Тема за покера

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Тема за покера

Мнениеот hooligans » Пет 01 окт 2010 10:14

ще го дадеш ли тоз сайт, да го пробвам :bowdown

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пет 01 окт 2010 10:26

Ами направо 8 човека да си направим регистрации, сядаме на една маса, прехвърляме ги в единия само, отиваме на маса при някой с много хиляди и го обираме. mhihi Ама пустите му алгоритми ще ни отрежат. Не е ли на живо да скриеш 2 туза в ръкава и да чакаш 2 на флопа... mhihi

Една вечер като играем броя картите в тестето - 48 и няма тузове вътре. Двама тарикати си ги покрили и чакат... Роял флъш изпуснах заради тях да чакам Асо спатия :banghead:

Потребителски аватар
ace_ventura
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ace_ventura » Пон 04 окт 2010 17:58

абе бате, ви какъв покер играете бе :!: :!: :!:

П.П. ако правите турнир звънкайте, играем ключ за ключ 8) 8) 8)

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Пон 04 окт 2010 18:44

Ами Холдем :) Преди играх Сит ен Гоу турнири на 1 маса (9 човека) и МТТ турнири. Сега се насочвам към кеш масите, че там има много "рибки" (най-често Хамериканци, които 2-3-5 долара ги нямат за нищо), от които могат да се вземат добри парички :)

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Пон 04 окт 2010 19:04

ace_ventura написа:абе бате, ви какъв покер играете бе :!: :!: :!:

П.П. ако правите турнир звънкайте, играем ключ за ключ 8) 8) 8)

Айде давайте да се организираме, досега двама-трима сме, само.

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Пон 04 окт 2010 20:36

анонимник написа
Написано от Spiegel
Днес със съпругът ми се отдадохме на покер. Цялата сутрин. Ужасно ми вървеше, смело залагахме пари и го обрах тотално. Към обяд свършихме джобните и спестяванията си /свършихме = неговите дойдоха в моя джоб/. Та понеже много ми вървяха картите, реших да залагаме друго. Всъщност идеята за свирките беше негова

аз исках фъстъци или нещо друго дребно материално. Както и да е в момента, в който започнахме да играем за свирки, започнах лавинообразно да губя. След половин час дължах 12 свирки. Мъжът ми се смееше на глас и сълзи му течаха през цялото време. Така ме вбеси говедото. Вика:
- Скъпа, ако толкова си искала да ми ....., нямаше нужда да падаш на карти. Можеше просто да ми кажеш. Щях да те разбера, все пак си ми жена.
Много се ядосах. Сега си мисля, че цялата работа я е замислил предварително. Първо ми е пускал да печеля. Да се зарибя един вид. Мръсника. Сега вика:
- Не е нужно днес да правиш 12-те свирки /всъщност те вече останаха 10/, може на разсрочено плащане. Не мога цял ден да седя одървен. Или ако искаш да ги смениш за 4 анални прониквания.
- Едно - почнах да се пазаря.
- Три - не отстъпваше говедото.
- Две - настоях аз.
- Ама едно след друго.
Аз се натаралежих и той омекна:
- Най-добре ми върни парите.
Върнах му ги. Нищо не исках. Край с покера.

Потребителски аватар
ace_ventura
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ace_ventura » Вто 05 окт 2010 1:40

аз харабията съм навитак, само трябва терен да си намериме и ще си разцъкаме доволно :beer

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Вто 05 окт 2010 20:00

ace_ventura написа:аз харабията съм навитак, само трябва терен да си намериме и ще си разцъкаме доволно :beer

Но трябва да се играе с кинти, иначе няма да е интересно.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: Покер въпросче

Мнениеот maxpayne » Вто 05 окт 2010 20:16

Re5Pec7 написа:Попадна ми един сайт, който явно е известен, но аз не го бях чувал до сега, където дават 50$ подарък (в FullTi*t или 8*8 - само за тези покер зали) при регистрация. Ако някой го иска да пише ЛС да му го дам, че да не става реклама :) На мен лично ми ги пратиха, така че няма лъжа, няма измама :applause: :applause: :banana

Няма такъв филм! Във секи сайт за online gambling ти дават някакъв бонус, дали ще е обвързан с депозираната сума, дали ще е просто при откриване на сметка и т.н. тънкият момент е, че ти тези пари НЕ МОЖЕШ да ги изтеглиш, можеш само да играеш с тях. А за да ги изтеглиш някой ден трябва да ги заложиш Х на брой пъти, например 100, 500 или 1000 пъти. Тоест ако са ти дали 50 долара ти трябва да направиш общо залози за 5000 долара, за да можеш да ги прибереш първоначалните 50 долара.

Проста зарибявка.

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Re: Покер въпросче

Мнениеот vanko_VW » Вто 05 окт 2010 21:35

maxpayne написа: Проста зарибявка.

:да:
играя покер по тези сайтове от две години,не се връзвайте на тези бонуси

Потребителски аватар
Re5Pec7

Мнениеот Re5Pec7 » Вто 05 окт 2010 22:08

maxpayne, искам преди да отговоря да стане ясно, че нямам връзка с този сайт, за който ще говоря в момента (не съм админ, модератор, собственик, не получавам пари да го рекламирам и т.н.).
Сайта, който ми попадна, ти дава бонус ако си направиш сметка чрез техен код. Не те обвързва с абсолютно никакъв депозит. Те получават печалба от твоя рейк (който залата така и така ти удържа). Един вид абсолютно нищо не ти удържат допълнително. Този бонус можеш да го изтеглиш САМО ако направиш 1000 FPP (товя няма да го обяснявам, тези които знаят за какво става въпрос ще ме разберат), което зависи от рейка ти. Или колкото повече играеш, толкова по-бързо ще можеш да си изтеглиш бонуса. Другото което е, приемете този бонус, не като безплатни 50$, ами като безплатна възможност да играете онлайн покер с РЕАЛНИ пари => безплатна възможност да се научиш да играеш покер с реални пари. Играя от 6 дни и вече имам 107 FPP, така че не се трупат толкова бавно. Всичко зависи от това, колко играеш. А освен това и тези 50$ растат.
vanko_VW написа: :да:
играя покер по тези сайтове от две години,не се връзвайте на тези бонуси

Да зарибявка е, но тя не ти струва нищо (освен ако не се пристрастиш до такава степен, че да си отделяш заплатата за покер). И ако можеш да кажеш, на кои бонуси да не се връзваме ( явно тези бонуси те обвързват с нещо - я депозит, както каза maxpayne, я ти удържат процент от печалбата и т.н.) Кажи кои са тези сайтове, за да можем да се предпазим от тях. В този за който говоря няма подобно нещо. Печалбата си я правят само от рейка, който пак казвам, ти го удържа залата. Освен това в някои зали имаш и т.нар. рейк-бек, който се увеличава при регистрация отново от този сайт. В залата, в която си направих регистрация сега получавам 27% рейкбек. Отново не виждам нещо, с което да ме "прецакват", обвързват и т.н. Другото което как, как така да не им се връзваме, а играеш вече 2 години?

Айде поздрави. Не задължавам никого с поста си. И аз бях в началото скептично настроен, че ще обмъврже с депозит, но не е така.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 05 окт 2010 22:36

Re5Pec7 написа:Този бонус можеш да го изтеглиш САМО ако направиш 1000 FPP (товя няма да го обяснявам, тези които знаят за какво става въпрос ще ме разберат), което зависи от рейка ти. Или колкото повече играеш, толкова по-бързо ще можеш да си изтеглиш бонуса.

Точно за това говоря.

Потребителски аватар
Re5Pec7

Мнениеот Re5Pec7 » Вто 05 окт 2010 22:55

А това какъв проблем е при положение, че в почти всяка онлайн покер зала, при ТВОЙ депозит ти искат да направиш 100 FPP, за да може да си ги изтеглиш обратно. А при положение, че получаваш 50$ безплатно не виждам проблем да се направят 10 пъти повече. Както казах се правят бързо - за 6 дена - 107FPP. Горе/долу за около 1-2 месеца може да се "изчисти" бонуса. А и тези 50$ растат, както казах :)

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 05 окт 2010 23:51

Re5Pec7 написа:Както казах се правят бързо - за 6 дена - 107FPP. Горе/долу за около 1-2 месеца може да се "изчисти" бонуса. А и тези 50$ растат, както казах :)

Само ако приемеш погрешната теория, че може да спечелиш от онлайн покер - тоест да играеш достатъчно дълго и да си на плюс. Емпирично е доказано, че това не е така:-)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 06 окт 2010 0:02

няма ли да спретнем някоя покер вечер :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”