инжектопляктор написа:Vlado, защо си мислиш, че щом е забранено на колата да има стикери по стъклата при регистрация, то след регистрацията това е разрешено?
Защото никъде не пише, че е забранено да се движиш с автомобил със стикер бебе в колата на задното стъкло. А което не е забранено е разрешено. Трудно е за проумяване.
инжектопляктор написа:Задното стъкло не е ли странично?
Малко май ти се губи ориентацията кое е предно, ляво, дясно, задно... Потърси диаграми в нета - сигурен съм че има такива, на които е описано точно какво означават тези термини.
инжектопляктор написа:Значи колата има лява, дясна и предна страна, но няма задна страна.
Аз такъв модел до момента не съм виждал. Като се замисля има едни трамваи, които имат кабина за ватман и от двете страни, но и при тях има предна и задна страна, в зависимост къде е ватмана и в коя посока се движи трямвая..
инжектопляктор написа:Аз лично знам хора спирани и глобявани по адаптация на закона.
Е тук вече стана дума за знания. Някой може да е бил глобен, защото е с шапка, а друг защото е без шапка. Аз не зная за такива случаи, но може да има наистина.
инжектопляктор написа:Защото знам случаи завършили с глоби.
Дай ги да ги видим и ние тези случаи - снимай акт и наказателно постановление. По кой член в закона е съставен акта и по кой член наказателното постановление?