ПТП с пешеходец.. :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Чет 16 фев 2006 15:53

И аз имам подобен инцидент. Спира4ния път ми е 14м което озна4ажало 4е съм карал с 42км/ч. И пак един дартак преси4аше неправилно и ми се метна на колата 4е даже спраска джама и по4ти влезна при мен а уж едвам го дока4их. Стигнахме до следователи и т.н. Казаха ми 4е не съм виновен оба4е живеем в БГ - винаги шофьора е виновен. Състоянието на стареца беше доста зле. И в краина сметка ме изнудиха да платя 1300лв понеже искарали некав документ 4е едва ли не аз съм виновен. И ми гарантираха 4е 6е ми лепнат условна за това, ако не си платя. Адвоката ме посаветва да давам парите понеже утре ако умре тоя старец 6е докажат некак 4е е в следствие на удара и от там ве4е 6е ме съдят за кръвни. Дадох си им парите в присъствието на адвоката и ищеца и да ми се махат от главата. Но доста проблеми си имах.
А да не говорим 4е докато 4овека лежеше пред колата ми и 4акахме с куките линейката...сума дартаци си преси4аха по същия на4ин и куките по4наха да ги навикват да си ходат на село да си преси4ат така и 4е не виждат ли какво се слу4ва. От тогава като вида дартаци да преси4ат така и си ги псувам на ум 4е утре 6е вкарат некой в затвора заради това.

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ото Кац » Чет 16 фев 2006 16:03

DoDi_DoG написа:...

Остави се, възрастните са по-зле и от децата... наистина някои са и сенилни, не знаят въобще къде се намират, дори не знаят и къде отиват... въобще не се оглеждат като пресичат и на най-невероятните и неочаквани места, гледат в земята и смятат, че щом те не те виждат, значи не съществуваш и следователно не си заплаха за тях... но такъв е живота... и наште майки, баби, бащи дядовци и прочее са така... дай боже и ние да доживеем техните години... пък дай боже и да сме по-съвестни от тях сега.
щото те не могат да се пазят, трябва да ги пазим ние. тва е.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”