kacarov_dupnitsa написа:Аз, миналата седмица пуших червен King дълги и да ви кажа, не са лоши сигарки
А пък аз като бях в казармата, старите войници казваха, че покрай кризата за цигари и листата от тополите в двора пред ротата ставали.
kacarov_dupnitsa написа:Аз, миналата седмица пуших червен King дълги и да ви кажа, не са лоши сигарки
arrougance написа:escrime написа:Що не си гледате в паничките ми е интересно...![]()
Едните пречат на другите и обратното.
Аз като непушач с какво по-точно преча на пушачите ?!
escrime написа:
Отношението за маловажно ли го намираш!? Всички са се хванали за гърлата.
rosen79 написа:One:не са виновни "девойките",а собствениците на заведението!!!По новите изисквания трябва да имат салон за пушачи и салон за Не пушачи отделен от салона за пушачи.
scuba написа:аз пък като заклет пушач ВИНАГИ се съобразявам с непушачите. Ако сме на маса, даже да е за пушачи, винаги питам дали ще преча ако запаля. Ако кажат ДА - излизам си вън и там си пуша. Никой не е длъжен да ми търпи отровите. Но от друга страна никой няма право да ми казва какво да правя със собственото си здраве
rosen79 написа:По новите изисквания трябва да имат салон за пушачи и салон за Не пушачи отделен от салона за пушачи.
rosen79 написа:Нали си наясно,че няма как да се забрани тотално да не се пуши.Това направят ли го заведенията ще са първите,които ще се вдигнат поради простата причина,че работата им ще спадне и то с много.Аз лично не бих влезнал в заведение ако не мога да си запаля цигара докато си пия кафето или каквото и да е друго.И такива са ми наблюденията.В заведение,в което не се пуши масите са почти празни,в съседното,в което се пуши няма място да седнеш.
calm написа:kacarov_dupnitsa написа:Аз, миналата седмица пуших червен King дълги и да ви кажа, не са лоши сигарки
А пък аз като бях в казармата, старите войници казваха, че покрай кризата за цигари и листата от тополите в двора пред ротата ставали.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта