Какво мислите за това, което става?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 06 апр 2006 15:19

bbaev написа:
synchro написа:Сега тъпите ни управници... не стимулират местните производители.
Няма регулация и в Туризма... глей какво става хотелче до хотелче... това не е ЧАР-а който търсят чуждите туристи!

абсолютно съм съгласен и след още няколко годинки това ще стане голям, ама много голям проблем - именно заради "девствеността" на курортите ни идват до момента туристите, не идват заради 5-звездни хотели... а с тези темпове на строителство (за морето ако говороим) накрая никой няма да идва... а пък ние ще ходим в гърция, защото ще е по-евтинко...

Аз пък си мисля, че цените по морето ще се сринат, щото Сл. бряг (и не само) можем спокойно да го прекръстим на Люлин 11. А в Люлин цените нема да са по-високи от гръцките курорти.

Потребителски аватар
alex synchro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex synchro » Чет 06 апр 2006 15:22

Хаха... В Сл. Бряг ще ходят само тези дето са си го направили... Ще се стрелят там и ще си правят оргии...

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 06 апр 2006 15:40

спомням си когато нападнаха парламента ..ехе в далечната илядодеветстин и нам си коя година и вечерта даваха как маститите народни представители се изнизваха като мишоци от един прозорец от мазето на парламента....красота, ама на какво се промени след това - нищо
станаха само по дебели и ако се наложи пак да се изнизват зор ще видят

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 06 апр 2006 15:45

synchro написа:Хаха... В Сл. Бряг ще ходят само тези дето са си го направили... Ще се стрелят там и ще си правят оргии...

Ми то само в тях са кинтите :lol:

Потребителски аватар
alex synchro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex synchro » Чет 06 апр 2006 15:48

CellNet ™ написа:
synchro написа:Хаха... В Сл. Бряг ще ходят само тези дето са си го направили... Ще се стрелят там и ще си правят оргии...

Ми то само в тях са кинтите :lol:

Абсолютно...ама мерси...не ща такива мръсни кинти. После да ме е страх да излеза на улицата и да ходя до кенефа с охрана. ха-ха-ха
Да си държат кинтите... накрая пак на едно място ще идат. :lol:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 06 апр 2006 16:05

Може ли да задам въпрос, някой някога да се е чувствал като гражданин на Република България(бившата Народна Република България).Да се е чувствал превилегирован, да е усетил, че всичко се подрежда така, че на него да му е лесно да живее, да може да развива бизнес и т.н.Някой да е усетил, че държавата и ония кратуни, които е избирал, правят нещо за него :?: Нашите закони са всичко друго но не и за защита на беззащитните, точно обратното, в тая държава е рай за престъпниците, единственото което може да ги спре е конкуренцията(с куршуми).Не мисля, че тия неща са случайни :!:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 06 апр 2006 16:26

NovobranecGT написа:Може ли да задам въпрос, някой някога да се е чувствал като гражданин на Република България:

България е рай наистина , но за всички други , не и за Българите.

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Чет 06 апр 2006 16:54

Вицепремиерът и министър на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем заяви, цитирана от Дарик радио, че хората, които са останали без къщи след последните наводнения, не могат да очакват да им бъдат построени или да им се подарят жилища.

Това си остава техен проблем, категорична е тя. Според нея общините, ако имат възможност, може да отпуснат на тези хора общински жилища под наем.

Не че нещо, ама май не им пука... :roll:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 06 апр 2006 17:01

Правила за постване-точка 7-не са допустими дискусии с явна политическа тематика.............От мотика и политика бягайте надалеч! mhihi :wink:

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Чет 06 апр 2006 17:01

Ще пиша мислех да не ама хайде. Защо колеги трябва да седим ида се заблуждаваме че в България има политици и управляващи. От 1989 година насам управлението на България е било в ръцете на едни и същи хора и така ще бъде докато овцете мълчат. Андрей Луканов, Иван Костов, Петър Стоянов защо ли им цитирам имената. По време на промените единия казал на другия за да ни има и двамата каквото и аз да кажа ти винаги ще бъдеш против, само така ще просъществуваме. Преподавател по марсизъм и лененизъм е против комунизма хахахаах аре стига бе, нова ми звучи като доматите с коловете. За всичко сме си виновни ние че седим и само разтваряме бузи без да се обръщаме да видим кой е отзад.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 06 апр 2006 17:57

Ivcho написа:...За всичко сме си виновни ние че седим и само разтваряме бузи без да се обръщаме да видим кой е отзад.

За жалост, това е горчивата истина :?

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 06 апр 2006 18:32

tyo написа:
Ivcho написа:...За всичко сме си виновни ние че седим и само разтваряме бузи без да се обръщаме да видим кой е отзад.

За жалост, това е горчивата истина :?

И каква е поуката, може би "Емигрирайте в страна в която държавата работи поне малко за данъкоплатците"(ако изобщо има такава)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Чет 06 апр 2006 19:20

Най-жалкото в цялата изстория с бомбата е, че МВР каза, че са впрегнали целия си ресурс!!! И след някоия и друга седмици, ще утихне скандала и МВР абсолютно нищо няма да успее да направи - нито ще хване директният бомбаджия, нито ще открие поръчителя.

Какво трябва да говори това на обикновенният български гражданин като мен и вас?

Че в БГ щом целият ресурс на МВР не може да разкрие престъпление срещу един виден журналист, какво ли е в състояние МВР да направи по опазването на живота, собствеността и правата на нормалният български гражданин!

Всичко случващо се в момента в обществото, за мен е безкрайно депресиращо и обезкуражително. Човек в такива дни си задава въпроси от рода на "На къде съм тръгнал аз? Още ли искам да съм част от бъдещето на това общество? Осигурено ли е моята и тази на семейството ми безопаснот? Ако утре нагазя в чужди води и някой ми вдигне мерника, какво ще правя, кой ще ме защити?"

За огромно мое съжаление, в момента държавата освен да ползва гражданите си за "съвестни данъкоплатци" и след това да разпределя тези пари в "обръчи от фирми", друго не прави. И за още по-огромно съжаление, докато не бъдат "гръмнати" ключови фигури от политическата ни сцена през последните 15-16 години (несменяеми такива, които вече са се "окопали" във властта), няма да има оправия!

Амин!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 06 апр 2006 20:06

NO COMMENT :!:
:No :wavecry :bishop :a boi de :cop

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 06 апр 2006 20:17

musura написа: И за още по-огромно съжаление, докато не бъдат "гръмнати" ключови фигури от политическата ни сцена през последните 15-16 години (несменяеми такива, които вече са се "окопали" във властта), няма да има оправия!

Амин!

Да бе, и аз се чудя как така в щатите има психопати дето се разхождат със снайпери и си пуцат за кеф по хората, а тука няма кой...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”