digo_pl написа:Мхм, то аз си разкарах телевизора преди 5-6 години и от тогава не съм гледал почти нищоТа за това можеби съм пропуснал
Много колеги направиха същото....и аз лека полека вървя натам...
digo_pl написа:Мхм, то аз си разкарах телевизора преди 5-6 години и от тогава не съм гледал почти нищоТа за това можеби съм пропуснал
digo_pl написа:На мен ми е много чудно каква е гледката над главите на хората дето живеят в някой от засегнатите страни, всмисъл как изглежда от земята тоя облак над Европа, никъде не намерих кадри... тъмно ли им е през деня, ко и туй ниещо???![]()
![]()
icoico написа:digo_pl написа:На мен ми е много чудно каква е гледката над главите на хората дето живеят в някой от засегнатите страни, всмисъл как изглежда от земята тоя облак над Европа, никъде не намерих кадри... тъмно ли им е през деня, ко и туй ниещо???![]()
![]()
Ето картинката тази сутрин над Германия:
Таман се притесних от миризмата на сяра и се оказа че съседа си пали парнотоСамолети както виждате си хвъркат вече....
POLO PAVLETI написа:Каквото и да си говорим ,опасност има. Както каза един командир, в интервю по ТВ : " Е ,хубаво няма страшно , ама кво да каже на пътниците.... Качете се да пробваме "![]()
Безопастноста на полетите е нещо много сериозно, и подсигуряването е направо маниякално. Системите в самолетите са с тройно и на горе подсигуряване. На 12 000 метра над земята и болтче може да е фатално , да не говориме за нещо повече/ примерно на по ниско, некоя гарга/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 38 госта