,която ще е в комплект с шопска салата и за основно ядене кебапчите от скарата и всичко това на фона на спокойна музика тип цигански ритми от малата,да не забравим и красивата гледка от оградата,която е от полузаровени мъртавци,хванати ръка за ръка и вапцани с една четка латекс

enigma79 написа:Роси спокойно,колегата има багер а аз лопата,за нула време ще вдигнем една камина тип крематориум,може и барбекю да направим,може и кръчмичка да отворим,така докато чакът опечалените кремацията,ще ударят по една ракия за здравето на починалия,пък и може и по още една за здравето на господ,която ще е в комплект с шопска салата и за основно ядене кебапчите от скарата и всичко това на фона на спокойна музика тип цигански ритми от малата,да не забравим и красивата гледка от оградата,която е от полузаровени мъртавци,хванати ръка за ръка и вапцани с една четка латекс
![]()

Бързият написа:..
Това вече беше в повече, айде усетете се майка му деба !!!!!
scuba написа:Бързият написа:..
Моеме да предлагаме кебапчета от роднината - що да отива зян в тая криза а? Тъй и туй го няма - белкем да нахрани хората а?

scuba написа:Бързият написа:..
Моеме да предлагаме кебапчета от роднината - що да отива зян в тая криза а? Тъй и туй го няма - белкем да нахрани хората а?
rosy написа:Посмяхме се, но ще помоля за сериозност, ако имате желание

Бързият написа:...Вие май сте болни, А?
scuba написа:Бързият написа:...Вие май сте болни, А?
Koлкото и на серизоно да се вземаш краят е еднакъв. Не мога да разбера кво се правите на безсмъртни а? Баща ми казваше:" Начланата и крайната точка са еднакви. Само пътя е различен"
Ти кво? Мислиш си че няма да стигнеш крайната точка ли?
Руси, сори че ти осрахме темата.. Утре ще питам майка ми..л тя знае кво да се прави. вЕрвай ми... И си запази местенце в твоя дворРано или късно ще ти потрябва. Ако мое ми запази на на мен.. и на мен ще ми потрябва...А Бързия явно е шотлански боец

не е хубаво да се ебавате с умрелите
(все пак тоя ник не е случаен )Ако има такъв казус той се решава чрез замянка или парично обещетение.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта