Какво става с децата на БГ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пон 05 юни 2006 21:42

:офф
musura написа:...Само погледнете предаването "Без думи" по БТВ - готини номера спретнати на случайни хора. Някой са доста "солени" и какво ? Хората се смеят от все сърце на провокациите. Тук обаче, ако някой ти лисне кофа вода пред НДК примерно, първата реакция ще е
"Абе аз що не ти е*а майката!"
:rocketwhore ...

Бъди сигурен, че и там има и такива които като им лиснат кофа вода изобщо не се усмихват :lol
Може в много случаи екипа и да си го "отнася". Просто тези моменти се изрязват и ние не ги виждаме :wink:

п.п. имаше едно много ...тъпо предаване "Шпионката на Коко" Мисля, че го излъчваха по М-сат. Та по това предаване водещият си прави гаври с обикновенни хора. Повечето реагираха много-много миролюбиво :o

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Пон 05 юни 2006 22:13

Ми малко му беше, малко бой яде това нахалното наркоманче с шапката!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 05 юни 2006 22:20

Birdie написа:Ми малко му беше, малко бой яде това нахалното наркоманче с шапката!

е да ама оня го млати с неква верижка....като е такъв еркек пък и оня е по малък що не го нашляпа с голи ръце.така с верига всеки може.а и оня 1 глава под него.но нека нека.още бой му требва за да разбере че това не е е така да си говориш квото ти падне. 8)

Потребителски аватар
CX
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CX » Вто 06 юни 2006 18:20

Преди няколко години няколко циганета нападнаха брат ми на обед на Орлов мост и го обраха. :shock Никой не се е поклатил да му помогне, а там е просто фраш от хора :motz: :mad: :mad: :evil: Гадна работа отвсякъде :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Cnupo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cnupo » Вто 06 юни 2006 20:50

Туй дребното наркоманче каде налита незнам :)
Проблема, обаче според мен не се крие в бездеиствието на родителите, а в средата, в която отраснеш. Приятелите ти имам предивид... защото те имат най-голямо влияние върху човек, според мен.
Пък за боищата, те вече са си нормално ежедневие и повечето хора не им обръщат внимание, тука във Варна си има дискотеки, които са боини полета, имам чувството, че хората ходят на тях за да се бият, а не за да се забавляват. И не става дума за наркоманчета, защото малко са хората, които не се друсат. Аз съм на 18 години и всичката простотия на малките гъзарчета ми е пред очите, даже веднъж съм си патил от такива, но бях пиян и неможах да отреагирам ... ама ко да правиш, бои не се връща... Най-тъпото, е че като са сами не са толкова големи тарикати и скачат минимум 10 човека на един, колкото и да са дребни все пак са 10 :)

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 06 юни 2006 21:25

Cnupo написа:..Проблема, обаче според мен не се крие в бездеиствието на родителите, а в средата, в която отраснеш. Приятелите ти имам предивид... защото те имат най-голямо влияние върху човек, според мен.

Много си прав и май наистина това е причината на крайностите....

Потребителски аватар
Voodoo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Voodoo » Вто 06 юни 2006 22:31

Родителите са безсилни,всичко идва от средата и най-вече от мозъка.При някои явно просто липсва онова което му викат съвест,не е заложено в модела му.А за наркотиците,докато има кой да ги купува ще има и кой да ги продава,жалко но факт

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Сря 07 юни 2006 7:39

patron1276 написа:Родителите са безсилни,всичко идва от средата и най-вече от мозъка.При някои явно просто липсва онова което му викат съвест,не е заложено в модела му.А за наркотиците,докато има кой да ги купува ще има и кой да ги продава,жалко но факт

Мислиш ли,че родителите са безсилни???
Голяма част от оформянето на личността е имено семейната среда!Прави ми впечатление една тенденция,която според мен е ужасна!Родителите преценяват,че тяхното дете е достатъчно голямо/12-13 години/,че няма нужда от тях и като му дават повече пари си измиват "съвестта",затварят си очите и мислят,че всичко е ОК под предтекста,че "такива са днешните деца"!!

Потребителски аватар
Voodoo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Voodoo » Сря 07 юни 2006 8:34

Sara_Bold написа:...

Убеден съм,защото съм бил свидетел точно на подобни неща.Има разбира се и такива,за които ти говориш,хора всякакви.Но нямаше да напиша това,ако не го бях видял със собствените си очи.И нямам впредвид единичен случай.А най-голямата част от оформянето на личността е в училище,главно 7-11 клас.Особено днешните ученици(повечето) прекарват повече време със съучениците си,отколкото със семействата си-половин ден са заедно в училището,след него по кафетата.А и като се има предвид,че повечето родителите се трепят по цял ден,за да облекат детето си и да платят сметките,времето прекарано в семейна среда е нищожно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”