Колкото и да е осветено ако в последния момент тоя пред тебе се дръпне в дясно нали се сещаш колко ти се намалява времето за реакция?
ISRalien написа:Колкото и да е осветено ако в последния момент тоя пред тебе се дръпне в дясно нали се сещаш колко ти се намалява времето за реакция?
hooligans написа:ISRalien написа:Колкото и да е осветено ако в последния момент тоя пред тебе се дръпне в дясно нали се сещаш колко ти се намалява времето за реакция?
дистанция
Vizor написа: Щом съм карал с 20 километра отгоре съм си направил сметката. Ти да не караш с 40-50 в града? Щото ако те видя някъде с толкова и мина покрай теб с колелото гарантирам ти, че ще ти стане тъжно после..
От известно време насам се опитвам където мога да спазвам ограничнията.
icoico написа:Багажника на синхро е доста по малък от нормалния пасат.Раzход бенzин(z то на кредор не иzлиzа)8.5 до 11 иzвънградско според настроението,и доста лесно подминава 230km/h
Vizor написа:icoico написа:Багажника на синхро е доста по малък от нормалния пасат.Раzход бенzин(z то на кредор не иzлиzа)8.5 до 11 иzвънградско според настроението,и доста лесно подминава 230km/h
Дано никога с 230 не ти изкочи водоноска насреща, че ще има пак кофти теми за умрели колеги в офтопика. И според мен добрия ти поглед няма да ти помогне тогава..
icoico написа:Колко от събирашите се на Бояна са отразили промените по колите си в документите им?Ако някой от вас предизвика ПТП,застрахователят ще откаже ли да плати щетите на въпросното основание?Давате ли си сметка,че местата,които ползвате за писти са предназначени за други неща?Чували ли сте,че в нормалния живот,за разлика от "Need for Speed",ако сгазиш циганин,отиваш в панделата,където има много други надървени цигани?(това последното ако не си Максим Ставийски да речем).Абе много въпроси станаха май...
icoico написа:За тампоните не съм много сигурен,но за промени в мощността-как мислиш?Гледам сте направили Ауди 800 к.с.-дали по талон е толкова?Ако не е-бе не го ли е страх тоя човек,че кара с невалидна ГО?За моя кошник да речем се продава готов турбо-кит на 350 к.с. на поносима цена, обаче узаконяването си е.бало мамата,данъците също,а незаконно ма е страФ по гореуказаните причиниА и честно казано не е голям кеф да се движиш с 250 и повече(ненарушавайки ограниченията на скоростта)и изведнъж да те подмине някой с още по-малко мозък и още 100 км.ч.отгоре-случва се постоянно и действа отрезвяващо на всякакъв калибър рацериmhihi Имам колега горд собственик на Голф R32,на повече от 1000 евро глоби за превишена скорост за годината и на точки в талона по-малко от пръстите на едната му ръка
![]()
П.С.
Работя миньор.Слава богу нямам близък във фирмите за чистота и са ми безкрайно антипатични по причина на това ,че ги управляват тъпи мутри сложени за параван на някого си там който прибира парсата(от нас естествено).Обаче,както е казано на едно място,а преди да гледаме сламката в окото на ближния да видим и гредата в своето...или беше обратното
П.П.П.-Грешен съм-веднъж ми взеха книжката за месец и си купих антирадар.От една година мухлясва на дъното на жабката защото седнах и пресметнах,че по-комфортно и бързо стигам където и да било без да губя време да го свалям и слагам и без да се ослушвам като гърмян заек на всяка врата на бензиностанция-спазвайки ограниченията.
Абе гледам много встрани отиде.Това което исках да кажа е,че трябва все пак да се прави разлика между хората които затрудняват трафика защото се опитват да си вършат работата и тези които го правят защото се опитват да си мерят патките
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта