Поредното показно убийство !!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Чет 23 фев 2006 11:59

Никой не говори да се леят сълзи и сополи,а че е малко прекалено да се радваш.
А и със сигурност тези,които ги гърмят не се занимават с нашите коли нито пък са свързани с тях!!!

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 23 фев 2006 12:07

О да извинявай ,че не се сетих че тези които ги гърмят не дрогират децата по улиците.разликата е голяма

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 23 фев 2006 12:13

Ооо, уважаеми колеги! Вие какво искате от съдебната система?! Хайде, кажете си. А какво ще кажете за вариант като този: абе, един човек, който мнооого прилича на вас, убива показно друг. Хоп, закопчават ви светкавично. Присъда по възможно най-бързата процедура. И след 3 дни - в Централния софийски затвор. Ха честито!!! Невинни и чисти като сълзите, които ще леете, докато някой Джери ви такова отзад!!! Я да се поспрете малко, щото сме на такъв хал единствено поради причината, че си избираме да ни "оправят" Вождът и Учителят на българския народ, Черния Чайник, Болен (здрав носи) и други такива. И за Президент предлагам да си изберем Щангата!

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Чет 23 фев 2006 12:15

Май бях разбрана погрешно!!!
Не ги защитавам въобще,нито са ми симпатични,нито пък ми харесва това което правят.
Става въпрос,че според мен е много по-добре да се има доверие в съдебната ни система и че все някога ще им дойде и на тях реда да получат правосъдие,както се случи например с Барона.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 23 фев 2006 12:19

Sara_Bold написа:...

В мое лице ще намериш един съмишленик. Кефя се на хора като теб! Дано стават все повече и най-накрая да се превърнем в нормална държава!

:да:

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Чет 23 фев 2006 12:21

абе тоя мнооо тъп бе ,милиони пари къща в Монако , и за къв чеп е в България при условие че веднъж се отърва аз поне не се сещам за какво Направил си пари скрии се някъде никой да не те знае кои си и тва е :roll: кой ли е следващия :roll:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 23 фев 2006 12:22

momo 1 написа:..Направил си пари скрии се някъде никой да не те знае кои си и тва е...:

Мдааа. Поли Пантев го намериха на о.Аруба :-) Бате, вдигнат ли ти мерника, и в кучи гъз да се завреш, пак ще те намерят

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 23 фев 2006 12:24

Колега Адвокат, ще ти спомена само една случка.
Имам известни наблюдения върху един автоджамбазин - младежа наскоро смяташе че досега е дал на твои колеги около 20 хил. лева и към настоящия момент има двегодишна УСЛОВНА присъда.
От обратната страна погледнато е изкарал поне двайсет пъти повече от кражби на автомобили на такива като мен и теб....
И сега си има законен и легален бизнес.... абе идилия!
Недей моля те да оправдаваш съдебната система , щото избирахме Вождове от всички националности и всякакви цветове, а положението си е същото т.е. става все по-лошо. 8)

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Чет 23 фев 2006 12:26

нямам предвид да отиде на почивка а да си смени личноста

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 23 фев 2006 12:26

Sara_Bold написа:.....и че все някога ще им дойде и на тях реда да получат правосъдие,както се случи например с Барона.

Малко се загуби връзката, ама можеш ли да ме осветлиш какво се случи?

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Чет 23 фев 2006 12:32

Ще те осветля разбира се :wink:
Както знаеш той е един от първите появили се мутри,които ги мислеха за недосегаеми.Минаха години и отиде на съд.Делото му приключи миналата година.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 23 фев 2006 12:35

Sara_Bold написа:...Делото му приключи миналата година.

Питах как е приключило!!!
И за кьоравите беше известно че Боян беше човека на Татарчев и когато Татарчев си отиде тогава ще се приключва делото.

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Чет 23 фев 2006 12:38

madmen написа:Колега Адвокат, ще ти спомена само една случка.
Имам известни наблюдения върху един автоджамбазин - младежа наскоро смяташе че досега е дал на твои колеги около 20 хил. лева и към настоящия момент има двегодишна УСЛОВНА присъда.
От обратната страна погледнато е изкарал поне двайсет пъти повече от кражби на автомобили на такива като мен и теб....
И сега си има законен и легален бизнес.... абе идилия!
Недей моля те да оправдаваш съдебната система , щото избирахме Вождове от всички националности и всякакви цветове, а положението си е същото т.е. става все по-лошо. 8)

Хихихи, само да ти кажа, че една нощ преди 2 години, както си чета за изпит, за да стана човек, един "младеж", който явно беше решил, че с четене и други подобни глупости не се става човек, се беше надупил да точи бензин от Пасата. Гоних го из целия квартал, накрая го намерих и помогнах на полицията, която дойде на 5-ата минута, да го хванем. Оперативната група оплеска доказателствата и онзи - добър техен познайник - го пуснаха да си ходи след 2-3 дни. Въпреки това не съм си и помислял за възможността да въздам "правосъдие" с водопроводна тръба. Защото поне едно нещо трябва да е ясно - ТУКА СИ ИМА РЕД!!! Това, че в момента не работи така, че да ти хареса на тебе, не означава, че не действа. Но е бавно - знаеш ли защо?! Ами, за да ти защити системата интересите. На тебе, на мене - на всички. Може да е бавно, но поне е точно. И твоята приятел-джамбазин явно доста добре "работи", щом като до момента е с 20 000 лв. "назад" за адвокати да метат след него направените простотии и пак е добре - с условна присъда. Не разбрах дали се оплакваш или не с този пример. Ако се оплакваш, бъди спокоен - рано или късно ще го закопчеят, ще му лепнат и тая условна, и новата.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 23 фев 2006 12:45

Адвокате, напомняш ми на начинаещите адвокатчета от книгите на Джон Гришам, които започват кариерата си с розови очила и пълни с идеали главици, с огромна вяра в системата :lol:
За съжаление, действителността не е толкова розова, и ако имаш пари можеш да се измъкнеш от ВСИЧКО, стига да не си НАСТЪПИЛ някой имащ-повече-от-теб-власт-и-пари по мазола. :wink:

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 23 фев 2006 12:52

Lawyer написа:.....ТУКА СИ ИМА РЕД!!! ......

Къдеееее беееееее, братко? Има на куково лято.
Далече съм от мисълта да ми е приятел :idea: далече съм и от мисълта да се оплаквам. Само се опитвам да ти сваля кюфтетата от очите!
Щото аз съм ремонтирал един с "водопроводна тръба" и мога да ти кажа че повече в моя град никой не го е виждал и не е пипал там! Извинявай че не съм дочакал някой като теб да го извади от л@йната за да може на другия ден пак да ми чупи прозореца на колата! УСПЕХ В ПРОФЕСИЯТА!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”