:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Неколегиална постъпка от съфорумец - durex_a !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Re: Неколегиална постъпка от съфорумец - durex_a !!!

Мнениеот Speedy86 » Вто 16 фев 2010 19:30

znainainai написа:Явни колегата Speedy86 има нещо против Русе ама нищо. Дано да НЕ ти се налага да виждаш какви сме Русенци. Тук има хора които ще ти помогнат без дори да те познават. Не слагай под общ знаменател всички. Не познаваш хората от Русе. Незнам за другите колеги но за мен е обида да ми кажат че не ставам без да ме познават :evil:
Моят съвет към колегата Speedy86 е: Пич извини се на всички Русенци нали знеш човек до човек опира :wink:

Колега извинявам се на всички Русенци само заради теб,но виж предишната страница там написах за кои става въпрос отново казвам не всички Русенци са мошенници и аз познавах хора от Русе и знам че са точни. heavy metal zork

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Чет 18 фев 2010 2:48

за съжаление, много хора, дори и "стари кучета" от форума правят такива капутски номера от типа: "купувам, пращай по куриер", "запази ми го, след 2 дена вземам заплата и го купувам" и т.н. и т.н. и после ни вест ни кост... така че свиквайте с тази реалност и не се самопрецаквайте! :beat_butt2 :banghead:

minarev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот minarev » Нед 09 май 2010 20:23

и аз преди 2 години си купух усилвател блаупункт за колата от един колега от Русе и уж всичко му беше наред но като изтърбуших един говорител 15-ка в Обертон -Пловдив ми казаха че е повреден и при връзване на бридж ще изтърбуша и другия говорител който купих от тях за 140лв.цената за ремонта излизаше толкова колкото да си купя нов тъндър от по евтините.и сега си слушам музика на половината от възможностите на този модел усилвател и благославям на майка колегата от Русе. сигурно не всички в русе са такива ама там явно са повече

sacheto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sacheto » Пет 20 авг 2010 10:38

edit

Последна промяна от sacheto на Пет 20 авг 2010 13:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 20 авг 2010 10:40

Я и аз да пипна темата. Този да не е Явор Маринов случайно?

InSIDe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот InSIDe » Пет 29 окт 2010 19:18

имам едно предложение...обикновено хората които правят такива курвенски номера са пълни мишки и абсолютни скъсаняци...сигурен съм че във форума има хора от всякаде и поне по 4-5 здравеняка от всеки град,както и на фактурата от Еконт има точен адрес и данни за дадения "измикяр"...така че,защо не се направи нещо като организация на "сериозните типове" по градове и като има такива измикярщини няколко сериозни колеги да се отбият и да напомнят на "сериозния" колега че има задължения към някой,разбира се съвсем цивилизовано и без насилие (не че не съм привърженик на насилието,но много съдят вече) 8) съответно тези хора ще получат като бонус нещо от форума за изгубеното време и добре свършената работа ( :beat_butt2 ) 8)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”