... Дай да видя, и без това съм тук, аз колко ще направя...

Ти наясно ли си, че допреди 2001 г. (когато излезе първата част на "Бързи и яростни") думата "тунинг" в България беше нещо много чужда? Наясно ли си, че след този филм се получи един "БУМ" на раЦери, тунингисти и "състезатели" ??? Защо задълбаваш в този пример, след като много добре знаеш причината заради която го дадох?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”