ОТНОВО апелирам - не изкривявайте темата!!!
Въпроса е за деленето на региони за ГО

Дали мога да съдя застрахователите?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дали мога да съдя застрахователите?
Абе ей, хора засрамете се с 20лв. ще обеднеете, бре?!? За какво е тая завист?
За какво е тая дискусия въобще?!? Ми във всяка бяла столица или по-заможен и урбанизиран град по света всичко е по-скъпо, отколкото в прованса - факт
Наздраве и не се ядосвайте, до 4-ти Януари няма да се сещате за проблемите на София!
За какво е тая дискусия въобще?!? Ми във всяка бяла столица или по-заможен и урбанизиран град по света всичко е по-скъпо, отколкото в прованса - факт
Наздраве и не се ядосвайте, до 4-ти Януари няма да се сещате за проблемите на София!

голяма ли е разликата в цената,
ами ако си на почивка по нова година в Айтос и си направиш там застраховка няма ли да е на далавера.
ами ако си на почивка по нова година в Айтос и си направиш там застраховка няма ли да е на далавера.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Можеш винаги да съдиш - нямаш нужда от тая тема! Имаш нужда от адвокат и търпение, ако ти се занимава. Ако човекът ти е кадърен можеш да ги осъдиш и на всички гражданската ни да е еднква и да няма излишни полемики! Можеш да допълниш заглавието на темата "...трябва ми кадърен адвокат", да речем 

- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:ОТНОВО апелирам - не изкривявайте темата!!!
Въпроса е за деленето на региони за ГО
Това може да го каже някой запознат с правото. Защо не качиш тема тук:
http://www.lex.bg/forum/
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мисля че , нищо не пречи да се направи една подписка , па да видиме резултата. Ясното е едно че такава тема с сигурност се превръща в яка хранилка
В крайна сметка въпроса е повече от логичен , и би трябвало да има институций които да дадат смислен отговор на въпроса, ако има такъв 

..............
Последна промяна от Layer на Пон 28 дек 2009 22:33, променено общо 1 път.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе много свободно време имате и си затормозявате главата с измислени проблеми
някой е цъкал формули, статистика и математически и доказал, че шанса да се омажеш е по голям когато живееш в голям град ...те за това питат и дали си караш колата извън града ... и тогава казваш не и си спестяваш истината, че караш в големи градове.... в резултат се е пръкнала книжка наръчник с което си определят ценичките ...просто е .....
някой е цъкал формули, статистика и математически и доказал, че шанса да се омажеш е по голям когато живееш в голям град ...те за това питат и дали си караш колата извън града ... и тогава казваш не и си спестяваш истината, че караш в големи градове.... в резултат се е пръкнала книжка наръчник с което си определят ценичките ...просто е .....
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Layer написа:...
ти май четеш м/у редовете и невиждаш какво пишат хората преди теб,че продължаваш да палиш фитила

нищо не паля, и май найстена чета между редовете ,защото кво като казвам цените.
интересно ми е каква е разликата в цената , че така да се ядосва.
както и да е,ако искате направо заключете да не пише никой.
както и да е,ако искате направо заключете да не пише никой.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Layer написа:..
..
Въпроса не е в разликата бе човек. Въпроса е ПРИНЦИПЕН!!! Майната му на 20 лв. ЗАЩО ме правят по-опасен шофер от не-софиянците ми е въпроса?
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защото има по голям шанс да се омажеш живеейки в София .....тези дето си застраховат колите регистрирани на друго място казват, че си карат колата предимно локално и така пестят парички ...всеки би искал да му е по евтина застраховката за това едва ли някой си признава, че кара из големите градове ....така, че застрахователите са се застраховали от недоволни като теб и ще прехвърлят вината на ЕСГРАОН 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:..недоволни като теб и ще прехвърлят вината на ЕСГРАОН
Tyan
Местожителство: София, Благоевград
Tи поне не трябва да си недоволен нали?
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами аз не съм тесногръд и се считам за гражданин на Света 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Живея и работя в София, защото (за сега) само тук мога да работя това, което искам.
Никой. Пак повтарям НИКОЙ, в момента, няма право да ми каже КОПЧЕ за това.
И това дали си плащам данъците на апартамента, в който живея - да, плащам ги. Хазяйката ги плаща, а аз на нея й плащам наем. В работата ме осигуряват на пълна работна заплата. За 12-те лв пътен данък, който плащам ежегодно във Видин, колко да е в София? 15 ли? Тия 3 лв ако ги даря на община София дали ще променя нещо?
Tyan си го е казал МНОГО правилно. Има едни хора, на които им плащат, за да преценят какъв е риска кола с регистрация С и кола с регистрация ВН да направи птп. И е нормално да има такива хора, при положение, че работата на ЗК е да застраховат РИСКА от евентуално събитие
Ето ти и други поводи за дискриминация, от темата на Санто, съвсем случайно, нищо лично към него или ЗК, която представлява той:
Я си представи да си млад мъж, току що взел книжка, който има шанс за кариера в таксиметрова компания?
150% отгоре. Ми те ако се вдигнат всички таксита нали се сещаш каква революция правят?
Другото, което видях в темата му, е че колите със софийска регистрация (без СО), са по една тарифа, а останалите - по други. Той да каже дали има завишения или намаления там.
За мен специално целта на темата е хранилка в стил "София vs провинция", породена от празната и пак пълна София. Ако има някаква друга, постижима цел, моля да бъда извинен. Но искам да знам какво реално може да промени тази тема.
Ако търсиш подкрепа с подписка - да, ще подпиша. Но ще го направя само за да те подкрепя, а не защото вярвам, че в София риска от ПТП е по-малък
Ако въпроса е принципен и идеята е да сме честни пред държавата - можеш ли да кажеш с ръка на сърцето, че за всяка продажба от онлайн магазина ти, си издал касова бележка?
Никой. Пак повтарям НИКОЙ, в момента, няма право да ми каже КОПЧЕ за това.
И това дали си плащам данъците на апартамента, в който живея - да, плащам ги. Хазяйката ги плаща, а аз на нея й плащам наем. В работата ме осигуряват на пълна работна заплата. За 12-те лв пътен данък, който плащам ежегодно във Видин, колко да е в София? 15 ли? Тия 3 лв ако ги даря на община София дали ще променя нещо?
Tyan си го е казал МНОГО правилно. Има едни хора, на които им плащат, за да преценят какъв е риска кола с регистрация С и кола с регистрация ВН да направи птп. И е нормално да има такива хора, при положение, че работата на ЗК е да застраховат РИСКА от евентуално събитие

Ето ти и други поводи за дискриминация, от темата на Санто, съвсем случайно, нищо лично към него или ЗК, която представлява той:
ЗАВИШЕНИЯ НА ТАРИФИТЕ ПО Г.О.
- За стаж на водач до 1 год. +25%
- За собственици на МПС до 25 г. +25%
- За таксиметрови услуги +100%
Я си представи да си млад мъж, току що взел книжка, който има шанс за кариера в таксиметрова компания?
150% отгоре. Ми те ако се вдигнат всички таксита нали се сещаш каква революция правят?
Другото, което видях в темата му, е че колите със софийска регистрация (без СО), са по една тарифа, а останалите - по други. Той да каже дали има завишения или намаления там.
За мен специално целта на темата е хранилка в стил "София vs провинция", породена от празната и пак пълна София. Ако има някаква друга, постижима цел, моля да бъда извинен. Но искам да знам какво реално може да промени тази тема.
Ако търсиш подкрепа с подписка - да, ще подпиша. Но ще го направя само за да те подкрепя, а не защото вярвам, че в София риска от ПТП е по-малък

Ако въпроса е принципен и идеята е да сме честни пред държавата - можеш ли да кажеш с ръка на сърцето, че за всяка продажба от онлайн магазина ти, си издал касова бележка?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”