Стадион "Народна Армия"???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Стадион "Народна Армия"???
ще го направят бре, все някога... то и без това беше геройска измислица на архитектурата
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
ще го направят бре, все някога
Дали ще съм жив да го видя...

- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
Мене лично ме кефи плана,пък да видим дали ще стане реалност и кога по точно 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Dead man написа:ще го направят бре, все някога
Дали ще съм жив да го видя...![]()
Само преди седмица отпадна и проектът на ЦСКА за изграждане на нов стадион в "Борисовата градина", където според много специалисти и водещи институции са забранени допълнителните постройки като универсални магазини и други. Както е известно, за поддръжката на съвременен стадион е нужно изграждането на бизнес сгради.
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC

Саше...нема да си жив

- hooligans
тъпите еколози знаят само да реват 

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Каквото и да си говорим, нов стадион не трябва да се прави на мястото на сегашния. Едно, че трябва да се изсече половината парк (ако се направи както трябва с паркинги, инфраструктура и т.н.), второ че не може преди всеки мач да се затваря и затлачва центъра на 1.5 милионен град, заради 5000 човека.
- hooligans
dermeister написа:Каквото и да си говорим, нов стадион не трябва да се прави на мястото на сегашния. Едно, че трябва да се изсече половината парк (ако се направи както трябва с паркинги, инфраструктура и т.н.), второ че не може преди всеки мач да се затваря и затлачва центъра на 1.5 милионен град, заради 5000 човека.

ти знаеш ли за кой стадион говорим ?
Кога заради мач на Българска армия е затварян центъра ?
Знаеш ли терена около стадиона и самият стадион колко е голям ?
едно дръвце не трябва да се изсече
говориш небивалици.
много европеиски стадиони са именно в паркове
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:ти знаеш ли за кой стадион говорим ?
Знаеш ли терена около стадиона и самият стадион колко е колям ?
говориш небивалици.
Прав си, че за повечето мачове не се затваря, единствено за мачовете с повече публика, които са няколко пъти в годината, ако играем в Европа. Знам колко е голям стадионът, ти ми обясни къде ще направят 10000 паркоместа, улици до там, десетки входове и т.н. Нали се сещаш, че стадиона не може да се залепи за дърветата, трябва да има свободен перимтър около него, та не виждам как на мястото не сегашния ще се направи нов без да се засегне парка.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gong.bg написа:Босовете на ЦСКА са взели решение да организират позитивна ПР-кампания относно представения в края на миналата седмица проект за построяването на чисто ново спортно съоръжение на мястото на ст.”Българска армия”. Първоначалната им идея бързо бе отхвърлена от еколози и природозащитници, които помислиха, че предстои поголовна сеч на зелените площи в Борисовата градина.
За начало от ЦСКА имат идея да свикат пресконференция, на която да обяснят популярно намеренията си, както и да отговорят на всички въпроси, засягащи евентуалното бъдещо строителство. На нея вероятно ще бъдат поканени и част от чуждестранните инвеститори, които се очаква да дадат множество примери за построени в сърцето на паркове десетки стадиони из цяла Европа и как всичко това е постигнато без да се нарушават еко-изискванията.
Шефовете на „червените”, съвместно със своите партньори, са категорични, че новият проект в никакъв случай няма да излиза от границите на сега съществуващия терен, на който е разположен ст.”Българска армия”.
В най-скоро време досегашният дом на „армейците” ще опустее напълно, след като администрацията на ЦСКА се премести в наети за целта офиси на ст.”В.Левски”, където отборът ще приема своите гости през идния сезон.
- hooligans
dermeister написа:hooligans написа:ти знаеш ли за кой стадион говорим ?
Знаеш ли терена около стадиона и самият стадион колко е колям ?
говориш небивалици.
Прав си, че за повечето мачове не се затваря, единствено за мачовете с повече публика, които са няколко пъти в годината, ако играем в Европа. Знам колко е голям стадионът, ти ми обясни къде ще направят 10000 паркоместа, улици до там, десетки входове и т.н. Нали се сещаш, че стадиона не може да се залепи за дърветата, трябва да има свободен перимтър около него, та не виждам как на мястото не сегашния ще се направи нов без да се засегне парка.
аз говоря за стадион Българска армия , а ти за стадион Васил Левски.

паркинг се прави и под земята , и на покрива и т.н
улица дотам си има , а десетките входове не са проблем , има алеи около стадиона.
Колега, ходил ли си на този стадион ?
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:аз говоря за стадион Българска армия , а ти за стадион Васил Левски.![]()
улица дотам си има , а десетките входове не са проблем , има алеи около стадиона.
Абе, колега, защо искаш да ме изкараш малоумен?

dermeister написа:hooligans написа:аз говоря за стадион Българска армия , а ти за стадион Васил Левски.![]()
Абе, колега, защо искаш да ме изкараш малоумен?Ходил съм. Като се направи нов, хипермодерен страдион, на Васил Левски ли пак ще се играе? Нали пак ще се наложи да изпозатварят всичко и да пазят да не се изпотроши и опикае всичко около стадиона. Това ми е основното притеснение, дали при един нов стадион на старото място може да се избегнат задръстванията, изсичането и унищожаването на парка и няма ли да е сто пъти по-удобно да ходим на мач като бели хора в един голям комплекс извън центъра на София. А не сега да претупат нещата, за да е пак на същото място, да се паркира пак из цялото цариградско и наоколо при голям мач, да няма адекватна инфраструктура и общо взето българска работа със западни намерения. Да си представят хората проекта, пък тогава ще коментираме пак.
Колега, кое точно ще е по-удобното на стадион в покрайнините на града. Да вземем за пример Герена - като им бяха големите мачове(за които говориш ти, че се затваря центъра...което на Армията не се е случвало или поне аз спомен за такова нещо нямам) всички изреваха защо мачовете не се играят на Васил Левски, защото в 11 и половина ако си от Люлин и нямаш кола е някакси... не много лесно да се прибереш. Друг е въпросът дали националния ни стадион, заради който се затваря центъра, трябва да е там, но това не е тази дискусия
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gong.bg написа:Евентуалният бъдещ спортен и социален център на ЦСКА няма да излиза и с един квадратен метър извън границите на настоящия, това заяви на специална пресконференция представителят на „Титан” и шеф на фирма „СофияБилд” Мартин Атанасов.
„Това ще бъде първият в българия стадион, който отговаря на категория елит според изискванията на УЕФА, неговият капацитет ще бъде 30000. Стадионът и прилежащите му части един ден ще останат на разположение на държавата. Просто „Българска армия” в този вид не може да продължава да съществува. Ще бъдат спазени абсолютно всички изисквания, за да не се влиза в конфликт с естествената среда на Борисовата градина”, заяви Атанасов.
- hooligans
http://football.sportal.bg/news.php?news=246045
Отидете на майната си , буклуджиичета
Нов стадион няма да има
Нови бази за ДЮШ няма да има
Ще има нови цени за билетите...

Отидете на майната си , буклуджиичета
Нов стадион няма да има
Нови бази за ДЮШ няма да има