Отслабване с таблетки???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Отслабване с таблетки???

Мнениеот kris11 » Съб 17 юли 2010 22:12

.. намалете количеството на хляб Това пък защо ? Нашите дядовци баби са карали почти само на хляб - черен, качамак,боб, вино / и на закуска и на обяд и на вечеря/, малко сиренце . Яли са сланина , която сега се изтъква, че е вредна и не са били дебели и с наднормено тегло. Но цял ден са били в движение или са работели физическа работа.

Моята диета е ;без захар
1.закуска - поне 1 км подтичкване след кокеро , после 1 еспресо и в движение 1 плод / ябълка, круша, портокал/
2.до обяд вода и 1-2 нес или еспресо
3Обяд - ако е понеделник - боб яхния в стола, през другите дни 1-2 сухара с някоя мръвчица / не мазна/
4. след обяд 1-2 кафета и вода
5.за вечеря 4-5 км /първите с бързичко темпо после бавно :mrgreen:, че кокеро е изморен /Ако имам късмет да срешна познат цаца с биричка в Норд / диня със овче сирене
6.за добър сън след 23:30 - 2км разходчица / много ми се разхожда :evil:
Зимно време събота неделя походчета .

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 18 юли 2010 16:15

kris11 написа:.. намалете количеството на хляб Това пък защо ? Нашите дядовци баби са карали почти само на хляб - черен, качамак,боб, вино / и на закуска и на обяд и на вечеря/, малко сиренце . Яли са сланина , която сега се изтъква, че е вредна и не са били дебели и с наднормено тегло. Но цял ден са били в движение или са работели физическа работа.

Задаваш въпрос, а после си отговаряш сам... "Едно време" няма нищо общо с "днес"... Ако знаеш колко пъти са ме питали "е кво си се изморил като цял ден седиш на тоя компютър, нали не си на нивата"...

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Нед 18 юли 2010 18:58

Няма смисъл да го коментираме едно време какво е било, и сега какво е. Едно време хляба е бил от брашно, предимно черно или царевично. Доста полезни съставки има в тях, въпреки външния им вид. Сега и да искаш истински черен хляб трудно ще купиш, поради простата причина че повечето мелници изобщо не произвеждат такова/за да стане черен, се боядисва/. Сланина са яли рядко, щото не е имало достатъчно, не е можело да я съхраняват дълго, поради липсата на хладилници/фризери. Предимно се е готвело със свинска мас, нещо което сега се отрича изцяло. Олио се е ползвало само по празниците. Не е имало телевизия и интернет. Лягали са като се стъмни, и са ставали рано. И цял ден движение.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 20 юли 2010 20:57

joromnt написа:. Сланина са яли рядко, щото не е имало достатъчно, не е можело да я съхраняват дълго,

Toва не е вярно. Поразпитай хората из Балкана /Елена. Троян/ и наоколо как се съхранява.

ISRalien Обърна ли внимание колко км пеша ми се насъбират ?? :mrgreen:

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Вто 20 юли 2010 21:02

kris11 написа:
joromnt написа:. Сланина са яли рядко, щото не е имало достатъчно, не е можело да я съхраняват дълго,

Toва не е вярно. Поразпитай хората из Балкана /Елена. Троян/ и наоколо как се съхранява.

ISRalien Обърна ли внимание колко км пеша ми се насъбират ?? :mrgreen:

намали ти малко кофеина да не ти търсим ново сърце, вземи си мери и кръвното.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 22 юли 2010 22:55

vw_golf_4_tdi написа:[

Аз на ден , ако не изпия 4 кафета в късния следобяд съм вече заспал. Кръвното ми е нисичко. А сърцето бива - все пак доста се движа пеша , ходя на походчета по 15-30 км . Имам огневашка закалка от казармата , който знае какво е огнева команда ще ме разбере / С 75/

За да не пускам нов пост допълвам този :
@eddyman Сладко не ям, само плодове. Кафе пия без захар от 20г. , дори и нес кафето е пак без захар. Аз си лягам след 24:30 ч. всяка вечер - звярът с дългите уши до земята досажда докато не го изведа ,а сутрин в 7 съм на крак пак поради същата причина. Ако не съм станал след 1 тиха и 1 по силна прозявка една космата рижа лапа ме тупа по рамото и главата :Mr Green Fun

Последна промяна от kris11 на Съб 24 юли 2010 22:05, променено общо 3 пъти.

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Пет 23 юли 2010 12:33

kris11 написа:
vw_golf_4_tdi написа:[

Аз на ден , ако не изпия 4 кафета в късния следобяд съм вече заспал. Кръвното ми е нисичко. А сърцето бива - все пак доста се движа пеша , ходя на походчета по 15-30 км . Имам огневашка закалка от казармата , който знае какво е огнева команда ще ме разбере / С 75/

Много са ти тия кафета, 4 и то в късния следобяд. Виж си кръвната захар, сигурно ти играе за да ти се спи толкова. Аз като престанах да се блъскам със сладко и разните тестени боклуци вече не съм като зомби следобедите и съм жизнен през целия ден :beer

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Вто 05 окт 2010 19:28

Да повдигна малко темата. Ето и разликата в моята фигура след като свалих 12кг. От 80 на 68. Отслабването стана с помощта на продуктите на Хербалайф, пиене на над 5 литра ВОДА на ден, ограничаване на въглехидратите и мазните храни от всякакъв вид и тичане в парка по около 30 минути почти всеки ден.
Прикачени файлове
PICT8914.JPG
PICT8212.JPG

Потребителски аватар
Бетончо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бетончо » Вто 05 окт 2010 19:37

Няма хапчета,няма диети и тем подобни глупости!Започваш да спортуваш,избираш най-любимият ти спорт(за мен е тренирането в фитнеса и тичането)и спираш да ядеш пържено,сладко,шоколади,газирани напитки,тестени изделия и т.н. и ще се удивиш от резултата.Наистина е толкова просто колкото звучи,ако притежаваш воля :) За мен така седят нещата,ако има не съгласни,моля да не ме нападате :)
А и забравих разделното хранене,да не се смесват големите хранителни групи.

Последна промяна от Бетончо на Вто 05 окт 2010 20:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soxy__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soxy__ » Вто 05 окт 2010 19:43

Аз свалих 14кг за месец и малко, всеки ден поне 1 час плуване и протеинова диета. Въглехидрати само в неделя сътринта :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”