ТЪРСЯ ОТРОВА ЗА КОТКИ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 14 фев 2006 18:33

Варбоне,не е лесно да им газиш лайната и........абе нищо добро няма.По-добре дай метод за убиване,а не се праи на защитник a boi de

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 14 фев 2006 18:37

Varbona написа:Колеги, да предпазим тези мили животинки от надъхания садист Явор!!!

Ахх ако знаеш как ще те изтипосам само да дойде онова малкото и да ти се иска във всеки един момент да полегнеш нейде и да мечтаеш за капка сън...
Валериан от аптеката и всички котки под прозореца ти.
Да те видим после колко ще са ти мили. :twisted:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 14 фев 2006 18:51

many написа:МОЛЯ ВИ БЕ ХОРА..... :cry: ПРЕСТАНЕТЕ udivitelna - това са живи същества :No confused

E Какво, аз не съм ли живо същество, или повечето деца не са ли живи съжества и жени и мъже и всички хора.......

Аз само на колко ухапвания съм бил свидетел, що не ходиш това да го кажеш на ухапаните........

Никак не си права, права си всъщност че и не е вариант да се убиват бездомни кучета и котки......

Обаче трябва да има някакво трето решение.....като да се затварят в приюти или незнам и аз.....

Защото все пак, определено ако ми кажат да избера........между дете или куче.........директо кучето ще излитне от белия свят.......а много деца има ухапани от кучета.......

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Вто 14 фев 2006 18:57

Даскале, ти ме накара да си сменя аватара ... много си лют и си сложих каска :shock

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 14 фев 2006 18:57

spam Шампионе,прати много поздрави на даскалицата ти по български,много яко пишеш :lol:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 14 фев 2006 19:02

Red_Jetta написа:
ChampioN написа:Тулскии-Токарев 7,62мм........

само да уточним:
дозата тук е "само" 9,00 мм
при АК-47 е точно 7,62 мм, но и тя стига

бързо се забравя казармата :)

За казармата, аз не съм ходил, и не знам какво са Ви лъгали, а сега мога на спокойствие да пиша та да кажа, аз не съм объркал, всъщност се налага да уточня......
Когато са проектирали този пистолет........през далечната 1932г........за Великая Отечественоя..........е бил направен за 7,62мм......, обаче........през 80-те години, а дори още от 70-те, руснаците са видели, че не им стигат производствени възможности , защото както знаеш, това е калибъра на Калашников........
та какво са направили, променили калибъра........и наистина има 9мм за ТТ......

Обаче, няма никакви проблеми и със маузеровите 7,62мм .........повярвай. :lol:..........а пък и са по евтини.......

Последна промяна от guard на Вто 14 фев 2006 19:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 14 фев 2006 19:02

Даскала написа:spam Шампионе,прати много поздрави на даскалицата ти по български,много яко пишеш :lol:

Даскале, требе да ми предадеш частни уроци... :lol: , истина е че Българския не ми се отдава.......

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 14 фев 2006 19:04

ChampioN написа:
Даскала написа:spam Шампионе,прати много поздрави на даскалицата ти по български,много яко пишеш :lol:

Даскале, требе да ми предадеш частни уроци... :lol: , истина е че Българския не ми се отдава.......

Мога да те направя 110 кг чиста мускулна маса,включително и мозъка mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 14 фев 2006 19:07

Еееее, ще ме направиш ти ентусиаст...........спомням си когато бях на 18 тренирах и постоянно си мерих ръката.........до 39 бях стигнал........., аз мога да отвърна с уроци по плуване, имам малък стаж като спасител. :lol:

Ние се майтапим......но знаеш ли ти, че не е лоша идеята за фитнеса..... такова коремче съм заформил......., а съм млад и зелен още

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 14 фев 2006 19:09

ChampioN написа: такова коремче съм заформил......., а съм млад и зелен още

spam Харесват ли те момите такъв :lol:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: ТЪРСЯ ОТРОВА ЗА КОТКИ

Мнениеот kris11 » Вто 14 фев 2006 19:43

Iavor написа:Много моля,ако някой знае ефективна отрова за котки,да сподели.
Моля помагайте!

Иди в ХЕИ . Купуваш си 1-2 пликчета с гранулки .Казваш ,че живееш в къща и в мазето има мишки. Може да сложиш някаква пл. чинийка капаче гранулки и някое парченце от рода на саламче , печено месце и т.н.. Не действа веднага а със закъснение обезводнява ги и ги уморява. Така и няма никой да те заподозре.
Но си мий много добре ръцете след като слагаш гранулките и не си пипай устните, не се почесвай. Погледни и срока на годност на гранулките като ги купуваш.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 14 фев 2006 20:35

Red_Jetta написа:
ChampioN написа:Тулскии-Токарев 7,62мм........

само да уточним:
дозата тук е "само" 9,00 мм
при АК-47 е точно 7,62 мм, но и тя стига

бързо се забравя казармата :)

ТТ 9мм :horror: Screwy
7.65

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Вто 14 фев 2006 20:37

Идеята с отроват ми се струва доста гадна, по добре се разбери със съседати.Животните не са виновни, и да страдат така.Виждал ли си умиращо животно от отрова....?????Не го пожелавам

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 15 фев 2006 0:28

абе отиваш в аптеката и казваш на "симпатичната" аптекарка(с чаровна усмивка), че жена ти те дразни и тя ще ти даде нужното ;)

П.С. абе колега сериозно - недей се разправя с животинките ами със стопанина; в краен случай тва с ХЕИ :idea:

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Сря 15 фев 2006 2:41

R@do написа:........Животните не са виновни, и да страдат така.Виждал ли си умиращо животно от отрова....?????Не го пожелавам

Напълно подкрепям, по добре намери друг начин за разрешаване на проблема, поговори с човека, ако не се разбира, потърси към кого точно трябва да се обърнеш при подобен проблем, но да убиваш беззащитно същество, което всъщност няма никаква вина, че се е родило котка и са го затворили някъде в мазето......, това е лудост, още повече не те познавам като такъв човек, не ти ли е жал..... поне малко?! :dontknow:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”