Нови документи

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Re: Нови документи

Мнениеот UnLucky » Нед 30 май 2010 10:46

Andrey написа:Мерси колега!
И още един въпрос - понеже категорията ми е "С" трябва ли да имам психо-тест, разни бележки за курсове по първа помощ и пр. глупости. Щото като я взимах преди 10 г. искаха разни невероятни неща. Тогава си спомням, че бях с един приятел дипломиран лекар, дето полудя, че му искат курс за първа помощ при положение, че има три кила дипломи за лекар.....

При изкарване "C" категория се минава психо тест, и медицинско (БЧК) Но когато вече си искарал "C" категория и ти изтича срокът и просто се подават документите и чакаш определената дата да ти направят нова, но не се минава психо и (БЧК) Български червен кръст.

п.п Бе то тия документи много време се правят, вече 24 дена чакам да ми направят личната карта :screwy

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 31 май 2010 7:46

в 1 РПУ където имаше списък и нещата вървяха що годе добре ( всяка вечер залепяха номер до къде е стигнало) вече го няма, а имало записани над 9000 човека/ Някакъв активист се появил взел и скъсал тетрадката ! Това на територията на РПУ с 10 полицая минимум и охранителна камера - и никой нищо не знае!

които е гледал новиите в събота е разбрал за случката

1 месец чакане и к*р !

вчера (неделя) отидох в 8 часа записах се в "дневен" списък под номер 20 и минах до 10.00

имаше записани над 300 човека в последствеие

при опита ми да разговарям с "началника" на РПУ-то и въпроса ми защо не въведе ред в неготото РПУ под формата на списък воден от техен служител и даването на номер в/у лисче с печат от РПУ-то ми отговори, че това не било тяхна работа
на въпроса ми как не е тяхна работа да организират реда в тяхното си РПУ, а не само да гледат как хората ще се избият - почервеня и ми каза, че му било писнало всеки да го учи как да си "върши работата" !

нямам коментар за това
Нещо безкрайно елементарно би спестило тонове нерви, загубено време и прочие простотии, освен на чакащите и на служителите, но не би !

Но няма как да е, след като видях що за темерут и кретеноид е "началника" на паспртното
- дебело говедо преяло с пържоли и прекалило с алкохола, който се държи с нормалните хора, като с престъпници изнасилили дъщеря му - щото точно такова му беше държанието

както и да е
аз минах
другите да му мислят !
но за пореден път се убеждавам - това не е държава е територия населена с роби !

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 31 май 2010 9:32

Андро,мерси,че ми запази място :bowdown в тоя проклет списък,който доведе и до разправия м/у хората.

Извън районното беше мнооого нажежено,ама вътре беше голямо спокойствие.Изключвам паниката,която настана като спря пред мен машината за отпечатъците и фотото mhihi
Бях готов да се обаждам на някой форумен човек,да идва да снима mhihi

В петък съм с новите документи и се лансирам за посещението в Ниш heavy metal zork heavy metal zork heavy metal zork

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 04 юни 2010 13:22

хехе,
взех си ги вече :banana

BulGar1a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BulGar1a » Пон 16 май 2011 19:13

Колеги някой знае ли телефон в окържното мвр дето се подават документи защото на сина ми инструктура му казал да се обади преди да отиде защото ставало бавно пък не взел телефон та някой ако знае нека да пише. Благодаря ви

:неграмотно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”