Лелеееее ще ти се разплетат чорапи бре?????!!!!!!!!!
майтап - със здраве да си якараш....еххххх а как ти напъвахме полото....до ламарина, Боби да каже.
ако си трезвен хич няма да сядам в колата ти - караш като лумпен предлагам ти да конвертираш газовата бутилка на резервоар за домашна, да сложиш на таблото кранче за точене и да си правим рейдове до варна и обратно
честита количка и от мен и лейди ама един въпрос имам,Как можа даси вземеш "кола" настъпена от слон отпред с изкокнали фарчета но все пак безавариино каране
DIABLO написа:честита количка и от мен и лейди ама един въпрос имам,Как можа даси вземеш "кола" настъпена от слон отпред с изкокнали фарчета но все пак безавариино каране
за да и изкочат фарчетата.... май слона първо я е напънал отзад честито
DIABLO написа:...Как можа даси вземеш "кола" настъпена от слон отпред с изкокнали фарчета...
Това е от тежестта на слона . Просто се е изцъклила от зор Аз лично нема да му простя, щото много лесно се даде. И за какво? Заради някаккви си... екстри.
Айде лека и безаварийна!
Много готина колица... Чичо ми имаше едно такова.. Ама го размаза при една катастрофа с 60 км някъде ... Ама колицата го опази, нищо му нямаше.... Сполучлив избор си направил.. Да си я караш много безаварийни километри..